Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מהמערכת Pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dehp650.jpg

ויש לי בעיה בכל פעם שאני מדליק את המערכת יש רעש של מו שריקה (כמו רעש של רדיו טיפ סלילים )

וזה רק שאני מדליק את 2 המגברים

בדקתי עם עוד מערכת של Pioneer

אבל גם יש את הרעש אז כך שזה לא מהמערכת

פורסם
dehp650.jpg

ויש לי בעיה בכל פעם שאני מדליק את המערכת יש רעש של מו שריקה (כמו רעש של רדיו טיפ סלילים )

וזה רק שאני מדליק את 2 המגברים

בדקתי עם עוד מערכת של Pioneer

אבל גם יש את הרעש אז כך שזה לא מהמערכת

זה יוצא לך מהרדיו דיסק?

לי יוצא לשמוע אחרי כיבוי המערכת "תססססס" כזה מאזור הרמקולים מאחור (ה6X9) לכמה שניות..

נשמע מוכר?

(לי אין מגבר).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
זה יוצא לך מהרדיו דיסק?

לי יוצא לשמוע אחרי כיבוי המערכת "תססססס" כזה מאזור הרמקולים מאחור (ה6X9) לכמה שניות..

נשמע מוכר?

(לי אין מגבר).

זה נשמע כמו רעש אלטנטור

יכול להיות עוד דברים מה שכן זה לא נראה לי מרדיו דיסק

פורסם
מ-המערכת זה לא כי יש לי עוד דגם של פיוניר וזה גם עשה לי רעש
אם יש לך עוד מערכת וזהו עושה לך את זה

אז זה בטוח לא במערכת עצמה קשה לי להאמין שיהיה פאק ב 2 דגמים של פיונר אצל אותו הבנאדם

פורסם

או, שזאת השראה מהשילדה , על הכבל .. תנסה להפעיל את המגברים עם RCA מקוצר, ותראה אם עדיין יש לך רעשים ..

אם אין .. סביר להניח שזאת השראה מהשילדה, על הכבל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני דווקא הייתי עושה דבר אחר, במידה והפלוס של ה HU הוא אחרי הסוויץ' תנתק אותו ותחבר לHU פלוס ישיר מהמצבר. תתפלאו אבל זה פתר לי את בעיית השריקות המוזרות.... :wink:

כל כלב בא יומו ! :onfire:

• תוכן חדש...