Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואגב כנראה שמי שאיננו זכאי כדאי לו לקנות עכשיו ולא לחכות שהחוק יעבור!

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ואם הם ירוויחו הם יתנו לי כסף? :lol:

נחייה ונראה, אני אישית לא חושב שהמחירים יירדו, לא איך שהמדינה מטפלת בנושא הזה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

natco, נושא 0% מע"מ נוגע אישית לי ולך, כל אחד משני צידי המתרס, לכן כנראה שנצטרך להסכים שלא להסכים ואף אחד מאיתנו לא ישכנע את השני. וזה שפוליטיקאי דואג לבוחריו זה רע? איפה היית במשך כל השנים שביבי נתן לחרדים, למה שם לא צעקת? אז סוף סוף נותנים לנו!

מחירי הדירות לא ירדו כל עוד הריבית תמשיך לרדת. ואני אומר את זה בתור בחור צעיר ללא דירה.

מצד שני, אם זוזוט זכאי - הוא יכול לקבל הנחה של עד 17% מערך הדירה. אתה יכול לנחש כמה זמן יקח לו לכסות את ההפרש הזה.

ולא, ה-13% שנרשמו פה מקודם, מנותקים לגמרי וממש לא מחזיקים מים (בטח שלא בכתבה ממומנת) במציאות שבה יש ירידה של 30% ברכישת דירות.

איך שלא תבחר, שיהיה בהצלחה.

רק תודיע לנו מה החלטת בסוף, אה?

פורסם

איפה הייתי? בד"כ בהפגנות נגד מדיניות הממשלה.

כל עוד הדאגה של הפוליטיקאים תהיה סקטוריאלית, וכל תכלית קיומם תעמוד על רצוי הבוחרים שלהם, אנחנו נמשיך לשקוע בדירוגים, לכוון מדינות העולם השלישי.

מדינאי, מנהיג, צריך לדאוג לטובת המדינה (עד כמה שזה נשמע פאשיסטי, זה מאד הומני) ולא לטובת קבוצת אזרחים זו או אחרת.

מה שאתה מתעקש לא להבין, זה שלמרות מע"מ 0 הפופליסטית, הסיכויים שלך לקנות דירה לא השתפרו אפילו בפרומיל.

ברגע שהתוכנית תאושר, (והיא תאושר אגב, למרות שאני לא אוהב אותה :D לא כ"כ מתחשבים בדעתי, שם באוצר...) כל ה"זכאים" כמוך, יתנפלו על המלאי של מעט הדירות בדיוק בפרויקט ההוא, עם הפארק הקטן, באיזור הנחמד הזה, ששמת עליו עין.

מה אתה חושב שיעשה אותו יזם-חזיר-קפיטלסטי כשיהיו לו 3 קונים לכל דירה? (רמז: הנחה או שיפור במפרט זה לא יהיה).

המחירים יזנקו בחדות. וידחפו את הקונים חזרה לידיהם הדביקות של מוכרי היד2. ואלה? אלה יותר גרועים מהיזמים. הפיפי ישר עולה להם לראש. :D

תוך זמן קצר, הבועה מתנפחת לה בנחת בעוד כמה אחוזים טובים.

אז ברשותך, אציג פתרון פשוט, שטוב יותר מכל מה שהגו טובי מוחותינו, שנשלחו לייצגנו בשלטון:

הפתרון הוא לבנות המון. כמו בתקופת העליה מרוסיה, כששרון היה שר השיכון.

אתה כנראה צעיר מכדי לזכור מה קרה אז.

אבל רק תאר לך, שפתאום, תוך שנה אתה צריך עוד מליון בתים. כי אנשים לא מפסיקים לבוא, והקראווילות המחורבנות האלה מתפרקות כמו מטען אייפון סיני.

אז מה שעושים, זה מקצרים בירוקרטיות, ויש קרקעות כמו זבל במכרזים, ויזמים מציעים הצעות נמוכות, ככה מהשיעמום , במקום לשחק סוליטר. וזוכים.

והבקשה הראשונה להיתר בנייה (פשוט, בלי הקלות ברמה של הולילנד) שנתקעת בוועדת התכנון יותר משלושה חודשים, תזכה את יו"ר הוועדה בטלפון אישי משר השיכון, והשלישית כבר תזכה אותו בכרטיס אוטובוס ללשכת התעסוקה.

אבל את זה יכול לעשות רק בולדוזר כמו שרון, ז"ל.

ואני נמנע בכוונה להתייחס ל"פועלו" האחר לאורך השנים, ובוודאי שלא מסכים עם דעותיו.

אבל כשצריך להזיז הר, צריך בולדוזר. לא את יו"ר וועד הבית של המתנחלים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אז ברשותך, אציג פתרון פשוט, שטוב יותר מכל מה שהגו טובי מוחותינו, שנשלחו לייצגנו בשלטון:

הפתרון הוא לבנות המון. כמו בתקופת העליה מרוסיה, כששרון היה שר השיכון.

אתה כנראה צעיר מכדי לזכור מה קרה אז.

אבל רק תאר לך, שפתאום, תוך שנה אתה צריך עוד מליון בתים. כי אנשים לא מפסיקים לבוא, והקראווילות המחורבנות האלה מתפרקות כמו מטען אייפון סיני.

אז מה שעושים, זה מקצרים בירוקרטיות, ויש קרקעות כמו זבל במכרזים, ויזמים מציעים הצעות נמוכות, ככה מהשיעמום , במקום לשחק סוליטר. וזוכים.

והבקשה הראשונה להיתר בנייה (פשוט, בלי הקלות ברמה של הולילנד) שנתקעת בוועדת התכנון יותר משלושה חודשים, תזכה את יו"ר הוועדה בטלפון אישי משר השיכון, והשלישית כבר תזכה אותו בכרטיס אוטובוס ללשכת התעסוקה.

אבל את זה יכול לעשות רק בולדוזר כמו שרון, ז"ל.

ואני נמנע בכוונה להתייחס ל"פועלו" האחר לאורך השנים, ובוודאי שלא מסכים עם דעותיו.

אבל כשצריך להזיז הר, צריך בולדוזר. לא את יו"ר וועד הבית של המתנחלים.

לא יכולתי להסכים יותר. גם לגבי שרון.

• תוכן חדש...