Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 98 ב3000 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר מתחיל לעבוד עכשיו ומחפש משהו זול להתנייד איתו

אתמול הלכתי לראות פונטו שנת 98 ידנית S75 זה הדגם אם אני לא טועה

מזגן עובד הגה כוח חלונות חשמל נעילה מרכזית מבחוץ נראה מאוד שמור

הקילומטר שהרכב עבר הוא 175000

אשמח לדעות לגבי הרכב

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

רכב ישן לאללה. אם יש טסט ארוך והכל תקין, אתה יכול לקחת אותו.

ברמת העיקרון אתה צריך לקחת בחשבון שיהיו תקלות, והרבה מהן, שהביטוח יכול לצאת יותר יקר מהרכב עצמו ושאתה קונה גרוטאה שיכולה להכניס אותך להוצאות בלי סוף.

אם אתה עדיין בעניין, אז תתחדש.

פורסם

בתור בעלים של רכב דומה, אני ממליץ.

תבדוק טוב את תקינות מערת הקירור. תבדוק שבמיכל הרדיאטור יש נוזל קירור ייעודי ולא מים.

גם תבדוק אם החימום עובד.

וכמובן תבדוק כל דבר אחר שאתה יודע איך לבדוק.

מן הסתם תמצא כמה ריג'קטים, אבל כדאי שתדע מה הם לפני הרכישה ולא שתגלה ביום שלמחרת שצריך להחליף רדיאטור.

הרכב פשוט מאוד ועושה את העבודה. החלפים זולים ונגישים מאוד. עם קצת חוש טכני גם תוכל לתחזק את הרוב בעצמך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מציע לך לקחת את האוטו למוסך פיאט (מתמחה או יבואן) שיבדוק אותו בצורה מקיפה כולל בדיקת לחץ הפוך.

זה יעלה לך במקרה הגרוע כמה מאות בודדות אבל עשוי לחסוך הרבה יותר.

קח בחשבון, כפי שכבר אמרו לך, שביטוח חובה+ג' לשנה יעלה לך יותר מעלות הרכב (בעיקר אם אתה בן פחות מ 24).

כשאתה קונה רכב כזה, חשוב שיהיו לך עוד כמה אלפי ש"ח על כל תקלה שתבוא ובנוסף גם סבלנות לא להתייאש ממנו מהר.

פורסם

מבחינת ידע טכני אין לי בעיה במאזדה לנטיס הישנה של אבא שלי החלפתי אטם מכסה שסתומים למשל

בכל מקרה הבן אדם לא רצה למכור ללא העברת בעלות היום למרות שאמרתי לו שנעשה זכרון דברים

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

פות"ש, אין בעיה לרכוש פונטו ב-3K ש"ח בתנאי שהרכב לא מכוסח ושכל המכלולים עובדים, עם טסט הכי ארוך שאפשר.

לפני כמה חודשים מכרתי את הפונטו האהובה שלי ב-3K ש"ח שנת 2000 והרכב היה במצב טוב מאוד ביחס לשנתון כמובן.

קח בחשבון שיהיו תקלות קטנות ולא רק בהתחלה אלא להמשך הדרך, התחזוקה מאוד זולה ודלק בקושי לוקח.

רק חשוב לעשות טיפול 10K כל שנה, זה טיפול מונע שעולה 300 ש"ח והטיפול גם עוזר בצריכת הדלק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

פיאט פונטו, בגדול, זו בהחלט קניה מתאימה למה שאתה מחפש וזה בערך מה שרכב כזה "מלוקק" צריך לעלות.

אם הרכב שאתה קונה מאוד שמור, גם מבחינת המראה (חיצוני ופנימי), בהחלט מומלץ, ואם תמשיך ותשמור עליו, לדעתי גם תוכל למכור אותו די בקלות. זה רכב חסכוני, אמין, פשוט...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...