Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות מערכת לרכב, כבר יש הכל, צריך חוות דעת

nirh216
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

?? Morel Dragster מה זה משהו חדש

ב-2k לא תשיג כלום.

מה לגבי מגבר יש לך או שגם צריך ?

מורל וירטוס לבד יקח לך את רוב התקציב .

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב משום מה אני לא יכול לערוך את הפוסט שלי, אז אני אנסה לשפוך מעט אור עם קצת יותר הסבר:

מגבר: JBL GTO504EZ (4 ערוצים, 350x1 20Ohm)

סאב: JBL CS1214t (תיבת בזוקה) 1000WATT 225RMS 4Ohm

סט קומפוננט: Dragster DS432 (זאת הייתה הכוונה, בילבתי אותם עם מורל).

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי nirh216
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם זאת הייתה השאלה. אבל בעיקר ההרכב של המערכת (סאב, קומפוננט ומגבר) - חוות דעת / איכות עוצמה וכו'.

בכל אופן תודה רבה על התגובה שלך, חיפשתי קצת בנושא ואכן מצאתי את התשובות.

אני רק רוצה את החוות דעת על הרכיבים כרגע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקפצה, עדיין צריך חוות דעת.

*** עריכה: הקפצה רק לאחר 24 שעות. פתח מחר שרשור חדש עם כותרת עינינית ***

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?442209-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...