Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקתוקים בעת בלימה - יונדאי גטס 2003

BenM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תופעה מעצנת שחוזרת על עצמה ולא מרפה לפסוק - תקתוקים בעת בלימה שמגיעים מהחלק האחורי ברכב (מכיוון הבאגז')

אני מצרף קובץ שמע קטן שהקלטתי בעזרת הסמארטפון שלי שינסה להמחיש את התופעה, בתקווה שתבינו במה מדובר...

http://www35.zippyshare.com/v/67474698/file.html

יש לציין: בלמים נבדקו (ע"י אסף מהפורום) ונמצאו תקינים. מה שכן, תוף אחד אחורי נראה עם חריצים כלשהם.. עד כמה יש קשר לרעשים המדוברים?

שבוע טוב :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצלבנו בין התופים וכמו שאמרתי אחד מהם עם חריצים... חשבנו שאם נחליף ביניהם הרעש יופחת או יעלם. אבל הרעש גבר ונהיה חזק ותכופתי יותר.

אני חושב שהכי פשוט יהיה זה לקנות זוג תופים חדשים (זה גם ככה לא יקר ברכב הזה) אגב, כדאי להחליף בזוגות נכון?

ומה זה הספידבנד הזה שדברת עליו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...