Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אלנטרה 2004,שמתי לב שהתאורה בפאנל של הכפתורים חלש מאוד.האם זה מנרות שרופות ? או יש איזה גלגל לכיוון העוצמה ?

(רכב חדש אצלי ) תודה רבה!:wink:

פורסם

בדרך ברכבים יחסית חדשים צריך להיות פוטנציומטר (ראוסטט) לכיוונון עוצמת התאורה של לוח השעונים ופנל מיזוג אוויר.

ייתכן מאוד שגם קיימת מנורה שרופה או לד שרוף.

האם אצלך פנל המיזוג הוא מסוג בקרת אקלים או רגיל ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בדרך ברכבים יחסית חדשים צריך להיות פוטנציומטר (ראוסטט) לכיוונון עוצמת התאורה של לוח השעונים ופנל מיזוג אוויר.

ייתכן מאוד שגם קיימת מנורה שרופה או לד שרוף.

האם אצלך פנל המיזוג הוא מסוג בקרת אקלים או רגיל ?

את נושא הפוטנציומטר אבדוק אם קיים ברכב, נראה לי המיזוג הוא בקרת אקלים הכל דיגיטלי (אם לזה אתה מתכוון?) ברצוני לפרק את הפנל ולבדוק את הנורות.אם מישהו יודע איך לפתוח את הפנל בסוג רכב הזה אשמח להוראות. תודה רבה לך !

פורסם (נערך)
מצד שמאל של ההגה צריך להיות כפתור שניתן לסובב בכדי לשלוט על עוצמת התאורה.

אכן כך יש את ה

פוטנציומטר הוא היה מכוון על עוצמה מירבית ועדיין התאורה חלשה,ידוע לך אם בדגם הזה אפשרי להחליף נורות באזור שסימנתי כמו בתמונה ?

jhj.png

עריכה אחרונה על ידי sonego78
פורסם (נערך)
האם הפוטנציומטר משנה את עוצמת התאורה של לוח השעונים ?

משנה את העוצמה של הלוח שעונים וגם את של הקונסולה שבתמונה,תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי sonego78
פורסם

בדרך כלל ייצרני הרכב לא מספקים מידע כיצד להחליף את המנורות של פנל בקרת אקלים דיגטאלי מכיוון שלפעמים התאורה היא תאורת לדים אשר מולחמים

ישירות למעגל המודפס או מנורות ייעודיות שניתן לרכוש אותם במחסן של הייבואן.

בדוק מול המוסך המורשה.

פורסם

שלום, הייתי במרכזי של יונדאי ירושלים והם רוצים על כל מנורה 60 ש"ח לא כולל מע"ם. (יקר מאוד לא?)

חשבתי על רעיון. ניתקתי את המנורה מהבית עם מחט דקה.האם יודע לך אם אפשר לרכוש רק את המנורות ללא הבית במחיר שפוי ?

הנה תמונה של הנורות 504730ac3513e_269908b.jpg

פורסם

יש עשרות סוגים של מנורות בעלי מידות גיאומטריות והספק שונה לכן את חייב למדוד בצורה מדוייקת את מידות המנורה ולבדוק האם על המנורה מצויין הספק המנורה בוואטים ואז לנסות למצוא מנורה מתאימה באיביי.

איך פירקת את בית המנורה מהפנל ?

פורסם

את המנורת אתה מפרק עם מברג שטוח. פשוט נותן חצי סיבוב והם בחוץ, צילמת את כל התהליך של פירוק חלק מהדשבורד .והקונסלה בקרת אקלים.אחי בטעות מחק את התמונות .אני יעלה כשאני ירכיב שוב .מצאת משהו ב- ebay אלה בצד שמואל בדיוק כמו אלה שפירקתי http://www.ebay.com/itm/Volvo-climate-control-panel-stereo-speedometer-cluster-interior-light-bulb-kit-/360544955821?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item53f2276dad&vxp=mtr

פורסם (נערך)

שוב פעם התמונה לא אומרת הכול. אם גובה המנורה לא מתאים אתה עלול להתקל בבעיה. אם הספק המנורה גדול מידי הדבר עלול להמיס את הפלסטיק, אם הספק המנורה נמוך מידי עוצמת התאורה תהייה נמוכה.

כמה מנורות אתה מתכוון להחליף ?

אם אתה נמצא באיזור רמת-גן אוכל לתת לך 2 מנורות 'בדיוק' כמו בתמונה בצד שמאל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אני מתכוון להחליף 5 מנורות.הבעיה שאין על המנורות או על הבית איזה סימן שאומר איזה סוג מנורה זאת,. גם באיביי המנורות לא זולות. ליניק

ותודה על הכוונה אני מאזור ירושלים. שנה טובה !:)

• תוכן חדש...