Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג 195/65/15

NiK019
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני במידה הזאת קניתי גודייר אקסלנס, הצמיגים מורכבים על מאזדה 3 אקטיב. הם החליפו מישלן אנרג'י יבשים מאוד מאחור וצמד GT יבשים מקדימה.

השיפור בשקט ובנוחות הנסיעה היה דיי משמעותי. בנוסף הצמיגים הקודמים היו מפרפרים במקום בהאצה בכביש רטוב ובחדשים זה לא קרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שיש באוטו דיפו מבצע על משלין - 720 לזוג במידה שלך בערך

אני קנתי בזמנו קונטיננטל אקו בערך באותו מחיר והם היוו שיפור משמעותי לזבל שהיה מורכב קודם. קונטיננטל פרמיום אמור להיות עוד יותר טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה הנ״ל רכשתי לא מזמן רביעיה של קונטיננטל פרימיום קונטקט 5 ואני לא מצטער לרגע, הצמיג פשוט מעולה, אך קצת חורג מהתקציב שלך.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

במידה הנ"ל תוכל למצוא באתר טייר קלאב גם את ה-Hankook K-425, המצטיין בחסכון בדלק בעלות של 341 ש"ח,

וגם את ה-Toyo CF2 המצטיין באורך חיים גבוה ואחיזה מעולה ברטוב בעלות של 365 ש"ח כולל מע"מ והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום, באתר או במוקד הטלפוני, 03-9005838

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על ContiEcoContact3 יושבת לי רביעיה על הc5 במידה שלך כבר שנתיים ... אין לי מילה אחת רעה להגיד עליהם.

ממליץ לך בכללי להשתמש באתר כדיי להשוות בין צמיגים ולהתאים לדרישות שלך http://www.rezulteo-tyres.co.uk/continental-tyres/contiecocontact-3-tyre/test-review-1104

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...