Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש המלצות לצמיגים איכותיים, עם יחס סביר של אחיזה מול שחיקה, עם עדיפות לאחיזה כמובן, וגם המלצות לחנויות (בפרטי).

הרכב הוא הונדה סיוויק האצ'בק ומידת הצמיגים 225/45 91Y) R17).

עד עכשיו נסעתי על הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב Michelin Primacy ואני מחפש איכות דומה, עדיף במחיר נמוך ממחיר צמיגי Michelin.

תודה

פורסם
היי,

אני מחפש המלצות לצמיגים איכותיים, עם יחס סביר של אחיזה מול שחיקה, עם עדיפות לאחיזה כמובן, וגם המלצות לחנויות (בפרטי).

הרכב הוא הונדה סיוויק האצ'בק ומידת הצמיגים 225/45 91Y) R17).

עד עכשיו נסעתי על הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב Michelin Primacy ואני מחפש איכות דומה, עדיף במחיר נמוך ממחיר צמיגי Michelin.

תודה

מאיזה אזור אתה בארץ? מה התקציב?

פורסם (נערך)

HawHaw, אני מחפש חנות באיזור המרכז, בתקציב של עד בסביבות 2100 ש״ח ל 4 צמיגים -- הצעת מחיר שקיבלתי לטויו / יוקוהמה.

אגב קראתי על toyo t1 sport שהם נשחקים מהר מאוד, גם לכם זה קרה? תוך כמה ק״מ ובאיזה סגנון נהיגה?

עריכה אחרונה על ידי TVCooL
פורסם
HawHaw, אני מחפש חנות באיזור המרכז, בתקציב של עד בסביבות 2100 ש״ח ל 4 צמיגים -- הצעת מחיר שקיבלתי לטויו / יוקוהמה.

אגב קראתי על toyo t1 sport שהם נשחקים מהר מאוד, גם לכם זה קרה? תוך כמה ק״מ ובאיזה סגנון נהיגה?

איזה דגמים הציעו לך של TOYO ושל YOKOHAMA?

פורסם
Toyo t1 sport

yokohama sdrive

במחיר של 2100 ש"ח הייתי לוקח את ה- S Drive ולא מתלבט בכלל,

נראה לי שהמחיר קצת נמוך בשביל ה- S Drive, לא?

פורסם

למען האמת אני לא כל כך יודע מה אמור להיות המחיר, זו ההצעה היחידה שיש לי כרגע.

למה S Drive עדיפים על toyo ?

פורסם
למען האמת אני לא כל כך יודע מה אמור להיות המחיר, זו ההצעה היחידה שיש לי כרגע.

למה S Drive עדיפים על toyo ?

ה- S Drive נחשב לצמיג יותר ספורטיבי ואוחז הרבה יותר טוב מה- T1 Sport של TOYO,

ואם אני לא טועה גם מחזיק מעמד יותר זמן.

• תוכן חדש...