Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות מזגן פורד פוקוס 2004 ומדחס משומש למכירה

aSirionMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני אתחיל מהתכל'ס ואחר כך סיפור רקע למי שמעוניין

* למי יש המלצה על מומחה מיזוג אויר טוב, אמין וממחיר הוגן באזור השרון הדרומי (כפר סבא, רעננה, הוד השרון)

* הבעיה היא דליפה מהמזגן, המילוי גז אפשר לשמוע אותו דולף בתא הנוסעים, ממש רעש של "פסססס" מאחורי הדשבורד, מי שנתקל בחוויה דומה מוזמן לספר מה היה לו וכמה זה עלה לו.

* מי מעוניין במדחס למזגן משומש של פורד פוקוס 2004?

בפוקוס הנאמן של אשתי ברח בוקר אחד הגז מהמזגן, הלכתי למוסך הדי קבוע שלו מאחורי תחנת דלק פז ברמתיים, שם קבע החשמלאי שיש נזילה מהמדחס וגם המאוורר של ראדיטור לא בסדר.

עלות העבודה והחלקים היתה גבוהה מאוד לטעמי, נסיתי לחסוך עליות ע"י שמצאתי ספק לחלפים שנתן לי עליהם מחיר טוב (האחים חדד או חדד חלפים מנתניה, קשר על בסיס שירות מילואים).

עדין מחיר העבודה שקיבלתי היה גבוה + תוספת של פרצופים מאוד לא מרוצים על כך שאני מביא את החלקים.

התנצלתי בפני אותו חשמלאי על שביזבזתי את זמנו אמרתי יפה שלום ועברתי לחשמלאי אחר ברמתיים שאני מכיר שנים.

באופו פלא המאוורר של הראדיטור עבד אצלו, הרגשתי שאם מיקודם הייתי פראייר עכשיו אני ב30 אחוז יפחות פראייר.

לצערי בסערת הדברים לא טרחנו לבדוק שוב את מקור הדליפה וקיבלנו את הדיאגנוסה של דליפה מהמדחס.

לאחר החלפת המדחס, מילאו גז מחדש התגלה הרחש של ה"פסססס"

עכשיו אני מרגיש 200 אחוז פראייר וגם עני בכמה מאות שקלים...

יש לי מדחס משומש ספייר תקין ישן למי שמעוניין לקנות חלקים משומשים

עדין אין לי מזגן באוטו...

הלקח הוא אולי קצת יותר סבלנות, החלפת בעל מקצוע, תן לו לעשות את העבודה שלו עם האיתור תקלות שלו, גם עם אתה מאוד ממהר ולחוץ על היום שלך וגם אם סידרת יופי של קומבינה על חלקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...