Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת AUDI a1 חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברים.

לפני כיומיים העברתי מקדמה על אאודי A1 במחיר 135000 על הכביש.

האוטו כולל חבילת STYLE שזה בעצם כל התוספות האפשריות, (בארץ) כולל הגג החשמלי.

האוטו ידני (מעדיף).

דגם 1.4 TFSI.

אשמח לשמוע את דעתכם על כדאיות הקנייה + כל דבר נוסף שיש לכם להגיד על האוטו.

תודה והמשך יום מצוין!

פורסם

העברת מקדמה ז"א שכבר רכשת את הרכב ואתה רוצה לדעת אם עשית עסקה טובה או לא?

ובמידה ונרשום שעשית עסקה שגויה, יש לך דרך לבטל בלי לחטוף קנס קטן?

כמה המקדמה? כמה כל חודש? כמה בסוף התקופה? מה האופציות בסוף התקופה? ונשמח לדעת מה הן התוספות שקיבלת ואיזה צבע?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש לי את הרכב בגרסת הStronic האוטומטית, גם דגם STYLE. מרוצה מכל שנייה עליו, יורד כל בוקר ונכנס אליו עם חיוך. אם יש איזשהן שאלות ספציפיות אני אשמח לענות.

פורסם
העברת מקדמה ז"א שכבר רכשת את הרכב ואתה רוצה לדעת אם עשית עסקה טובה או לא?

ובמידה ונרשום שעשית עסקה שגויה, יש לך דרך לבטל בלי לחטוף קנס קטן?

כמה המקדמה? כמה כל חודש? כמה בסוף התקופה? מה האופציות בסוף התקופה? ונשמח לדעת מה הן התוספות שקיבלת ואיזה צבע?

למה סתם לקפוץ ?

בדרכ שקונים רכב חדש, שמים מקדמה 1000 שח. את היתרה אפשר לשלם מאוחר יותר.

הוא לא התכוון שעשה עסקת מימון עם מקדמה+תשלומים וכו.

ואפשר לבטל העסקה כל עוד לא בוצעו התקנות ברכב והרכב לא נרשם על שמך (לדוגמא אפשר להזמין רכב שיגיע לארץ עוד חודשיים... אין בעיה לבטל במשך זמן רב)

פורסם

עשית בשכל שרכשת את גרסת ה-1.4 הידנית.

הרכב בסה"כ טוב, אתה משלם פרמייה על המותג, אבל זה ברור לך בתור רוכש אודי.

נהנת מהנסיעת מבחן? הרכב מוצא חן בעינייך? תתחדש.

פורסם

צהריים טובים חברים.

קצת עידכונים:

קודם כל בנושא המימון:

אאודי נתנו לי הצעה מצוינת על מימון שהיא הלוואה של 100 % משווי הרכב, ש 100.000 שקל מהם הם בלי ריבית (אאודי בעצם משלמים את הריבית לבנק) לקחתי את המימון בהלוואת בלון, של 66.000 שקל ל 5 שנים - זאת אומרת תשלום של 1100 שקל בחודש (בערך). ובסיום 3 שנים תשלום של ה"בלון".

לפי החישובים הכי פסימיים שלי אוכל למכור את האוטו אחרי שנתיים וחצי להחזיר את כל סכום ההלואה, וזה אומר אאודי חדשה ב 1100 שקל לחודש. כל שנתיים וחצי (מאמין שיהיו עוד מבצעים כאלו כל שנתיים - שלוש) אתקדם לדגם חדש יותר (כמובן אם אהנה מהאוטו)

ההתלבטות דרך אגב היתה בין האאודי A1 לסיאט לאון החדשה שמגיעה קצת יותר מאובזרת... אבל בכל זאת סיאט.

אשמח לשמוע מעוד בעלי אאודי A1 על האוטו ועל המכלולים שלו, ובעצם כל דבר שיכול לעניין אותי.

תודה והמשך יום מהנה!

פורסם

אתה מוזמן גם לשאול בעלי ואגיות אחרות. זה אותה גברת בשינוי אדרת.

המנוע 1.4 בשילוב גיר ידני מעולה. יחסית זריז וחסכוני.

הלאון היא לא מתחרה ל-A1 אלא האיביזה והפולו.

הלאון מתמוחרת יחסית גבוה, לא ברור לי למה, כנראה שזה יירד עם הזמן, משמעותית.

אם אתה לא צריך את האקסטרא מקום - קח את האודי.

פורסם
....

אאודי נתנו לי הצעה מצוינת על מימון שהיא הלוואה של 100 % משווי הרכב, ש 100.000 שקל מהם הם בלי ריבית (אאודי בעצם משלמים את הריבית לבנק) .....

בנושא המימון.

בימי מכירות של צ'מפיון שהיו לפני כשבוע הציעו לי מימון בשיטה דומה (על רכב הרבה יותר זול) ורציתי לשמע האם ניגשת לבנק ובדקת האם זה באמת "ללא ריבית/ עמלות/ הפתעות"?

האם הסכום שאתה לווה: נניח 50K זה מה שמחזירים בסופו של דבר לבנק? או שקיימת ריבית אפקטיבית שהיא בעצם עמלות שונות ומשונות/ עמולות כרטיס אשראי שצריך לקבל?.

תודה על התשובה

פורסם
אתה מוזמן גם לשאול בעלי ואגיות אחרות. זה אותה גברת בשינוי אדרת.

המנוע 1.4 בשילוב גיר ידני מעולה. יחסית זריז וחסכוני.

הלאון היא לא מתחרה ל-A1 אלא האיביזה והפולו.

הלאון מתמוחרת יחסית גבוה, לא ברור לי למה, כנראה שזה יירד עם הזמן, משמעותית.

אם אתה לא צריך את האקסטרא מקום - קח את האודי.

מאז הבלאגן של 2010-2011 אחוז התקלות גם בדגמים האוטומטיים הוא מאד נמוך ככה שאין חשש היום לרכוש את הSטרוניק.

ההבדלים בין הA1 לאיביזה/פולו כל כך עצומים ( החל מהיוקרה בתא הנוסעים וכלה בביצועים) כך שלהגיד שהיא מתחרה בהם זה קצת לא נכון. היתרון היחיד שלהם זה שהן יותר מרווחות, האודי פצפונת והיא ללא ספק מכונית לרווקים שלא בונים יותר מדי על התא מטען/ מושב אחורי ביום יום שלהם.

פורסם

משהו פה לא ברור לי בכלל בחישוב שלך. או שאודי מחלקים מתנות חינם , או שאני לא הבנתי.

לקחת 100% מימון , כלומר הלוואה של 135,000 ש״ח, אתה מחזיר כל חודש 1100 ש״ח, כלומר קצת יותר מ13,000 בשנה (נעגל למטה) כלומר 65,000- 66000 ש״ח בחמש שנים. בסופם אתה צריך להשלים את הסכום ל135,000 ש״ח.

לאחר 5 שנים אתה חייב עוד 70,000 ש״ח, מה אתה עושה הלאה?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
משהו פה לא ברור לי בכלל בחישוב שלך. או שאודי מחלקים מתנות חינם , או שאני לא הבנתי.

לקחת 100% מימון , כלומר הלוואה של 135,000 ש״ח, אתה מחזיר כל חודש 1100 ש״ח, כלומר קצת יותר מ13,000 בשנה (נעגל למטה) כלומר 65,000- 66000 ש״ח בחמש שנים. בסופם אתה צריך להשלים את הסכום ל135,000 ש״ח.

לאחר 5 שנים אתה חייב עוד 70,000 ש״ח, מה אתה עושה הלאה?

מוכר את האוטו שיהיה שווה +- את אותם 70 אלף. זה מה שאני הבנתי לפחות ממה שהוא רשם .

פורסם
מאז הבלאגן של 2010-2011 אחוז התקלות גם בדגמים האוטומטיים הוא מאד נמוך ככה שאין חשש היום לרכוש את הSטרוניק.

ההבדלים בין הA1 לאיביזה/פולו כל כך עצומים ( החל מהיוקרה בתא הנוסעים וכלה בביצועים) כך שלהגיד שהיא מתחרה בהם זה קצת לא נכון. היתרון היחיד שלהם זה שהן יותר מרווחות, האודי פצפונת והיא ללא ספק מכונית לרווקים שלא בונים יותר מדי על התא מטען/ מושב אחורי ביום יום שלהם.

את השוואה לקטנות של ואג ביצעתי על מנת להבהיר שההבדל בין הלאון לA1 הוא לא רק אבזור, אלא גם שהלאון רכב מקטגוריה גבוה יותר.

עכשיו אשר ל-A1 לעומת המתחרות ואמינות ה-DSG.

לא מסכים איתך. ריבוי ת'רדים על תקלות DSG גם במודלים חדשים מעלה סימני שאלה רבים.

ה-A1 לפחות בגרסאות הפשוטות נראית מאוד פשוטה מבפנים ולא יוקרתית יותר מפולו.

באשר לביצועים - מנוע ה-1.4 חזק ממנוע ה-1.2 - אבל עדיין, לא הייתי רושם שההבדלים עצומים. בין הפולו TSI לS1 יש הבדלים עצומים. ל-A1 קצת פחות

פורסם (נערך)
את השוואה לקטנות של ואג ביצעתי על מנת להבהיר שההבדל בין הלאון לA1 הוא לא רק אבזור, אלא גם שהלאון רכב מקטגוריה גבוה יותר.

עכשיו אשר ל-A1 לעומת המתחרות ואמינות ה-DSG.

לא מסכים איתך. ריבוי ת'רדים על תקלות DSG גם במודלים חדשים מעלה סימני שאלה רבים.

ה-A1 לפחות בגרסאות הפשוטות נראית מאוד פשוטה מבפנים ולא יוקרתית יותר מפולו.

באשר לביצועים - מנוע ה-1.4 חזק ממנוע ה-1.2 - אבל עדיין, לא הייתי רושם שההבדלים עצומים. בין הפולו TSI לS1 יש הבדלים עצומים. ל-A1 קצת פחות

אין ספק שהA1 בחבילת האבזור הבסיסית איננה שווה את התמורה ולעולם לא הייתי קונה אותה. חבילת הבאזור משנה את הרכב מקצה לקצה אבל פותח השרשור ציין שהוא רכש את חבילת האבזור ולכן רשמתי את מה שרשמתי.

נסעתי בפולו החדשה ( התלבטתי בינה לבין האודי לפני שקניתי את הA1) וההבדלים תהומיים. הן מבחינת תא הנוסעים ( אני לא יודע כמו חבילת האבזור משנה את תא הנוסעים אבל החומרים וההרכבה באודי הם ברמה אחרת ) , והן מבחינת התנהגות כביש וביצועים. היציבות והכוח באודי היו הרבה יותר מורגשים למרות שגם הפולו זריזה שלעצמה. הדבר ,לדעתי, שמבדיל את הA1 ממכוניות מיני אחרות דומת פולו/איביזה הוא שכשאתה נוסע עליה אתה לא מרגיש שאתה נוסע במיני. בידוד הרעשים מעולה, ההגה יותר מתקשר ואתה ממש מרגיש רכב ש"יושב" על הכביש.

לגבי תקלות - אני לא מסכים איתך. אני עוקב בזמן האחרון הרבה אחרי הפורום הטכני ולא ראיתי את הTSI/DSG מככבים. מה גם שברכבים חדשים ניתנת אחריות על המכלולים ככה שאני לא רואה סיבה להתרחק מDSG במיוחד כשהוא יוצא חדש מהחברה.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
  • תוכן חדש...