Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך סקרנות ומהסתכלות בפורומים שונים בחול,היות וקארספורום הוא אחד הגדולים שבהם.

ראיתי שיש בפורומים עצמם(בחול) למשל,

תת פורום למעריצי פיזו סיטרואן.

תת פורום ל סיאט סקודה אודי ופלקסוואגן.

תת פורום ל מרצדס ואחד ל במוו.

מה דעתכם בנושא,האים הייתם מרחיבים את הפורום או שלא.

ולמה?

פורסם

תתי פורומים מסוג זה הם מקור טוב לבדיחות ולמלחמות עולם.

מי שמעריץ חברה ולא דגם ספיצפי של רכב הוא לא אחד שממש חושב...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש משהו בדברך.

אבל עדיין בתור חובב גדול של רכבים וכל מה שיש לו גלגלים מנוע,לפעמים בא לך לשאול שאלה על רכבי ספורט למשל

מסוג רנו,עדיין לא תרשם לפורום צרפתיות ,בגלל שיש לך כמה שאלות בודדות על דגם מסויים שאתה רוצה להשוות או לרכוש.

מה גם שהפורומים השונים לא פעילים כמו קארספרום.

ופה לא תמיד יודעים לענות על הכל.לפעמים המומחים יושבים במקום אחד.

או שאני טועה,גם יכול להיות.

פורסם

לדעתי זה דווקא רעיון טוב, ויש דוגמאות לכך שזה עובד לא רע בפורומים אחרים מהארץ ומחו"ל.

אגב אני לא ממש מסכים עם המשפט הזה:

מי ש
מעריץ
חברה ולא דגם ספיצפי של רכב הוא לא אחד שממש חושב..

לא חובה להיות מעריץ של דגם ספציפי. אולי "מעריץ" זה מונח קצת מוגזם אבל לכל אחד יש חברות רכב שהוא אוהב יותר או פחות.

זה כמו שאתה יכול להיות אוהד של קבוצה גם בלי לאהוב את כל השחקנים.

V5

פורסם

מי שמחפש פורום למותג ספציפי מוזמן ללכת ולפתוח אותו בעצמו שלא תחת השם CARSFORUM.

הדבר שאני אוהב בפורום הזה הוא שהפורום פונה רק לקהל אחד- אוהבי תחום המכוניות.

ברגע שתתחיל לפצל את הפורום לקטגוריות לפי מותגי רכב- הפורום יתמקד פחות במכוניות ויותר במותגים.

החלוקה הפונקציונלית של הפורום מצוינת כפי שהיא לדעתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI גם בעניי הפורום כמו שהוא מצויין, אבל רצות מחשבות בראשי,כשמישהו רושם ושואל שאלה על נושא שקשור

בפיזו מסויימת(נניח), הוא יקבל ישר תשובה מהמומחים או לחלופין יריץ כמה דפים או חיפושים לפרוייקט כזה או אחר.

כמו בנושא אספנות בפורום,אחלה אנשים אחלה תשובות ישר תשובה,תענוג.

נהפוך הוא.

יותר מותגים,יותר קהל/חברים ,יותר ידע ואינפורמציה.

נכון שיש מינוסים,אבל נראה לי בגדול,יותר תועלת ועניין.

פורסם

יותר פשוט והגיוני להוסיף תת פורום אחד שיהיה מוקדש לסקודה פאביה 16V ספורט, כולם מעריצים אותה ומכירים בעליונותה.

אפרופו תוספות לפורום- התעלקות קטנה ברשותך מיקי,

לפני כמה שבועות עלה לי רעיון להוסיף לפורום הכללי "טבלה" שתיהיה דביקה ובה רשימת כל היצרנים ולידה כל משתמש יוכל לסמן לאיזה יצרן שייך רכבו אבל לעשות את זה בצורה כזאת שלחיצה על יצרן מסויים תפתח את רשימת החברים שיש להם רכב מתוצרת אותו יצרן ושיהיה ניתן לערוך את סוג הרכב שבבעלותך לאורך הזמן (כלומר אם היום יש לי מרצדס אז מי שילחץ על מרצדס יראה שיש לי את הרכב, מחר אחליף רכב? אוכל "להחליף" רכב גם באותו פוסט).

כמובן שלעשות זאת כך שמי שיש בבעלותו נניח 3 רכבים יוכל לבחור ביצרנים המתאימים.

הרעיון מאחורי זה היא גם לקבל איזושהי סטטיסטיקה לגבי הפופולריות (וחוסר הפופולריות) של יצרנים והאפשרות לראות למי יש איזה סוג רכב תוכל אולי לסייע לצורך קבוצות עניין (ממפגשים חברתיים ועד תלונות כאלה ואחרות).

זה יוכל להיות יעיל לטעמי בתור איזו אינדיקציה לשרשורים כאלה ואחרים שרצים.

מה דעתכם?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ככה יראה פורום של VAG

משתמש א: "שיט הגיר לא מגיב,מישהו יכול לבוא לחלץ?"

משתמש ב:" איפה אתה אני מגיע?"

אחרי 10 דקות

משתמש ב: "שיט הלכה השרשרת טיימינג"

משתמש ג: "חברים אני בא יהיה בסדר"

אחרי 15 שעה

משתמש ג: "תקשיבו יש רעידות מהגיר יקח לי זמן"

משתמש ד: "שמישהו מפורום של פיאט יבוא לעזור להם כבר"

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר בכיוון של "חבר'ה, מפגש TSI+DSG יוצא לדרך! יום שישי, 11:00 בבוקר כולם על הליפט במוסך המרכזי".

:wink:

(כתב זה שהרכב שלו כבר שבועיים על ליפט ומחכה לחלקי גיר שיגיעו בעוד שבועיים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יכול להיות רעיון נחמד, אם כי את פורום אלפא רומיאו כדאי לפצל מראש לאיזה 3 פורומים לחובבי המותג, ועוד תת פורום לאלו שחשוב להם להוכיח שהמותג מת כבר לפני שנים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בהחלט רעיון חמוד עידן,למרות שבטוח יהיו כמה שלא ירצו לפרסם,עדיין רעיון שהייתי מיישם.

YULI אני מקווה שאתה מתלוצץ,רק על תיכנס למישהו בצורה אישית זו לא המטרה.

כנס כנס לפורם VAGIT ,בטוח שתמצא תשובה לרעידות ובאיזו תדירות מחליפים מצמד(קלאץ) בעיקבות הרעידות.

אתה עוזר לי ובגדול וזה סבבה,ותאמין לי שתקבל תשובה מפורטת לגמריי!!!

בגלל אלה שעדיין לא קנו את הדגם עם הרעידות ולא רוצים להיות חברים בפורום שעדיין לא קנו רכב שמשוייך לאותו הפורום.

בבקשה אל תכנסו לנושא אישית ואל תשמיצו אחרים,רעיונות יש סבבה, אין...גם סבבה!

כל אחד מכיר בבעיות שיש לרכבו,שישתמש בפורום ככלי מועיל ומעניין.

פורסם

יבגני

מה זה משנה, העיקר שיש פורום שמעניין אותך להיות בו בנוסף ולא משנה לאן אתה משתייך,היום זה "זה",מחר זה "זה" אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה מיותר כי מה שעובד טוב חבל לקלקל. יש כבר פורום שמחולק לפי מותגים באתר אוטוספורט והם גם עושים מפגשים לכל מותג ובמשותף לפעמים.

האתר הזה יותר גלובלי ויותר מרחיב אופקים כי למשל כשאתה גולש בפורום הטכני אתה לומד גם על תקלות בdsg וגם איך נראה מנוע מגבים באימפרזה. גם כשואל אתה חשוף ליותר תגובות מאנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...