Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה :)

מחפש רכב :

גיר - רק אוטומטי

מנוע - לא משנה

קטגוריה - עדיפות למשפחתית קטנה היות ואני די גבוה ולא מעוניין להיות צפוף ברכב

תקציב - 25,000

גמישות - עד 27,500 גג 28k

שימוש - רגיל פרטי, נסיעות לבית ספר \ עבודה הלוך חזור ושימוש יום יומי

דרישות - שישתה דלק במידה סבירה על גבול הטעם הטוב, שלא יהיה יותר מידי עגלה אבל אני לא מחפש רכב מירוצים :lol:

חשבתי ואני די חזק בעניין של המאזדה 3 שנת 2004-2006, מחפש הצעות וסיבות למה הרכב שהצעתם מומלץ

פורסם

היות ואתה גבוה,אני לא אמליץ לך על 323 וגטס - הגטס לא ממש יפה לדעתי לעומת ה-323 וה-3.

כמו כן , יש לך ניסאן נוט וסוזוקי ליאנה.

תראה,אתה כנראה בגילי (בית ספר),ככה שאתה מחפש רכב שיהיה לו גם "פוזה" שהוא לא יהיה רכב "מבוגר",אבל מצד שני שיהיה רכב אמין.

אז האופציות שלך הן : פורוד פוקוס משנתונים 2006 - 2007 - 2008 ומאזדה 3,אני אכתוב לך על כל אחד מה יתרון ומה חיסרון.

מאזדה 3:

אמינות - רכב אמין מאוד,טיפולים בזמן ובסדר הנכון ויש לך ראש שקט להרבה מאוד זמן.

ביצועים - יחסית לרכב משפחתי הרכב אחר מרגיש זריז יותר ונמרץ יותר ואני יכול להגיד שהרגשה בו ספורטיבית בעקבות ההגה היפה וביצועי הרכב (נסעתי בכמה כאלה).

מראה - לדעתי רכב בעל מראה צעיר מאוד,כל עוד הוא נקי ושמור הרכב נראה כמו רכב "ספורטיבי".

גיר טיפטרוניק נהדר - עוזר מאוד במצבים רצויים (עקיפות וכו').

איכות חומרים מעולה.

חסרונות -

טיפה זללן בדלק.

שוק - הרכב בשנותיו הראשונות בארץ,הגיע בכמויות אדירות לחברות הליסינג,מה שגרם להוזלה משמעותית במחירון הרכב והיצע אדיר של הרכב הנ"ל בחרות הליסינג , מגרשים וכו'.

אם תמצא אחת מאדם פרטי ללא ידיים של סוכנות או ליסינג וכו' מה טוב,אם לא,תוכל לקחת אחת מליסינג במחיר טוב עם טיפולים בכל 15 אלף וכו'.

פורד פוקוס -

יתרונות -

ביצועים - טיפה כבד בסל"ד נמוך,אבל כאשר מניחים את הרגל על הדוושה הוא יודע את העבודה.

נוח - הרגשה נהדרת ברכב,הרגשה מאוד מאוד נוחה וסלונית.

תא מטען גדול.

מרווח פנים.

לדעתי גם פנים הרכב נראה נהדר.

יציבות - הרכב מרגיש מאוד יציב על הכביש ובעל נוכחות.

חסרונות -

כמו שציינתי הוא מעט כבד אבל יודע לתת עבודה.

זללן בדלק.

היצע גדול מאוד - מה שאומר שהשוק מאוד חלש.

לסיכום , לאור הביקוש שלך לרכב יחסית "גדול" לא הצעתי 323 שאני חושב שנותנת לפעמים אפילו טיפה יותר מה-3,לכן תעשה את השיקולים שלך שהם ככל הנראה האופציה הכי טובה בשביל שזה ה-3.

• תוכן חדש...