Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבות זה טוב, אבל ניסיון של אנשים אחרים זה יותר טוב, לדעתי.

ביגמיק, אשמח אם באמת תכתוב איזה צמיג יש לך ב-STI של הנקוק.

דרך אגב, אני לא אחד שלא פתוח להצעות, ההפך הוא הנכון. הסתכלתי גם על המקסיס, אבל אין לי מושג וחצי מושג לגביהם, בעיקר מאנשים שניסו אותם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנקוק RS-3 גם ברטוב מפתיע לטובה אבל כמעט ואני לא נוסע בגשם. לפניו היו אה סימטריק של BF וגם הם

לא פחות ממעולים.

את ההנקוק קניתי בצק אפ נתניה ,היה אותם במלאי לפי שנה,הצמיג פרמיום המחיר עממי (יחסית) מתחת ל 700 אם אני זוכר נכון אולי 640.

לדעתי האישית הBF וההנקוק עשו את אותה עבודה וההנקוק מעולה ,רק שקשה להשיג אותם.

פורסם

אוסיף עוד משהו קטן,גם ההנקוק וגם המישלין פיילוט ספורט 3 החזיקו יותר מהBF .

לדעתי יהיה קשה להשיג את ההנקוק,אבל הBF צמיג מדהים גם הוא,אבל מתומכר יקר אצלנו.

הייתי הולך על ה BF הם תמורה מצויינת. ואוסיף עוד משהו קטן.

אחרי הכל,השיפור הכי חשוב ברכב שלנו לטעמי הוא מה שמחבר אותי לקרקע.

אין תחליף לגומי משובח.

PSS MPS BF כל אלה הם המשובחים ביותר אין פה טעות.

AVIA אל תתבלבל שניהם מעולים לך על הכיס או מה שיש במלאי.

פורסם

avia, תמיד ארצה את ה-PSS, אבל הם לא בתקציב. לפי מה שראיתי עד כה, הRS3 כן (ולא אכפת לי לחכות גם חודש חודש וחצי לצמיגים).

אגב, ב-620 קניתי בזמנו את הסט הנוכחי (F1 ASYMETRIC2).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ניסית יוקוהמה אדוון AD08? עידן בזמנו רצה צמיג מפגר אז המלצתי לו על הPSS המדהימים, שמח שהוא מבסוט מהם :)

הR1R נגמרים ממש מהר, בין 5 אלף ל12 אלף תלוי איך אתה נוהג, וככל שהם נשחקים ככה האחיזה נגמרת.

אם לא היוקו אז קונטי ספורט אבל הם גם יקרים מאוד.

שלושת אלה יתנו לך אורך חיים טוב יותר מ10 אלפים ק"מ בממוצע.

התענוג שמוביל אותך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני מחפש צמיגים כרגע. אני דווקא חושב על Toyo T1 Sport.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
עידן בזמנו רצה צמיג מפגר אז המלצתי לו על הPSS המדהימים, שמח שהוא מבסוט מהם :)

עם הספק מנוע גבוה והמון מומנט שמשוגר לסרן האחורי זה כבר לא שאלה של מה אני רוצה, זה יותר מה אני חייב....

:lol:

ובכל אופן, ההמלצה היתה מוצלחת לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עוד לא סגרתי כלום, אני עדיין בודק אופציות, ככה שהכל פתוח.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שלפני פחות משבוע החלפתי ארבע צמיגים לולוסטר שלי, החלפתי ל- TOYO T1SPORT

ממה שאני יכול לומר לך כרגע? זה כנראה לא הרבה, אבל הרכב אוחז בצורה הרבה יותר טובה ממה שאני הייתי רגיל, ובכל זאת כן זורק ומחליק שאתה רוצה.

לא הספקתי לנסוע עליה יותר מידי, חוץ מהעבודה וחזרה בעיקר, אבל עד עכשיו אני מאבסוט, משקל של מחיר לעומת תמורה ממש טוב לפי דעתי..

אשמח אם תעדכן בסוף על מה אתה הולך...

פורסם

האמת אם שמת לב, אני יורד מאחד הצמיגים היותר טובים הקיימים בשוק (כך אומרים), ומבלי חס וחלילה להמעיט בערכו של הטויו, אני מחפש צמיג אוחז אפילו יותר טוב מהנוכחי.

בכל מקרה, תהנה :)

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכאר

עכשיו הבנתי אותך, אוחז יותר.

אן ברירה T1S הוא ברשימה הנמוך מכל מה שאני רשמתי לך .כל השאר בערך (ממה שאני רשמתי)באותה הרמה,מנסיוני האישי.

אז הרמת לי להנחתה.

PSS

• תוכן חדש...