Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל בזה שגם במחיר הזה הן לא כל כך נמכרות.

שורשי הבעיה נעוצים אי שם בשנות ה-80 עם הסיטרואן BX שהביא סטיגמה בעייתית ליצרן.

לאחר מכן גם ה-C5 דור 1 נטלה ידה בצלחת ובעיות אמינות שונות ומשונות שחלקן נפתר אחרי מתיחת הפנים הכניסה עוד מסמר לארון.

לסיכום - ה-C5 סובלת מסטיגמה נוראית - לא בהכרח בצדק בדגם האחרון. מנוע ה1.6 די מוצלח, הגיר פחות.

זוהי חתונה קתולית כמעט. קונים בזול - אבל לא מוכרים/מוכרים עוד יותר בזול.

קנה רק רכב שמור ומטופל. אל תתפשר בתחום הזה.

פורסם

הדבר בהחלט נעוץ בסטיגמות. מנוע 2000 הוא מיושן, ה- 1.6 טורבו הוא מנוע חדיש מבית ב.אם.וו, פרי שיתוף פעולה בין פיג'ו סיטרואן לבימר.

הרכב הוא בסדר גמור. השוק קובע אחרת, לכן המחיר ברצפה.

אם אתה אוהב את המותג ואם אתה יודע מראש שיתכן שיהיו קצת מוסכים, ממש לא ברמה של הסי 5 דור ראשון מ- 2002- אז זו קניה טובה יחסית.

בהצלחה

פורסם

אני לא כל כך מסכים.

תראה c5 מטופלת לפי הספר שמורה יד 1 או 2 מפרטי עם k"m שפוי תימכר קרוב למחירון אלה אם בעל הרכב לחוץ למכור.

יש הרבה c5 שלא טופלו כראוי אם באשמת הבעלים שהזניחו ואם באשמת המוסך שלא יודע לטפל ברכב והרכב הזה יגרום לצרות צרורות.

השוק מוצף ברכבי ליסינג כולל c5 שנימכרים ב 30% מתחת למחירון וזה תקף גם לרכבים אחרים .

הסיטרואן עם מנוע 1600 טורבו יש גיר יפני 6 הילוכים.

גם הסיטרואן bx בזמנו היתה מאוד אמינה פשוט בעלי הרכבים שהזניחו טיפולים והמוסכים שלא ידעו לטפל ברכב לפי הוראות הייצרן הפילו את השוק של הרכב.

פורסם

הרוב המכריע של המכוניות נמכר ע"י חברות ליסינג שקנו את המכוניות בהנחות מפליגות, והן מוכרים אותן בהנחה גדולה בהתאמה.

הבעלים הפרטיים הבודדים שנמצאים בשוק לא יכולים להתמודד עם ההנחות הללו בצירוף העובדה שהמכוניות הנמכרות מליסינג באות בצירוף אחריות גורמות למחירי שוק נמוכים למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הרוב המכריע של המכוניות נמכר ע"י חברות ליסינג שקנו את המכוניות בהנחות מפליגות, והן מוכרים אותן בהנחה גדולה בהתאמה.

הבעלים הפרטיים הבודדים שנמצאים בשוק לא יכולים להתמודד עם ההנחות הללו בצירוף העובדה שהמכוניות הנמכרות מליסינג באות בצירוף אחריות גורמות למחירי שוק נמוכים למדי.

זה תקף לכל שאר הייצרנים.

פורסם

בסיטרואן יותר מיצרנים אחרים בשל התדמית של המותג בשוק ובפרט במגזר המשפחתיות הגדולות שנחלש בשנים האחרונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מכיר רכב שנמכר היום בסגמנט D שאין לו "ריבוי אלקטרוניקה"?

כן.

הרכבים נוסעים על מערכות הידראוליות אפשר לספור על יד אחת.

כמות המחשבים שיש בc5 לא קיימת בהרבה מכוניות.

הרכב נותן תמורה טובה בתנאי שמטפלים בזמן עם חלקים מקוריים לפי ספר רכב.

פורסם

אני ראיתי רכבים שנמכרים ב-יד 2 שהם לא מליסינג, והם עדיין נמכרים כ-30K מתחת למחירון. האמת, אני כמעט ולא ראיתי את הדגם הספציפי הזה בליסינג.

אולי גם מה משפיע שהרכב נורא ארוך (4.87 מטר!), ולא כולם מסתדרים עם זה.

פורסם

רונן - עזוב, הסיפור של רכב מתוחכם וריבוי מחשבים עבר מהעולם.

זה שמנסים לספר לך שהרכב בסדר, המכונאי אשם זה חארטה.

היום כל הרכבים ממוחשבים, אין שום דבר ייחודי בסיטרואן פרט למערכת ההידראולית בחלק מהדגמים - ודווקא היא לא מקור התקלות העיקרי

פורסם

הכוונה שלי לריבוי מחשבים ורכב מתוחכם היה בדור הראשון של סיטרואן החל מbx בשנות השמונים עד לc5 בדור הראשון.

אני מאמין שכל רכב אם תטפל בו בזמן לפי הספר עם חלקים מקוריים לא יהיו בעיות מיוחדות.

• תוכן חדש...