Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא מבין גדול במצברים אבל תקנו אותי אם אני טועה לגבי אחריות של כל מוצר בחיים ולא רק במצברים

הסיפור הוא כזה:

היה לי מצבר שרכשתי אותו ב-5/2011 קיבלתי עליו 20 חודשי אחריות(בנזין),ממש לפני סוף האחריות המצבר שבק חיים,הכל טוב ויפה החליפו לי את המצבר בחדש מהקופסא בתאריך:1/2013,היום 8/2014 לאחר כ-19 חודשים שוב המצבר שבק חיים הגעתי לשנפ בדקו את המצבר והוא לא תקין וסירבו להחליף לי את המצבר בטענה שכבר המצבר הוחלף בעבר,תקנו אותי אם אני טועה המצבר לא עומד בדרישות מינמליות,היו לי מצברים בעבר שהחזיקו כ-5 שנים בלי בעיה לא של שנפ,אין לי טענות לשנפ,אבל אני לא מבין את האחריות המוזרה הזאת.

יש לי את הקבלות על המצברים

תודה לעוזרים.

פורסם

החלפת מוצר באחריות (לא רק מצבר) אינה מאריכה את משך האחריות המקורי.

פירושו של דבר הוא שבמקרה של המצבר שלך, משך האחריות הוא 20 חודשים מרגע התקנת המצבר הראשון (עד 12/2013) ו-ז-ה-ו.

פורסם

מצבר הוא מוצר מתכלה עם אורך חיים מוגבל, המשתנה מיצרן ליצרן ועל פי תנאי השימוש והסביבה.

למעשה רכשת ב-2011 אחריות ל-20 חודש. נסעת עם שני המצברים למעלה מ-3 שנים. אני סבור שזה סביר בהחלט מבחינה צרכנית. כאשר קיבלת את המצבר השני ללא עלות, הוא היה אמור רק לכסות את תקופת האחריות הראשונית.

פורסם (נערך)

המפקד וקודמו צודקים.

משך האחריות של הסוללה השניה אמור להיות רק "משלים" למשך הזמן המקורי (של האחריות) של הסוללה המקורית.

ככה זה נהוג.

עריכה - השאר, זה חוסר מזל (או סוללה חליפית שלא היתה בדיוק חדשה מהניילון...?)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

אצלי היה שנפ שהלך לי חודש לאחר שקניתי את האוטו

שרד 3+ שנים ... ( מאז הבעלים הקודמים )

אם תמצא מצבר שיחזיק 5 שנים תודיע לי אני רץ לקנות :)

פורסם

ובלי שום קשר למקרה הנ"ל, גם אם תרכוש מוצר חשמלי ויחליפו לך אותו בחדש לפני סיום האחריות והוא יתקלקל שלושה חודשים לאחר תום האחריות, תצטרך לתקן אותו על חשבונך. אחריות על כל מוצר היא לתקופה מסויימת, לא כל פעם שמחליפים אז האחריות מתחדשת.

פורסם

מנסיוני המר בעבר עם מצבר שנפ שהחזיק 21 חודשים, שזה בדיוק חודש אחרי תקופת האחריות, אני לא מתקרב יותר למותג שנפ, וכרגע מותקן וורטה שאני מקווה שיחייה יותר זמן (שמעתי על אורך חיים של וורטה ל3 עד 5 שנים).

• תוכן חדש...