Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך זה בא לי פתאום היום, אבל נזכרתי שבאוגוסט 2012 קיבלתי דוח חנייה ברמת גן (ליד הבורסה שם).

כבר באותו שבוע הגשתי ערעור, כי לא היה שום שלט שאוסר על חנייה, בנוסף היו סימוני חנייה ולא משנה. בגדול - אני כנראה צודק.

העיניין הוא, שפתאום היום נפל לי האסימון שמאז אותו ערעור לא שמעתי מהם. לא שלחו לי מכתב תשובה, לא התקשרו ולא כלום.

איך אני מברר דבר כזה? שלא יצא מצב שהערעור נדחה ועכשיו יש לי דו"ח חנייה עם איחור תשלום של שנה וחצי.

פורסם

בנוסף למה שרשם ניקו ולא פחות חשוב

האם שלחת את המכתב אליהם בדואר רשום?

אם כן תברר בדואר שאכן הגיע אליהם , הדפס את ההודעה מהדואר על כך ושמור על שניהם .

לא עשית כך צפה לפעולות אכיפה לפעמים לא נעימות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא זוכר אם שלחתי בדואר רשום, אבל וידאתי הגעה.

הכתובת המעודכנת היא של ההורים שלי. שם גרתי באותה תקופה. אם היה מגיע דואר רשום הם היו יודעים.

פורסם

איך וידאת?

דיברת עם פקידה שכבר לא עובדת שם אולי.

מציע לך לברר שוב מה קורה, הקלט את השיחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...