Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה אני מתנייד עם פולו 2001 נהדרת שאחרי יישור קו(אצל רון-מוסך מעולה) התבררה כמוצלחת עד מאוד.

אני מחפש להתקדם לרכב מעט גדול יותר ונוח, עם תוספת של כוח וניסיון לשמור על הוצאות דומות פחות או יותר(בגבול האפשר).

היום אני עושה בערך כ13 ק"מ לליטר בתוך העיר ו17 לליטר בבינערוני.

הטיפולים נעים בין 400 לקטן ל800 לגדול כולל תקלות קטנות על הדרך.

אני בחור גבוה(1.87) ומעדיף רכב עם תנוחת ישיבה גבוהה(לדוגמא במאזדה 6 2005 יש אפשרות להרים מעט את המושב וכך יש תנוחת ישיבה מעולה).

הנסועה השנתית שלי היא בערך 12K בשנה.

רכב ידני בלבד.

אני נוהג על אוטובוס ביום יום ועל אף שאני לא מצפה לנוחיות שיש באוטובוס אשמח לקבל אופציה לתנוחה נוחה וגבוהה יחסית, מרווח רגליים ראוי וכדומה.

כל פיצ'ר איבזור נוסף יתקבל בברכה(במיוחד בקרת מהירות) אבל לא מחוייב.

אשמח להצעות ורעיונות לרכב מרווח ונוח עם מעט יותר כוח מהפולו הקטנה שישמור לי על אותן הוצאות פחות או יותר?

קיבלתי את הרושם שאוכל לקבל את הנוחיות הזאת רק ברכבי מנהלים כמו הB4 או המונדאו אבל לצד רכבים אלה מתווספות הוצאות כבדות(עבורי) באחזקה.

בנוסף, למישהו יש את הקישור של שעשה אחד החברים הפורום לפני זמן מה ששיכלל בערך את ההבדלים בהוצאות לפי קילומטרים ביחד לצריכת הדלק? אני זוכר שההבדל בנסועה שלי, במקרה הגרוע, הוא 2000 בערך בשנה וזה משהו שאני בהחלט יכול לחיות איתו.

פורסם

אם אתה אוהב את הפולו אז ההתקדמות הטבעית לדעתי היא לכיוון אחותה הגדולה - הגולף.

בתקציב שלך תיכנס גולף 2009, משפחתית קומפקטית עם מרווח פנימי טוב, נוחות נסיעה טובה וצריכת דלק סבירה לגמרי.

אני לא ממש בקיא בעלויות התחזוקה אבל מנוע ה-1.6 הוותיק וגיר ידני אמורים לנטרל את אלמנט האמינות הלא מושלמת של דגמי ה-TSI ותיבת ה-DSG.

פורסם

אני אוהב את הסגנון הגרמני בעיצוב המוקפד. משום מה לא לקחתי את הגולף כרעיון כי העיצוב שלי גורם לי למעט סלידה אבל אני אכן אכנס לעובי הקורה כי זה החלק הכי חסר משמעות עבורי. אני שואל את עצמי(ואתכם) האם המנוע TSI(שדי ידוע לשמצה פה בפורום) הוא באמת משהו שאני צריך לחשוש ממנו ואם הוא יתן לי את התוספת כוח בשיוט עם ה122 כס שלו. אני לא ממש מוצא מידע על ה1600(105 כ"ס?)

האם באמת כזה קשה למצוא רכב כמו הגטה עם גיר ידני? ראיתי רק כאלה מלימוד נהיגה.

כמו כן, האם הB4 יכולה להתאים או שהטיפולים שלה יהיה יקרים יותר משמעותית? אני מניח שצריכת הדלק תהיה גבוהה יותר(מסתמך גם על האתר לתצרוכת דלק- KLM) אבל אם ההבדל לא גדול בטיפולים אוכל לספוג את זה.

אם אתה אוהב את הפולו אז ההתקדמות הטבעית לדעתי היא לכיוון אחותה הגדולה - הגולף.

בתקציב שלך תיכנס גולף 2009, משפחתית קומפקטית עם מרווח פנימי טוב, נוחות נסיעה טובה וצריכת דלק סבירה לגמרי.

אני לא ממש בקיא בעלויות התחזוקה אבל מנוע ה-1.6 הוותיק וגיר ידני אמורים לנטרל את אלמנט האמינות הלא מושלמת של דגמי ה-TSI ותיבת ה-DSG.

• תוכן חדש...