Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בפורד מונדאו 2006 נפח מנוע 2.0 סמ"ק עם 170,000 ק"מ.ברכב עד כמה שידוע לי לא הוחלף פילטר דלק מעולם.

רציתי לדעת האם החלפת הפילטר דלק תגרום לשיפור בצריכת הדלק,ואם כן בכמה אחוזים?

תודה

נ.ב-על איזה עוד דברים יכולים להשפיע החלפת פילטר דלק..

פורסם (נערך)

האם ענין ההחלפה קשור להוראות יצרן או בגלל ספיקה או לחץ נמוך מדרישות היצרן. בעקרון מסנן סתום חלקית לא מאפשר להוציא הספקים גבוהים, מאידך מסנן נקי וחדש כן יאפשר כמובן עם צריכה מוגברת של דלק. מסנן חדש לא אמור להשפיע על תצרוכת דלק בתנאי נהיגה רגילים להבדיל מנהיגה בסלדים גבוהים או לחיצות מוגזמות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לא מדדתי עדיין במדוייק אבל הרכב שותה בנזין.אני מקווה לעשות בדיקה מדוייקת של מילוי מיכל מלא וכו',ואז אני אדע בדיוק כמה הרכב אוכל.

רציתי רק לדעת אם החלפת פילטר דלק משפיעה על תצרוכת הדלק.

פורסם
לא מדדתי עדיין במדוייק אבל הרכב שותה בנזין.אני מקווה לעשות בדיקה מדוייקת של מילוי מיכל מלא וכו',ואז אני אדע בדיוק כמה הרכב אוכל.

רציתי רק לדעת אם החלפת פילטר דלק משפיעה על תצרוכת הדלק.

יש לי את הרכב הנ"ל ומדדתי, 9 ק"מ לליטר בממוצע.

• ספונסר פורום
פורסם

ההחלפה לא תשפיע על צריכת הדלק .כלומר אם אתה מחפש בעיה של צריכה מוגברת זה לא הכיוון שלך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יש הרבה תקלות אפשריות, פילטר סתום רק יזרים פחות דלק. אבל תחליף כדי לא להרוס את המשאבה, זה לא זול בכלל להחליף משאבה ואם צריך לפרק את כל הטנק גם העבודה תהיה יקרה, עדיף להחליף פילטר ב50 שקל.

פורסם

אני דווקא הרגשתי בשינוי. לפני כחודש עשיתי טיפול קטן שכלל החלפת שמן, פילטר שמן מקורי, פילטר אוויר, פלאגים מקוריים והוספתי לשם שינוי גם פילטר דלק משום שלמיטב ידיעתי גם ברכבי לא הוחלף בעבר.

לאחר התבוננות קצרה בפילטר ניתן היה לראות בבירור שהוא מקורי ועדיין לא הוחלף, סתום ומלוכלך.

מאז הטיפול אני שם לב לצריכה טובה יותר. אם על טנק של 35 ליטר הייתי גומע 260-270 קילומטר, היום אני מתדלק כל 300-320 ק"מ בממוצע.

מה יכל לתרום לצריכה שהשתפרה מלבד פילטר דלק סתום?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אילו היית מחליף רק את הפילטר אפשר היה לדבר על שינוי כזה או אחר בהתנהגות הרכב. במקרה שלך החלפת לא מעט רכיבים שכל אחד בעצמו יכול להשפיע משמעותית על תצרוכת הדלק. במקרה שלך השיפור הוא סך התרומה של כל החלקים שהחלפת.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...