Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה של roadrover פשוטה שקיבלתי עם הפורד פיאסטה, עד עכשיו הייתי משתמש במכשיר אייפון 4 בחיבור בלוטוס, הכל היה עובד פיקס.

עכשיו אני עם מכשיר lg g2 שהוא כמובן אנדרואיד, מחבר את הבלוטוס רגיל והמכשיר מזהה את המולטימדיה והכל סבבה, אבל...יש פעמים שכאשר אני מעביר שיר בשליטה מההגה או מהשליטה ב-HU, במכשיר LG השיר אכן עובר אבל בפועל הוא לא עובר למערכת ברכב.

חשוב לציין כי באייפון הכל היה תקין, מעביר שיר קדימה, אחורה וכו' וכו' ללא שום בעיה. עם ה-LG המערכת ברכב פשוט משתתקת והשיר ממשיך לעבוד במכשיר עצמו.

חוץ מזה עוד משהו שלא תקין, כאשר השיר כן מחליט לעבור בצורה תקינה, לא שומעים את השניה/2 שניות הראשונות שלו.

מה ז"א? אם אני נמצא ברצועה מס' 1 ואני מעביר לרצועה מס' 2, השיר עובר אבל לא שומעים את השניה הראשונה של השיר.

אם אני מעביר שיר מרצועה 1 שוב לרצועה 1, לשמוע את אותו שיר שוב מההתחלה, השיר עובר להתחלה וכן שומעים את השניה הראשונה שלו.

יש הסבר נורמלי לדברים האלה?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

טוב אז עשיתי ניסוי קטנטן, החלפתי אפליקציה לאודיו והפעם השירים כן עוברים והמערכת לא משתתקת, אבל...עדיין לא שומעים את השניה הראשונה של השיר {כן זה מציק} וגם כאשר שיר עובר, ב-HU רשום שמתנגן שיר מסוים אבל בפועל מתנגן שיר אחר :)

WTF????

פורסם

טוב אז ככה...

לאחר מספר ניסיונות הורדתי אפליקציה בשם DoubleTwist ובאפליקציה הזאת אין את הדיליי בתחילת השיר וכן שומעים את 2 השניות הראשונות של השיר.

מה גם שהשירים עוברים קדימה ואחורה בצורה תקינה, מהירה וללא השתתקות מבחינת המערכת.

אבל...לא מופיע שם השיר במערכת של הרכב, לא חשוב איזה שיר מתנגן רואים "רצועה 1" ללא שם השיר, מבחינתי זה עדיף.

ככה הבנתי שהמכשיר תקין, הבלוטוס של המכשיר בסדר גמור, זה רק משחק של אפליקציות.

והכי הכי חשוב...באפליקציה הזאת איכות השמע הרבה יותר טובה מכל מה שניסיתי ויש עליה סקירות מצוינות בפורומים של אנדרואיד.

והכי מצחיק זה שאני מתקשר בשרשור הזה עם עצמי :)

• תוכן חדש...