Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רישיון משנת 2007,אני בן 25, וקיבלתי שלילה בשנת 2010 למשך שנתיים אך סיימתי לחדש את הרישיון לא מזמן (לפני כחודש).

ברגעים אלו אני מחפש ביטוח מקיף לרכב ליונדאי I10 שנת 2014 ידנית.

כאשר התקשרתי לאחד הסוכניות ביטוח שאלו אותי האם הייתה לי פוליסה ב3 שנים האחרונות, ולא שאלו יותר מדי לגבי השלילה.

בנוסף הסוכנת ביטוח שאלה אם נהגתי ברכב של ההורים או לא ,לאחר שאמרתי שלא הסוכנת אמרה שהביטוח יעלה בהרבה יותר בכ1500 ש"ח יותר.

השאלה שלי היא כזאת, אם הייתי אומר שכן נהגתי ברכב של ההורים או ברכב של מישהו אחר האם יש דבר שהם יבדקו את זה?

האם יש דרך שאני אשלם "מחיר רגיל" לביטוח מקיף או שאין מנוס מהמצב הזה.

פורסם

אני יודע שחברות ביטוח מפעילות חוקרים פרטיים, כך שבמקרה שגרה לא בטוח שיגלו, אבל אם חס וחלילה תעשה תאונה ויתחילו לחקור כל כיוון אפשרי כדי להתנער - אתה עלול להיות בבעיה. במשרד הרישוי ישנם רישומים שלך שהיית 4 שנים ללא רשיון וסביר להניח שאתה תאכל אותה.

בסה"כ, לצערי אתה עושה עלי רושם לא ממש טוב, גם אחרי שלילה וגם מחפש "לקמבן" את הביטוח. אני ממליץ לך לעשות סקר שוק כמו שצריך, למצוא את החברה הזולה ביותר ולספר את האמת.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

אני בכלל לא בטוח שאתה נחשב כ"בעל רשיון 7 שנים". לדעתי אתה נחשב כבעל רשיון חדש לגמרי עם וותק אפס.

מה שייקר את הביטוח עוד יותר בשנה הקרובה.

שקול לקנות רכב זול יותר ולעשות רק חובה+צד ג'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תודה על העצה, הערה לא במקום.

כמו שאתה יודע לקבל עצה, תדע לקבל ביקורת.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תוכן חדש...