Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2006 שווה המחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי סיוויק 2006 למכירה והאוטו נראה מצוין ושמור חוץ מתאונה קטנה שהוא נכנס במישהו אבל הוא אמר שאין לו בעיה לקחת למוסך שאני רוצה ולעשות בדיקות והוא ישלם ואם יהיו בעיות שהוא לא ציין הוא ישלם עליהם אבל הוא רוצה עליה רק 23 אלף

השאלה שלי האם זה לא חשוד המחיר איך אני יכול להיות בטוח שהאוטו טוב ולא מורחים אותי?

ואיך האוטו מבחינת ביצועים וחיסכון בדלק אמינות וחלקים?

תודה לעוזרים

פורסם

זה ניראה לי נמוך מידי וכן גם אם מדובר בצורה הישנה .

אני מחפש כזו בשביל אח שלי ולרוב המחיר נע בין29-32 במצב סביר עד טוב .

ציין יד וק"מ כדי שנקבל תמונה קצת יותר טובה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ברור שהכוונה לצורה הישנה.

רכב אמין וחסכוני בדלק. על פניו קיבלת מחיר מצוין.

חשוב לבדוק מה מצב הגיר, יש לדגם הזה היסטוריה של תקלות בגיר באזור ה 200,000 ק"מ. בדוק מתי נעשה טיימינג לאחרונה.

הכי חשוב, בדוק שיש ברכב מיים ירוקים, אם אין תברח!!!!!!!!!!!!!

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מעבר לכל מה שכבר נכתב,יש לבדוק במשרד הרישוי בעלים קודמים - היו הרבה כאלו מליסינג לשעבר. בשנתון הזה זה עדיין לא נרשם ברישיון הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...