Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לעשות מדבקות לחלונות כהים.

מישהו שמע על "אומנות הציפוי" בחולון?

הולך לעשות אצלהם מדבקות שחורות לחלונות צדדיים אחורים

יש חלון צד אחורי ולידו חלון קטן נוסף. זוג =500 שח

דוחה UV

דעתכם?

פורסם

יקר מאוד , אני עשיתי לפני חצי שנה באשדוד על יונדאי I30 שני חלונות + משולשים ב200 ואני מרוצה מאוד

עם תחפש באיביי תראה גלילים איכותיים יחסית של המדבקות ב30 שקל גג פשוט טיפה קשה להדביק לבד בצורה טובה, אז תחשב מפה כבר לבד

פורסם
יקר מאוד , אני עשיתי לפני חצי שנה באשדוד על יונדאי I30 שני חלונות + משולשים ב200 ואני מרוצה מאוד

עם תחפש באיביי תראה גלילים איכותיים יחסית של המדבקות ב30 שקל גג פשוט טיפה קשה להדביק לבד בצורה טובה, אז תחשב מפה כבר לבד

אתה טועה לגמרי גבר.

הציפוי שאותו בחור למעלה ציין, שאני במקרה גר בחולון ומכיר את אומנות הציפוי כך שהציפוי הנ״ל עליו הוא מדבר הוא אכן מסנן חום בצורה משמעותית, ולא עוד סתם רק ציפוי שחור וכהה שנותן רשום.

מדובר על מקום על רמה, מומלץ מאוד, איכותי ואנשים בעלי ניסיון ומקצועיות רבה.

נכון שהמחיר לא מצלצל לגמרי באוזן, אבל זה בהתאם לתוצאות.

לפותח האשכול, אם אתה מחפש ציפוי אשר מוריד את החום ברכב בצורה משמעותית אני מאוד ממליץ לך עליהם. אם אתה מחפש רק השחרה נטו ללא סינון קרני שמש, יש את אלברט מרמלה שעשיתי אצלו בשבוע שעבר, עושה עבודה מקצועית לגמרי.

נכון, זה רק השחרה בלי סינון קרני שמש, אבל זה מה שאני חיפשתי, רק השחרה.

הנה תמונה מההשחרה של אלברט:

ady3egy9.jpg

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מה שהמגיב מעליי אמר נכון :) המחיר הגבוהה מגיע עקב חסימת חום וקרני UV אמיתית ולא סתם השחרה. בנוסף יש אחריות על החומר למספר שנים רב וזה ההבדלים במחיר... המחיר שקיבלת לחומר איכותי זה המחיר בשוק פחות או יותר. מתחת לזה אתה תקבל רק השחרה, ותתפלא אבל יש גם מחירים וחומרים יקרים משמעותית. שבוע שעבר עשיתי השחרה ב"אומנות הציפוי", עבדו על הרכב המון זמן ובהשקעה רבה, חסימת החום של החומר מורגשת מאד, ושבוע הבא אני הולך כדי לעשות פינישים וסיום עבודה (בדיקת ההדבקה לאחר מנוחה של החומר שלושה ימים בערך).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מה ההבדל בין סוגי החומרים? אני יודע שיש סוגים טובים יותר וטובים פחות.

לקחת יותר כסף על אחריות זה מקובל, להגיד שהחומר איכותי יותר?

את זה צריך להסביר :)

פורסם
מה ההבדל בין סוגי החומרים? אני יודע שיש סוגים טובים יותר וטובים פחות.

לקחת יותר כסף על אחריות זה מקובל, להגיד שהחומר איכותי יותר?

את זה צריך להסביר :)

והם מסבירים את זה באמצעות מכשיר מיוחד ששמים אותו מתחת לאותו חתיכת החומר ואתה רואה את כמות קרני השמש החודרת במעבר החומר ובהשוואה לחומר אחר זול יותר שבו כמות קרני השמש גבוהה בהרבה יותר.

אם תחפש ביוטיוב אתה תמצא סרטונים הממחישים לך את אותה שיטת הדגמה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
השאלה בכמה ההבדל באחוזים?
אתה יכול לקפוץ אליהם ולהרגיש. הציפויים הזולים לא חוסמים חום כמעט בכלל.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

חברים יקרים אני אסביר קצת יותר

אני מחפש השחרה שמונעת קרני שמש וחום UV ואכן בגלל זה המחיר הוא יקר

הם בהחלט אמינים באישור משרד התחבורה ונותנים 10 שנות אחריות. העבודה מתבצעת בצורה מקצועית ביותר ממה שראיתי והבנתי ובדקתי לעומק

הם בהחלט הראו לי את סוגי המדבקות עם מנורת חום כמו ששמים על הצ'יפסים האלה בשווארמות כדי שישמור על חום הצ'יפס

והמדבקות חסמו לגמרי את החום. לאור כל זאת אני אלך אליהם היום באמת ואעשה. אעלה בהמשך את התוצאות:)

פורסם

אני עשיתי שם, לא יודע מה זה בדיוק אישור משרד התחבורה (?!) השחרה מאחורה חוקית מול המשטרה ולא חוקית מול רוב מכוני הטסטים לצערי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

שלום,

מה לגבי אופן ההתקנה במקום הזה - אומנות הציפוי? האם יש צורך בפירוק דיפוני הדלתות? (הבנתי שכל מקום עושה את זה אחרת)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם

אז ככה.

עשיתי השחרה בצדדים. שני חלונות בצידי הרכב. ולא בחלון אחורי (שהוא לא חוקי) וגם לא בחלונות צד קדמיים(שגם זה לא חוקי)

השירות מעולה מקצועי מאד.

עשיתי השחרה של 85 אחוז, עם סינון קרני שמש UV שמוריד את חום הרכב ב40 אחוז.

מורגש שיפור כשנכנסים לרכב לוהט בזה אין ספק. עבודה מקצועית, הם גם עשו לי הנחה קטנה, ואמרו שאם יש בעיות

אני מוזמן תמיד . בנוסף, שי אהרון שעובד שם יחד עם דימיטרי, אמר לי לבוא שלוש ימים לאחר מכן כדי שיבדוק שהכל תקין

חוץ מחלון קטן בצד שמאל (יש חלון אחורי גדול בצד וחלון קטן) הכל היה תקין. מיד הוא החליף לי את הציפוי לחלון הקטן ושם לי חדש.

הסיבה - היה קצת אבק. בעיקרון הם עובדים בצורה נקיה ומנקים את החלונות, המדבקה(ציפוי) יושב מהצד הפנימי ולא מבחוץ. לאחר 3 ימים קצת בועות המים נעלמים לחלוטין והמדבקה תופסת חזק ומעולה.

מי שרוצה מקצועיות זה המקום.

• תוכן חדש...