Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה טובה +1 ?

+2

אך למרות שאני מאד מעוניין לשמוע את התשובה,

אני מאמין שההבדל מורגש יותר אחרי שהרכב עמד בשמש, ופחות בנסיעה רציפה

פורסם

אז ככה

ההבדל מורגש בשני המישורים

1. כאשר הרכב מוחנה ליד מקום העבודה שלי (אגב הרכב שלי בצבע שחור ) :)

אחרי יום עבודה של 8 שעות שהרכב בשמש, מורגש בהחלט שהרכב פחות לוהט מאשר בעבר.

ברכב שלי יש את חיישן הטמפ' כאשר מדליקים את הרכב. בעבר הטמפ' עמדה על 42 לאחר יום עבודה שנכנסתי לרכב

היום זה נע בין 32-36 מעלות.

2. כאשר הרכב בזמן נסיעה, מי שיושב מאחור באיזור החלונות השחורים , אינו מרגיש את קרני השמש הלוהטים

היות והמדבקה חוסמת UV. מעבר להיותה מונעת סינוור.

עלות עבודה 450 שח לאחר הנחה

חלון ימני אחורי גדול+קטן. וחלון שמאלי אחורי גדול+קטן.

מומלץ בחום.

אגב. יש אפשרות לשים בחלונות הקדמיים מדבקה שקופה לגמרי שדוחה UV. אז גם מקדימה תוכלו לדחות את קרני השמש

זה יכול להיות מעולה למי שיש לו תינוק במושב הקדמי ליד הנהג (קחו בחשבון שסינוור הוא לא ימנע)

לגבי חוקיות של השקוף - לא בדקתי. מוזמנים לבדוק ולעדכן אותי.

פורסם

תודה על התשובה.

450 לא מחיר זול, אבל אם אתה אומר שזה כזה הבדל, עבודה טובה והכל. אז אולי זה שווה.

לגבי החוקיות נראה לי שזה שהמדבקה שקופה לא עוזק, כי חלק גדול מהבעיה של המדבקה זה שהחלון לא מתנפץ במקרה של תאונה.

אז גם בשקוף זה לא יתנפץ.

פורסם

450 זה יקר אם מדובר במדבקה שחורה בלבד בלי UV

זה לא יקר אם מדובר במדבקה איכותית כמו שלי שמונעת סינוור וגם מונעת קרני שמש ומורידה ב40 אחוז את החום

השקוף זה לא רק למקרה ניפוץ שמשה, אלא גם דחיית קרני שמש - יעני החום.

אם יש לך תינוק מקדימה, זה כן יעזור במקרה של קרני שמש, אבל לא יעזור במקרה סינוור.

אז יש ויש.

לשיקולך כמובן

• תוכן חדש...