Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני יומיים התחילה לי בעיה תוך כדי נסיע בכביש מהיר שדוושת הגז מפסיקה להגיב לשנייה ומיד חוזרת...

כשה מניעים את הרכב (כשה הוא קר) זה קורה בתדהירות נמוכה אך אחרי 5-10 דקות זה פשוט ניהיה לא נסבל.

זה יוצא שיש גז לשנייה ואז אין גז שנייה, זה קורה בכל סל"ד.

מדובר בVW Polo 2001

אני וחבר הוספנו איזה שהוא חומר לתוך המצערת שאמור לנקות את העניין אך זה לא עזר.

היום הוספתי תוסף דלק K44 וגם הוא לא עזר.

הבאתי את הרכב למוסך ונאמר לי שם שהבעיה כנראה במחשב (מבלי להתחבר למחשב)...

האם למישהוא יש רעיונות מה זה יכול להיות לפני שאני זורק כסף על בדיקה של מחשב?

פורסם

יש להתחבר למחשב הרכב. לבדוק שמחשב הרכב מזהה כל תזוזה ממצב 0 למצב פול גז את נתון חיישן המצערת. לבדוק מספר פעמים תוך שלוחצים על דוושת הגז ממצב 0 עד הסוף לאט לאט במצב מנוע כבוי.

לא מן הנמנע שיש בעיה במחשב הרכב. נתקלתי בעבר בלא מעט תקלות ותופעות. שנבעו מבעיות במחשבי הרכב בדגם זה.

רק לוודא שלא תשלם על כל מיני חלפים שיחליפו לך בנסיון תיקון בשיטת "מנסים" שהיא לא תמיד פסולה על הסף, אבל שיש שתשלם על מה שצריך באמת להחליף.

יש כאן מוסך מאוד מומלץ בפורום מומחה VW [לא מטעם היבואן]. כדאי לבדוק את דעתו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...