Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות - רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני קנייה של רכב אספנות אבל בניגוד לפעמים קודמות, הבעלים הנוכחי קנה את הרכב לפני כשנתיים, הוא מחזיק את רשיון הרכב וכן את זיכרון דברים עם הבעלים לפניו, אולם הבעלים הנוכחי לא העביר בעלות במשרד הרישוי.

האם צפוייה לי בעייה להעביר את רשיון הרכב על שמי בהינתן המסמכים שאקבל מהבעלים הנוכחי וזיכרון דברים חדש על שמי ?

תודה !

פורסם

אי אפשר לענות על השאלה מבלי לדעת את כל הפרטים...

מה הסיבה שלא העבירו בעלות לפני שנתיים? אם הרכב מעוקל, לא תוכל להעביר בעלות (עצה אישית, אל תכניס ראש בריא למיטה חולה).

אם הרכב לא מעוקל, בדוק שיעבודים (בדואר או באתר), אם הכל תקין, תוכל להעביר בעלות בקלות.

העברת בעלות כפופה לעיקול, אך אינה כפופה לשיעבודים על הרכב.

קניית רכב בזכרון דברים, גם אם מסמך משפטי מחייב, עלולה ליצור המון בעיות בעתיד, בדוק היטב את הסיבה לחוסר העברת בעלות.

כעקרון, גם אם אתה מחזיק בידך את רשיונות הרכב, כל עוד הם לא על שמך, הרכב אינו בבעלותך!

פורסם
אי אפשר לענות על השאלה מבלי לדעת את כל הפרטים...

מה הסיבה שלא העבירו בעלות לפני שנתיים? אם הרכב מעוקל, לא תוכל להעביר בעלות (עצה אישית, אל תכניס ראש בריא למיטה חולה).

אם הרכב לא מעוקל, בדוק שיעבודים (בדואר או באתר), אם הכל תקין, תוכל להעביר בעלות בקלות.

העברת בעלות כפופה לעיקול, אך אינה כפופה לשיעבודים על הרכב.

קניית רכב בזכרון דברים, גם אם מסמך משפטי מחייב, עלולה ליצור המון בעיות בעתיד, בדוק היטב את הסיבה לחוסר העברת בעלות.

כעקרון, גם אם אתה מחזיק בידך את רשיונות הרכב, כל עוד הם לא על שמך, הרכב אינו בבעלותך!

המון תודה על התשובה !

אני מודה שגרמת לי לרשרוש לב קל ... וזה עוד בטרם שילמתי אפילו (מה לעשות, סוג של הגשמת חלום) :-D

אין כל סיבה לאי העברת בעלות, האיש הוא סופר אמין ובמקרה הגרוע יוחזר לי הכסף

למשרד הרישוי פשוט ניגשים עם הרישיונות פלוס שני מסמכי העברת הבעלות וזהו ??

פורסם

כעקרון, אתה צריך למשוך רשיונות חדשים ממשרד הרישוי, שם יהיה כתוב אם הרכב מעוקל.

אם הכל בסדר ואתה מרוצה, קופצים לסניף הדואר הקרוב ומבצעים את העברת הבעלות.

אל תשכח, אתה צריך תעודה מזהה של בעל הרכב! זכרון דברים אינו תופס בסניף הדואר (מה לעשות, פקידת הקבלה אינה עורכת דין), ורק באמצעות תעודה מזהה של בעל הרכב (השם המופיע על הרשיונות) תוכל לבצע את העברת הבעלות.

באיזה רכב מדובר?

שיהיה המון בהצלחה.

פורסם (נערך)

היחיד שיכול להעביר בעלות על רכב זה מי שרשום כבעלים ברשיונות או מיופה כח שלו שיבוא למשרד הרישוי או לדואר עם טופס מתאים ותעודת הזהות של הבעלים הרשום. מבחינת משרד הרישוי לזכרוון דברים אין ערך.

כל הסיפור נשמע קצת חשוד, מכירה בזכרון דברים ללא העברת בעלות מרמזת על בעיה ברשיונות או ברכב שמנעה את העברת הבעלות מלכתחילה (או שהרכב גנוב).

בקיצור, תגיע לבעלים הרשום או אל תיגע...

עריכה אחרונה על ידי גיא ב

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...