Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לי בקליאו 2014 שמגיעה עם מערכת מולטימדיה מקורית, 2 טוויטרים וארבעה רמקולים בדלתות.

יש לי מספר שאלות:

1.מישהו יודע מה גודל הרמקולים בדלתות?

2.אני מתכוון להתקין סט קומפוננט מגבר 4 ערוצים וסאב - האם במקרה כזה כדאי לנטרל את הרמקולים האחוריים לחלוטין ?

3.יש לי עוד מגבר 2 ערוצים, האם יש צורך בו? כלומר, אולי לחבר בטור למגבר של ה 4 ערוצים ואז הסאב יקבל יותר עוצמה?

4.אני חייב המלצה על מתקין באיזור רעננה.

עד כה ביקרתי אצל שלושה מתקינים לקבלת הצעות המחיר הבאות:

מתקין של פוינטר שהעריך את ההתקנה ב 700 ש"ח

מתקין של איתוראן שהעריך את ההתקנה ב 1000 ש"ח (4 שעות עבודה)

רדיו מילאנו בבני ברק 1500 ש"ח (יום עבודה שלם)

יצאתי ממש מבולבל משלושתם, לא ברור לי מי מערבב אותי ומי לא, מה דעתכם?

פורסם

2. ענין של טעם אישי. נהוג לשתמש ברמקולים קדמיים בלבד כשמעוניינים ליצור בימת סאונד נכונה ואיכותית.

תוכל להשאיר אותם מוגברים ע"י ה-HU בלבד, ומקסימום לנתק אותם (או להפך).

3. אם תציין את דגמי הרכיבים המדוייקים (הכל - HU/מגברים/רמקולים/סאב וכו') יהיה קצת יותר מדוייק להכווין אותך.

4. נסה להעזר בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529616-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96

* לא יזיק לעבור על ה-FAQ.

** אומנם אין לי נסיון אישי איתם, אבל יש בפורום מספר שרשורים על סאונד נולדג'. יתכן והם יוכלו להפיק יותר מהמערכת כבר במצבה הנוכחי.

פורסם

הגודל שם הוא 5 ורבע שיושבים בתוך תיבה עם פורט.{יש אפשרות לשים גם 6 וחצי אבל מצריך הוצאה של התיבה מהדלת

}

אתה תצטרך מנחת או מגבר שיש בו כניסות היי פאוואר {מנחת מובנה} יש שם גם בעיונת ביציאות מהרדיו אם אני זוכר נכון היציאה של הרמקולים הקידמיים חתוכים גבוהה והאחוריים מנגנים פול ריינג'.

עדיף יהיה לנתק את האחוריים ולהשתמש רק ביציאות האחוריות של הרדיו {במצב כזה אתה תצטרך לחבר רמקול חיצוני לדיבורית

}

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...