Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

השאלה בכותרת

יש לי את הרמקולים הנ"ל (מעולים ביותר), הכבל הראשי שלהם הוא יציאה של חיבור אוזניות, וזה מתחבר לטלויזיה והאיכות לא משהו - השאלה היא האם אני יכול להוציא את זה דרך כבל קואקס / ממיר / חיבור לכרטיס קול חיצוני או כל דבר אחר שלא יגיע דרך החיבור אוזניות של ה TV?

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

בוודאי תחפש בממיר/טלויזייה את היציאה של הקול בrca, בממיר בטוח יש, בטלויזייה אוליי, שתי חיוברייrca אדום ולבן.

ברמקולים לפי מה שאני זוכר יש גם כניסות rca כל מה שנשאר זה לחבר בינהם.

לגביי הקואקס, זה יותר מורכב ודורש רכיב חשמלי(dac) מקשר.

פורסם

תודה על התשובה!

בממיר יש חיבור אבל לדעתי הוא לא תקין כי יש רעש "נהימה" מורגש כשמחברים אותו לממיר (זה ממיר ישן יותר של HOT) והכבלים RCA שיש לי חדשים, לדעתי הרעש נובע מהחיבור הכבל של הוט לשקע בקיר

ז"א שהרמקולים מחוברים לממיר שמחבר לטלויזיה דרך החיבור אוזניות...משמע הסאונד לא כזה משהו , להבדיל מהמחשב ששומעים ממש ממש טוב.

יש לי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE X-FI, אפשרי להשתמש בו כחיבור למחשב איכשהו?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא הבנתי כלום ממה שרשמת.

לגבי המשפט הראשון, מהמיר ישירות לרמקולים שתי RCA, אם יש רעש סטטי נסה להזיז אותן או לסובב עד שיעלם, נסה להרחיק את הכבל מכבלי חשמל(גבוה).

אל תחבר ליציאת אוזניות בטלויזייה.

לגבי הכרטיס קול, ברור זה המטרה שלו, אם יש לו יציאות RCA תשתמש בהם, אם לא אתה צריך כבל(PL 3.5 ל RCA(כפול)), שמכונה כבל AUX את הRCA לרמקולים את PL לחיבור האוזניות בכרטיס הקול.

אם יש שאלה נוספות בכייף, נסה לנסח בצורה עניינית.

פורסם

מצטער על הברדק בהסברים, אולי הכי טוב לצלם את החיבורים ולהעלות תמונות אז צירפתי.

התמונות של הכרטיס קול והחיבורי רמקול עצמו

מה יהיה הכי איכותי לחבר ואילו כבלים אני צריך בעצם? יש לי כבל קצר שקיבלתי עם הכרטיס קול שהוא סוג של בננה עם יציאה AUX קצרה מאוד (בתמונה)

ויש כבל של RCA רגיל שמחובר מהרמקולים ישירות לממיר

IMAG0250.jpg

IMAG0251.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

אדום לאדום ולבן ללבן. כנ"ל ברמקולים.

או בשורה של ה-TV (ואז שינוי ווליום דרך הממיר תשפיע),

או בשורה של ה-VCR (ואז הווליום קבוע, והשליטה תהיה דרך הרמקולים).

בהודעה הראשונה שלך כתבת שמהממיר זה יוצא לטלוויזיה ומשם לרמקולים, אז מה נכון?

פורסם

זה עובד רגיל כמו שעבד לפני כן

מה שרציתי רק זה איך לחבר את הרמקולים ישירות בחיבור איכותי יותר (יש לי רק יציאת אוזניות מהרמקולים ו RCA) ואם אפשר לחבר את זה לכרטיס קול על מנת שיפור האיכות?

Opel Adam S 2017

פורסם

הכרטיס קול הזה מקבל רק כניסות ליין למיניהן בתצורת מיני פלאג (כמו אוזניות).

אתה יכול לנסות לחבר מהממיר עם RCA מיציאת ה-VCR, אל כניסת הליין (כחול באמצע למטה) בכרטיס קול, ואז עם RCA מיציאות ימין ושמאל אל הרמקולים.

יכול להיות שהכרטיס יעשה עיבוד כלשהו לסאונד שישמע לך יותר טוב (או שזה יתאפשר דרך תוכנה שמחוברת אליו).

אבל אין יש מאין. הרמקולים מקבלים רק כניסת RCA.

SC04003.jpg

פורסם

אז בעקרון אין הרבה מה לעשות עם זה רק חיבור RCA או להשאיר את המחשב מחובר לרמקולים בלבד.

כרטיס קול אחר יכול לבצע עבודה טובה יותר? או ממיר HD?

Opel Adam S 2017

פורסם

זה עד כדי כך יותר גרוע מלהקשיב לטלוויזיה דרך הרמקולים שלה?

לא ניתן לשחק קצת עם איקווליזר או משהו בכרטיס קול כדי להביא את הסאונד קצת יותר לטעמך (לא חקרתי את האפשרויות בו לעומק)?

מאחר ומדובר ברמקולים מוגברים אתה מוגבל כרגע ליכולות אותו מגבר פנימי.

איני יודע אם איכות היציאות בממיר HD (יציאות RCA או אחרות) גבוהה יותר מאשר בממיר הנוכחי. צריך להסתכל במפרטים שלהם.

גם בממיר הנוכחי יש חיבור אופטי (לא יודע אם כניסה או יציאה), אם הוא פעיל, אולי יוציא איכות אות טובה יותר משם, אבל אין לך לאן לחבר אותו כרגע.

פורסם

איזה מבאס, דווקא מהרמקולים האלו התפלאתי שאין יציאה או חיבור כזה.

השמיעה מהטלויזיה לא משהו אחרי שאתה מתרגל לאיכות טובה, וגם הממיר מוציא רעש לא תקין של מעט הפרעות כנראה בגלל הכבל עצמו של HOT שמתחבר לשקע קיר.

אין חיבור שמתאם בין יציאה אופטית לאוזניות? (סלח לי אני בור בנוגע לאודיו)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...