Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית זכתה לתאונות גם בחזית וגם מאחור וגם בצד. לא ברורה מיד תהנזקף למרות שמסווג כמשמעות נמוכה. לא ברורה ההערה על הריפודים, נראה כי מדובר ברכב שהוזנח או זכה לטיפול לא עדין.

יש הערה לגבי דליפות בצילינדרים, כדאי להעלות את דו"ח בדיקת הקומפרסיה כדי שהמקצוענים כאן יתיחסו אליו.

חזרו ללוחות או למגרשי הליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטויוטה הקורולה מ2008 היא רובוטית, הגיר שלה לא הכי נעים לשימוש ולכן כדאי לבצע נסיעת מבחן, עם זאת - מדובר באחת מהמשפחתיות עם מנוע 1.6 החסכוניות בסגמנט.

על הלאנסר הייתי מוותר לנוכח השרשור הקודם שלכם, שבו העלתם את התוצאות של הבדיקה וכל הנורות האדומות.

המגאן לא חסכונית במיוחד (סטנדרטית לסגמנט), אך יותר נוחה ובטיחותית מהקורולה.

אם בוחרים בה חשוב לחפש אחת שטופלה כראוי על פי הספר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בכלל לא ניראית מציאה טובה,בהתחשב שהרכב גם עשה כמעט 40 אלף בשנה,שזה המון,לכן גם אני מתאר שנקנתה מערכת הגז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובקיצור,

רשמי כאן מה התקציב והדרישות, ובלי כל קשר, אני סבור שניתן למצוא רכב עם נתונים טובים יותר (יד, ק"מ או שניהם).

רק עתה ראיתי את שרשור הייעוץ שפתחת ואני מבין את מגבלת התקציב וצרכיי המשפחה. יחד עם זאת, כפי שכבר אמרתי וכפי שאחרים ייעצו כאן, לא מרגיש להיט ועם קצת סבלנות אני מניח שתמצאו אקזמפלר כזה או אחר, בעל נתונים עדיפים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה, אני מצרפת את הדו"ח.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי (3 כסאות ילדות מאחורה), עדיף עד 30,000 ש"ח, אפשר עד 40,000.

אנחנו לא יודעים לטפל ברכבים, ומחפשים רכב אמין, עם ביטוח זול, פשוט ושיחזיק כמה שנים קדימה.

ירדנו מקורולה בגלל הגיר הרובוטי, חשבתי על מגאן 2 אבל כולם אומרים לנו להתרחק- למרות שמבחינת מחיר זו אופציה מצוינת.

התלהבנו מהרכב הזה כי יש לו מערכת גז מעולה וחסכונית שהותקנה בפרו גז. מצד שני, נסעו בה (בשנה וחצי!) 76,000 ק"מ.

אה, ו- benj: כן, רק שלא קוראים לו רמי, הוא לא גר במרחביה. בפרסום הראשון לא הוזכר הליסינג.

2014-07-05 17.31.16.jpg

פורסם

הגיר של הקורולה האמורה אינו חביב על הישראלים. במצבכם הנוכחי מדובר מדובר ביתרון, כיון שהוא מפחית את ערך הרכב (כמובן שבמכירה עתידית זה יהפוך לחסרון). עם זאת קחו את עצתו של דור ובצעו נסיעת מבחן על הרכב, כי לחוש אם הגיר מפריע לכם או לא. יש אנשים שכלל אינם רגישים להתנהגות התיבה הרובוטית.

לגבי מערכת הגפ"מ - יש לה חסרון גדול מאד מבחינת פריסת תחנות התדלוק. עליכם לברר מראש היכן יש תחנה המאפשרת תדלוק בגז באזור מגוריכם ולאורך מסלולי הנסיעה שלכם, וזה כולל גם תכנון טיולים.

פרט חשוב שעליכם לבדוק לגבי כל מעמדת הוא אפשרות ביטול כרית האויר הקדמית-ימנית, כדי לאפשר התקנת מושב בטיחות במקום זה. בכל רכב משפחתי שתבחרו צפוי קושי בהתקנת כל שלושת מושבי הבטיחות מאחור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים יקרים ,

תעשו טובה ענקית לעצמכם ולשאר חברי הפורום אם תתרחקו מהרכב הנ"ל כמה שיותר מהר.

1.הרכב בן ארבע שנים עם ק"מ אדיר.

2.הבדיקה מגעילה וזה במילים עדינות .

3.נפלתם על סוחר קלאסי שמאד שמח לתפוס דג שמן ברשת .

4.רכבים כאלה יש כמו זבל ואין כאן שום דבר מיוחד ושום סיבה הגיונית לרכישה.

5.מחיר זול יחסית זו עדיין לא סיבה מספיק טובה לקנות רכב מוזנח במיוחד שאין לכם יידע.

6. גילוי נאות , ההערות נכתבו ממקום של נסיון רב בענף הרכב ולא כשליפה מהמותן.

7. אין לי ספק שעם קצת מאמץ תמצאו משהו הרבה יותר טוב ושמור . בהצלחה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

צינתי גם בשרשור המקביל - מערכת הגפ"מ מהווה יתרון מבחינת עלויות הדלק, מצד שני חסרון כיון שרק תחנות מעטות מוכרות את המוצר. עליכם לבדוק אם עאזור מגוריכם יש תחנה המוכרת גז - אם כל תדלוק מצריך נסיעה של 20 ק"מ שכרכם יצא בהספדכם - וכן, בכל טיול, לתכנן גם מעבר בתחנת תדלוק המספקת גז.

פורסם

דווקא המגאן לפי הנתונים נראית טוב,הייתי מציע לבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה אתם נוסעים בשנה?

עם 3 תינוקות לא הייתי חושב אפילו על סדאן, רק סטיישן!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום אנחנו דוחקים 3 כסאות בדרך פלא במושב האחורי של סוזוקי ספלאש, אז רכב משפחתי זה שדרוג מבחינתנו.

יש רכבי סטיישן בטווח המחירים הרצוי לנו?

דגמים מומלצים?

או אולי לשקול בכלל קנגו או ברלינגו?

פורסם

לעניות דעתי, להתרחק כמו מאש. לא שווה את ההתעסקות, במיוחד שהרכב הוא לא מציאה.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אם אין בעיה לנהוג על רכב ידני - בוודאי שזו אופציה אפשרית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לא לגשת למגרשי הרכב של אחת מחברות הליסינג הגדולות? אלדן, אלבר וכו'?

אמנם כל הרכבים שם יהיו מהשכרה/ליסינג, אבל אפשר למצוא שם אקזמפלרים טובים, אפילו עם ק"מ נמוך. אולי תקחו אתכם את החבר שמבין כדי שיעיף מבט יחד איתכם.

העובדה שזה ליסינג לשעבר יוריד מערך הרכב, בדרך כלל הם גם מתחייבים לתקן כל ליקוי שעולה בבדיקה שתבצעו לרכב, אם אני לא טועה הם גם נותנים שנה אחריות על חלק ממכלולי הרכב, ותוכלו למצוא משפחתי/סטיישן ללא יותר מידי בעיה.

גם יכולת המיקוח מולם גדולה יותר מאשר מול לקוח פרטי.

אל תתבישו לזרוק מספרים ממש נמוכים. למשל, נניח שיש רכב שהמחירון שלו 60 אלף, הם מבקשים 50 אלף, אל תתביישו להגיד שאתם מוכנים לשלם 35 אלף ולא שקל יותר. זה מגעיל, אבל זה הכסף שלכם. הנציג שיושב מולכם רוצה לסגור את העסקה, הוא לא מפסיד כסף על הרכב כי זה כסף של החברה, אתם זה הבונוס שלו, והוא להוט למכור יותר משאתם להוטים לקנות. כנראה שזה לא באמת ייסגר ב35 אלף, אבל תתפלאו איך פתאום המחיר המבוקש מתחיל לרדת.

אגב, מאיזה איזור אתם בארץ, אחרי שעזבתם את הקיבוץ?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...