Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמש שוחחתי עם המוסך המרכזי לוודא שאכן מותר להשתמש בגלייז ובאוטם צבע על רכב חדש (מדובר ברכב בצבע שחור בן חודש), ולהפתעתי - נאמר לי שאסור. רק לאחר חצי שנה - שנה יהיה מותר לעשות כן.

האם הדבר הגיוני??

פורסם

שטויות, ידוע שאחרי צביעה אסור בחודש הראשון לדוגמא, אבל תהיה בטוח שכל רכב שמגיע ללקוח נצבע במפעל לפני מעל חודש ואף הרבה יותר.

אין שום חשש להשתמש באוטם ובגלייז.

Miata ND2

פורסם

+1 למגיבים,כניראה הם חושבים שאוטם זה פוליש,ואז באמת אין טעם לרכב חדש לעשות את זה,אוטם זה כמו קרם הגנה נגד שמש,אתה יכול למרוח כול יום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מצב שאתה גם חייב פוליש ברכב חדש,במיחוד על שחור.אני קיבלתי את שלי עם טונה של סוילרים.כנראה מי שהוריד את מדבקות בטחון לא בדיוק ״השקיע״.עשיתי אחרי שבוע גם פוליש וגם גלייז וגם אוטם עם ווקס

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה נחמד שאתה חושב שבמוסך מכירים את המושגים "אוטם צבע" ו"גלייז".

לגבי השני, הם בטח חשבו שאתה מתכנן לצפות את הרכב באבקת סוכר ובגלל זה אמרו שאסור.

"יאללה בירי".

פורסם

בולשיט אין להם בכלל מושג מה זה אוטם צבע .אין בעיה ואפילו מומלץ ליישם אוטם צבע ברכב חדש . הרכבים מגעים באוניה והמזהמים שנמצאים בנמל לא מיטבים עם הצבע, לכן רצוי לעשות פלסטלינה ואוטם צבע ולפעמים גם פוליש עדין, כי לפעמים הרכבים מגיעים עם סווירלס .

שיפוצים..

• תוכן חדש...