Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית אציין שה206 אצלי רק חצי שנה ככה שיכול להיות ואני פשוט עוד לא רגיל אליה ולהתנהגות שלה.

שמתי לב שהרכב פחות יציב על הכביש ממה שציפיתי. זה מתבטא בעיקר בזריקת תחת ובתזזתיות של הרכב.

אני אסביר למה הכוונה:

אני לוקח פניה ארוכה במהירות לא ממש גבוהה, באמצע הפניה יש בור. הפרונט עובר את הבור ללא בעיה אבל ברגע שהגלגלים האחוריים עוברים בבור התחת נזרק מעט החוצה ומיד לאחר מכן חוזר לכיוון מרכז הכביש. כמו כן בעת שיוט בכביש מהיר במהירות 130 הרכב מרגיש תזזיתי, הכוונה כל בור או כפל בכביש מקפיץ את הרכב וגורם לתחושת חוסר בטחון. זה פחות חמור אבל קיים, יותר מפריע לי היגוי היתר בעת אובדן האחיזה.

הצמיגים האחוריים והקידמיים מאותה תוצרת וסוג, יש הבדל של שנתיים בגיל בין הזוג האחורי והקידמי לטובת הקידמי.

עברתי על כל חלקי הפרונט והכל נראה תקין, כל הבוקסות שלמות ולא נראת בעיה למעט הבולמים האחוריים. הבולמים האחוריים הוחלפו לפני שנה ע"י הבעלים הקודם ושמתי לב שבשני הבולמים הבוקסה העליונה (הבולם תפוס בשתי מקומות, בעליונה הבוקסות לא שלמות) אכולה וקרועה.

יכול להיות שזו הסיבה לתופעות שאני מתאר?

האם אפשר להחליף בוקסות בנפרד ע"מ לא להחליף את כל הבולם?

יש עוד רעיונות מה לבדוק? האם התופעות שציינתי תקינות ואולי פשוט הרכב מכוייל כך?

תודה לעונים.

ROOONEEYY

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מתכוון לכריות בולם מאחורה, והן קרועות, זו יכולה להיות סיבה לזה שהרכב "מתרסק" בבורות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות מאוד שהבולמים האחוריים שלך גמורים ואתה נוסע על הקפיצים ככה שכל מהמורה בכביש אתה יותר מרגיש אותה וככל שאתה נוסע יותר מהר ככה הקפיצים האחוריים מרימים את חלקו האחורי וגורמות לבריחה. (מניסיון אצלי בביואיק עד שהחלפתי בולמי זעזועים ומוט מייצב אחורי)

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

תודה על התשובות.

לחץ אוויר תקין: 35 מקדימה ומאחורה.

אני מתכוון לבוקסות של הבולמים עצמם, לא על הכריות. הבולמים מעוגנים לסרן ב2 נק' חיבור, ע"י 2 בוקסות, העליונות קרועות בשני הבולמים.

למיטב ידיעתי ב206 מאחור אין קפיצים, מבנה הסרן שם שונה.

ROOONEEYY

פורסם

להמחשה, אני מדבר על נק' 1 באיור הבא:

http://www.peugeot206cc.co.uk/repair-206/206/images/b/b3dk067c.gif

האם אפשר להחליף את הבוקסות הנ"ל בנפרד, ללא החלפה של כל הבולם? אולי אפשר לשדרג אותן לפוליאריטן?

אם לא, יש המלצה לבולמים מומלצים ל206?

ROOONEEYY

פורסם
יש הבדל של שנתיים בגיל בין הזוג האחורי והקידמי לטובת הקידמי.

הייתי מתחיל כאן - 4 צמיגים אחידים גם במועד הייצור שלהם. כיוון פרונט גם תורם לעניין, כמובן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תודה על התשובות.

לחץ אוויר תקין: 35 מקדימה ומאחורה.

אני מתכוון לבוקסות של הבולמים עצמם, לא על הכריות. הבולמים מעוגנים לסרן ב2 נק' חיבור, ע"י 2 בוקסות, העליונות קרועות בשני הבולמים.

למיטב ידיעתי ב206 מאחור אין קפיצים, מבנה הסרן שם שונה.

המיתלים האחורים הינם מסוג מוט פיתול .

ייתכן והסרן האחורי צריך שיפוץ .

בדוק באחד המוסכים המומלצים בפורום ישנם כמה אם אתה מאיזור גוש דן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הוחלפו זוג בולמים אחוריים, הרכב נהיה הרבה פחות קופצני ומתרסק בבורות, אבל זריקת התחת עדיין קיימת - פחות אבל עדיין קיים.

שלב הבא: החלפת צמיגים - יקרה כנראה לקראת החורף.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...