Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם סקודה סיטיגו? איך צריכת הדלק?

האמינות? (דגש ענק על האמינות!) האם מדובר בגיר DSG? כי למיטב הבנתי זה קלאצ' יחיד.

פורסם

כבעל סיאט מי ידנית, מפתיעה אותי כל יום מחדש! חזקה, חסכונית (סביב ה1:16) בתוך העיר, אוטו שמחזיק יפה את העליות של רמות וגילו (ירושלמי)

מומלץ בחום, והחזקתי לפני רנו קליאו אוטומטית 110 כוחות סוס 2007, והמי לא נופלת ממנה אלא ממש לקחה אותה בסיבוב...

פורסם

ב55 אלף לחדשה האפשרויות מאוד מוגבלות ונדמה לי שרק האלטו נכנסת במחיר הזה. הפיקנטו לחלוטין לא חסכונית ועדיף בתקציב הזה או למתוח אותו מעט לכיוון ה60 או ללכת על סופר מיני שנתיים אחורה יותר מרווחות וחסכוניות כמו איביזה למשל

פורסם
מה עם סקודה סיטיגו? איך צריכת הדלק?

האמינות? (דגש ענק על האמינות!) האם מדובר בגיר DSG? כי למיטב הבנתי זה קלאצ' יחיד.

זה לא DSG,הגיר נקרא ASG וכן בעל מצמד יחיד, מי שנסע אומר שהגיר לא משהו,איני יודע לא נסעתי,אני רק זוכר כתבה במגזין אוטו עם נציג שאמר,אם בן אדם מזמין נסיעת מבחן על הגיר הרובוטי,כניראה שהוא כבר לא יזמין אותה,אבל תבצע נסיעת מבחן.

יש פה עוד כמה בעלים שאני זוכר שאכן אמרו שהצריכה דלק טובה,וזה הגיוני לאבא שלי יש 107 רובוטית והצריכה בערך 1/18,זה גיר חסכוני אבל לא חלק כמו אוטומט רגיל או רציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי, אני מתייחס לסיטיגו האוטומטית, ניתן למתוח את התקציב, אבל האבזור ספרטני ביותר עד כדי גיכוח, אין כיוון מראות חשמלי, אין שליטה על החלון ליד הנהג, זה כבר ניראה לא הגיוני לרדת לרמה הזאת בשם צריעת הדלק.

אנסה לעשות נסיעת מבחן.

פורסם

VAG אף פעם לא היו נדיבים באיבזור,תבדוק את הסייאט מי,היא זולה יותר ותכלס אותו רכב בדיוק,רק אין גובה מושב אם אני זוכר נכון,לכולם יש גיר רובוטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי, בדקתי.

נרד מהסיטיגו/מי, ה"אבזור" עלוב בטירוף, אפילו כיוון מראות אין, כבר רצינו, מדובר באמת ברכב חסכוני קטן וחמוד, אבל יש גבול לכמה אפשר להתפשר.

יש עוד הצעות? בתקציב 60 אלף ש"ח? חדש או משומש עד שנתיים.

תודה מראש.

נ.ב

כרגע מסתמן שהפיקנטו האוטומטית היא הבחירה הנורמלית היחידה, אומנם צריכת הדלק תיהיה סבירה בלבד, אבל לפחות מאובזר כמו שצריך, ובלי פח חשוף בפנים הרכב.

אשמח לעוד הצעות

פורסם

יונדאי I10 פסלתם?

לא יודע אם יש 0 ק"מ עם המנוע ה 1.25,אם יש בהחלט כדאי לשקול,אם יש רק את 1.0 כדי כבר את הפיקנטו עם המנוע 1.25 שעדיף משמעותית.

• תוכן חדש...