Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אי מאוד מעוניין לשפר את המערכת! לאחרונה התקנתי אותה בפונטו החדשה שלי, וגם החלפתי את הרדיו דיסק והקומפוננט, אבל הייתי רוצה להתקדם איתה עוד קצת ורציתי לדעת מה הדבר הבא שכדאי לי להחליף באיזור ה1000 שקל. המערכת כוללת:

hu: pioneer 750mp

component: cerwin vega hed-1602

rear: pioneer 240W

amp: concord 4 יציאות

sub: red sound usa 600W

תודה!

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

תראו יש לי בעיה של סאונד צורם וקצת מרוח, שלא לדבר על הפרדת צלילים אפסית כמעט. בקשר לצרחות אני מבין שזה משהו ידוע בCERWIN VEGA, אבל השאלה היא אם החלפת מגבר למגברים שמצוינים למעלה ישפרו במשהו את הסאונד?

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

יש אפשרות, שבגלל הגברה דלה, אתה תשמע "צרחות" משום שאתה מגיע לקליפינג מסויים שנשמע.

כדי לנצל את ההגברה שלך.

אולי עם הגברה "בריאה יותר" תוכל לשמוע קצת פחות צורם, אך זה בגדר אולי ....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...