Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שהבנתי מדבריך ,מוסך רון החליף משאבת שמן לשווא תקן אותי אם אני טועה.

כמה שילמת, (אם בכלל) על החלפתה?

כשהוא גילה שהישנה תקינה הוא החזיר את הישנה ללא עלות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דיאגנוזה אם נכונה אפשר לדעת רק אם בוצע התיקון לפי הדיאגנוזה ומכוון שלא בוצע שום תיקון כזה או דומה אין לך שום הוכחה שהדיאגנוזה שבוצעה הייתה לא נכונה

100%.

אין לך שום טענה כנגד צ'מפיון.

תבזבז את הזמן על דברים אחרים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני יודע שמאוד אוהבים את מוסך רון, אני מניח שבצדק - יש לגביו אינספור המלצות.

עם זאת, שים לב שדווקא אצלו החליפו לך חלק והבעיה לא נפתרה ובנוסף לדבריך האוטו הושבת לכמה ימים לבדיקה.

אני לא רואה מקום לפיצוי מצד צ'מפיון. אם רון היה מאבחן שהתקלה היא פשוטה יחסית ופותר לך אותה בסכום זניח,

אולי היה מקום לפנות לצ'מפיון לפיצוי בגלל איבחון שגוי.

כאן אין כל דרך או מקום להוכיח שהאיבחון של צ'מפיון הוא שגוי.

פורסם

נו וחלק הישן החזר לרכב ללא עלות.

רון מקצועי אבל לא מגלה עתידות,הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צודק, קראתי שוב. נערכו בדיקות במשך כמה ימים על רכבים אחרים.

בכל מקרה, באופן כללי דעתי היא אותה דעה כי אין מקום לפיצוי במקרה זה.

פורסם

לצורך החלפת מנוע הרכב הושבת ליומיים ועוד יום אחד שהשארתי אותו בשביל שיניע בבוקר וישמע את הרעשים - יש לציין כי קיבלתי את המרכבה המלכותית שלו כרכב חלופי :)

פורסם

עם כל הכבוד, השרשור הזה מגוחך. איך אתה יודע שהדיאגנוזה שגויה אם לא עשו כלום?! מילא אם היו פועלים בהתאם לאבחנה ולא פותרים את הבעיה אזי היה פה מקום לוויכוח ותהיה בטוח שלא היו לוקחים לך אלפי שקלים סתם בלי לפתור את הבעיה, בדיוק כמו שרון טעה ותיקן את הטעות כשראה שזאת לא הייתה הבעיה שהוא חשב. הלהט והרצון לתקוף את צ'מפיון סתם, משבש לכמה אנשים את המחשבה וההיגיון הבריאים. ואם המצב היה הפוך בטח היינו נתקלים בשרשור שכותרתו הייתה זועקת "צ'מפיון רוצים להחליף לי את כל המנוע, מוסך XXX הציע לפתור את הבעיה בעלות של 7,000 שקל בלבד".

פורסם
הם מציעים לך שיפוץ מנוע חלקי, הוא הציע לך להלחליף מנוע.

מרימי שסתומים ושרשרת טיימינג לא מהווים אפילו רבע שיפוץ מנוע, בצ׳מפיון מחליפים שרשראות כאילו זה פילטר שמן.

פורסם (נערך)
עם כל הכבוד' date=' השרשור הזה מגוחך. איך אתה יודע שהדיאגנוזה שגויה אם לא עשו כלום?! מילא אם היו פועלים בהתאם לאבחנה ולא פותרים את הבעיה אזי היה פה מקום לוויכוח ותהיה בטוח שלא היו לוקחים לך אלפי שקלים סתם בלי לפתור את הבעיה, בדיוק כמו שרון טעה ותיקן את הטעות כשראה שזאת לא הייתה הבעיה שהוא חשב. הלהט והרצון לתקוף את צ'מפיון סתם, משבש לכמה אנשים את המחשבה וההיגיון הבריאים. ואם המצב היה הפוך בטח היינו נתקלים בשרשור שכותרתו הייתה זועקת "צ'מפיון רוצים להחליף לי את כל המנוע, מוסך XXX הציע לפתור את הבעיה בעלות של 7,000 שקל בלבד".[/quote']

אתם חייבים להפסיק לתקוף ולהשתולל סתם, אם היית קורא את השרשור מהתחלה היית רואה שבהודעה השניה שלי ויתרתי על כל רצון ללכת נגד צ'מפיון מוטורס ולקבל את ההחלטות שלי.

אין לי תלונות לגבי אף אחד ולא שום דבר, בעזרת חברי הפורום הבנתי שהתגובה שלי הייתה אולי קצת יותר מדי קיצונית והדרישות שלי אולי היו גבוהות מדי.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם
לפי מה החלטת? בצמפיון טענו שהמרימי שסתומים דפוקים והם גורמים לרעש, לא החלפתי אותם.

הבעיה שלי הייתה לחץ שמן נמוך שלא נפתרה גם אחרי החלפת משאבת שמן.

אם מרימי השסתומים הידראוליים בהחלט יכול להיות שהם שחוקים ואז יש להם דליפות שגורמות ללחץ שמן נמוך.

דווקא הפעם ההסבר של רון פחות נראה לי כי ברור שהמנוע לא תקין אבל אם הוא בלוי ברמה שדורש החלפה בגלל שהוא לא מנחזיק לחץ שמן אז צריכים להיות הרבה תסמינים נוספים שלא לוקח לבעל מקצוע כמה ימים לגלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לא תיקנת את הרכב אז יש מצב שהם צודקים ולא רון.

רון בחור טוב ומקצועי אבל לא תמיד ( כמו כולם ) צודק, יש מצב שהם צודקים ורון טועה.

חוץ מזה צמפיון בד"כ מקצועיים ולא הרבה יותר יקרים רון.

תיקח בחשבון שלצמפיון מגיעים המון אנשים שלוקחים הצעות מבזבזים זמן מוסך ולא מתקנים. כך שסביר שהם לוקחים כסף על בדיקה.

אני בטוח שאם הייתה מאשר תיקון הם לא היו מחייבים אותך בבדיקה ועושים לך הנחה.

בגדול אני חושב שצמפיון בסך הכל בסדר וכל העלאום עלהם זה לרוב עניין כספי לא מקצועי.

אישית נראה לי שתשובה של רון היא תשובה מתחמקת והוא לא יודע מה הבעיה .

ד"א הוא לא גאון הוא בעל נסיון רב ותודעת שרות גבוה.

מניסיון אישי הוא גם פועל לפעמים בשיטת מצליח ולא ממש זול מצמפיון .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

שימו לב שכל זה קורה במנוע 1.6 רגיל שנת 2010, עם 60-70 אלף ק"מ.

אז אולי כדאי לבדוק מה הסיבה שגרמה לתקלות הנ"ל.

• תוכן חדש...