Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נכשלתי בטסט,הליקווים העיקריים הם 2 הצמיגים הקדמיים צריך להחליף.

ובנוסף לזה 2 רפידות אחוריות,+בדיקה של 2 רפידות קדמיות(כנראה בגלל הצמיגים,רוצים לראות צמיגים חדשים ואז לראות אם הבלמים עובדים טוב.)

בכל מקרה,מישהו עשה לי עבודה של החלפה של כל ארבעת הרפידות ובנוסף לזה 2 צלחות קדמיות,משהו פרטי לא מוסך.

אפשר הערכה של כמה כסף פחות או יותר העבודה שהוא ביצע?,ציוד עלה לו 400 שקל(2 צלחות,4 רפידות).

מדובר על פולו קלאסיק שנת 2000,שלא עברה שום טיפול בשנה האחרונה.

פורסם

החלפת זוג רפידות 100-150 ש"ח (רק עבודה בלי חלקים). כלומר 4 רפידות 300 או 200 ש"ח

צלחות אני לא בטוח כמה עולה העבודה. אבל נגיד 200 (בהגזמה).

המחירים המוזכרים נבדקו אצל מישהו פרטי, ובמוסך.

פורסם (נערך)
היי

נכשלתי בטסט,הליקווים העיקריים הם 2 הצמיגים הקדמיים צריך להחליף.

ובנוסף לזה 2 רפידות אחוריות,+בדיקה של 2 רפידות קדמיות(כנראה בגלל הצמיגים,רוצים לראות צמיגים חדשים ואז לראות אם הבלמים עובדים טוב.)

בכל מקרה,מישהו עשה לי עבודה של החלפה של כל ארבעת הרפידות ובנוסף לזה 2 צלחות קדמיות,משהו פרטי לא מוסך.

אפשר הערכה של כמה כסף פחות או יותר העבודה שהוא ביצע?,ציוד עלה לו 400 שקל(2 צלחות,4 רפידות).

מדובר על פולו קלאסיק שנת 2000,שלא עברה שום טיפול בשנה האחרונה.

תן לי להבין

עשית את התיקון ואתה רק רוצה לבדוק האם המחיר שגבו ממך על העבודה הגיוני ?

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
תן לי להבין

עשית את התיקן ואתה רק רוצה לבדוק האם המחיר שגבו ממך על העבודה הגיוני ?

חוץ מזה יבקשו ממך קבלה על ביצועע העבודה במוסך מורשה. מה תביא

פורסם

עכשיו תצטרך לגשת למוסך ולשלם לו על בדיקת בלמים והוצאת קבלה + אישור תקינות לטסט.

וזה משהו שמוסכים לא אוהבים לעשות לאחר שמשיהו אחר עשה את העבודה.

כל מה שחסכת בפניה למכונאי חאפר, תשלם למוסך. כנראה תשלם אפילו קצת יותר.

פורסם
תן לי להבין

עשית את התיקון ואתה רק רוצה לבדוק האם המחיר שגבו ממך על העבודה הגיוני ?

כן.

הוא לקח לי 200 שקל עבודה על הכל.

לגבי האישור,הוא עובד באיזה שהוא מוסך מורשה,הוא ינפיק לי אישור ביום ראשון הקרוב.

במידה ואני לא מביא את האישור בטסט,יש איזה שהיא בעיה עם זה?,חוץ מזה שיעשו עוד פעם טסט לרכב?

הוא הראה לי את הרפידות הקיימות אצלי,לא היה שמה חומר בכלל לעומת החדשת,ממש הכל היה שחוק שמה,עכשיו הברקסים עובדים מעולה,ממש מבסוט על הטיפול.

איזה טיפולים עוד מומלץ לי לעשות לרכב?,אולי טיפול 10000?(שוב פעם,אני לא מבין כלום ברכבים,לא בא לי ללכת למוסך ושיתחילו לחרטט אותי)

פורסם

ללא אישור לא יקבלו אותך לטסט חוזר, גם אם הרכב תקין פיקס.

אישור תקינות לא מספיק, צריך גם קבלה עם מספר רישיון עסק ובה פירוט החלקים שהוחלפו ועבודות שבוצעו.

לצערינו חבר שלך עובר על החוק בצורה מגעילה ביותר ודופק את המקום ממנו הוא מתפרנס.

בפולו קלאסיק יש בלמי דיסק מאחורה?

פורסם

היי חברים.

היום הלכתי למוסך בשביל האישור,אותו בחור שכח להזכיר לי שזה עוד 150 שקל בשביל הקבלה והאישור בשביל הטסט,קצת עוגמת נפש אבל בסדר,תמיד מה שנראה טוב מדיי יש בו קאטצ' בסופו של דבר. - יצא לי 750 שקל כל הסיפור של החלפת 4 רפידות בלמים ו2 דיסקים מקדימה כולל עבודה וקבלות.

לגבי צמיגים,קניתי שני צמיגים סינים ב450 שקל.

בוקי-כן יש דיסקים מאחורה כמו שיש מקדימה.

עוד דבר קטן,יש לי אבא נכה 75 אחוז והוא חייב רכב בשביל להתנייד(טיפולים,אירועים משפחתיים ושות,הוא לא יכול לסוע באוטובוסים קשה לו),הלכתי למשרד הרישוי וקיבלתי מהם טופס של ''בקשה לתג נכה ופטור מאגרת רישוי'',עכשיו לגבי המסמכים הרפואיים,אני אמור ללכת עם אבא שלי לרופא שלו והוא ינפיק לי את המסמכים הנלווים?

אני לא כל כך מבין בדברים האלה כי אני עוד בצבא ולא נתקלתי במכרים עם בעיה דומה.

התקשרתי למשרד הרישוי ואמרו לי ללכת לרופא מומחה בשביל זה,לא כל כך הבנתי בשביל מה,שאלתי אם לרופא המשפחה של אבא שלי והיא בשלה ממשיכה להגיד לי רופא מומחה בלי שום הסבר הגיוני.

מלבד זה אני אמור לצרף גם איזה שהוא מכתב אישי שמתאר את הקושי בלהתנייד ללא רכב?

המון תודות על העזרה שלכם.

פורסם

בסיום תגובתי זו אצרף קישור שתעבור אליו.

שאלה נוספת זו בעניין תווי נכה והתניידות למוגבלי תנועה אין מקומה כאן בפורום הטכני.

הפורום הטכני עוסק בבעיות טכניות ברכבים. לא נראה לי שיש כאן מי שיכול ליתן לך תשובות מוסמכות לכך.

ובכל זאת, ככל שידוע לי , קבלת תו שכזה מצריכה תהליך מאוד מפורט וברור ובטח שלא מדובר בקבלת אישור מרופא משפחה. שאם כך היתה ההתנהלות להוצאי תוים וזכויות כאלה, חצי עם ישראל היה בעל תויות נכה לחניה ופטורים מתשלומים כאלה ואחרים.

הנה התהליך: לחץ כאן

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...