Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את האוטו כל כך יש לי אותו חודש..אבל אתמול מלאנו מיכל מלא של דלק ופתאום יש ריח של דלק ונזל קצת דלק מאחורה בצד ימין ליד הדלת האחורית,האם מישהו מכיר את האוטו הזה ?יש לו צינורית עודף? או שלבדוק אולי פתאום יש נזילה ? כי פתאום לא נוזל דלק מאחורה בצד ימין ...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקפיד לתדלק באופן הבא כאשר קופץ האקדח תדלוק זהו אל תוסיף עוד דלק וסגור את הפקק

אם עדיין שיש ריח גש למוסך

פורסם

הייתה לי לא מזמן בדיוק את אותה הבעיה בקיה סיד. ריח של דלק אחרי מילוי מלא. לפני חודשיים התחילה הנזילה.

למזלי, הבעיה הייתה סדקים בצינור הדלק. צינור חדש כולל עבודה - 200 ש"ח.

פורסם

בדגם זה פתח התדלוק ממוקם בצד שמאל, כך שאם זוהו סימני דלק בצד ימין - סביר שמדובר בדליפה.

לא נתקלתי בריח דלק לאחר תדלוק מלא ברכב זה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אין צינור עודפים כי אין עודפים ואדי הדלק הולכים למערכת הקניסטר

אם יש נזילה של דלק לא בצד של פתח התדלוק בודאות יש לך נזילה ויש לגשת בהקדם האפשרי למוסך

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שנסעתי 30 קילומטר והפסיק הריח והנזילה , כאילו לא היה ולא נברא...

פורסם

פשוט מאוד.

אם יש לך סדק במיכל הדלק בחלק העליון שלו אז יש לך נזילה רק אחרי מילוי מלא.

אם יש לך סדק קטן בצינור אז יש לך ריח כאשר דלק נמצא בצינור.

אצלי בהתחלה היה ריח אחרי כמה תדלוקים וגם אני חשבתי שזא בגלל תדלוק מלא ובסוף התחילה הנזילה וכבר לא היתה לי אחראיות.

אם תהיה לך נזילה אחרי תדלוק מלא הבא סע מיד למוסך. אני חושב שאתה לא רוצה שמישהו יזרוק סיגריה ליד הרכב שלך כשיש לך נזילה.

פורסם

מיכל דלק העשוי מפסלטיק שהוא סדוק רואים אחרי תאונה

לדעתי בעיה היא באטם מצוף ואני מציע לא להתמהמה עם התיקון

• 8 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...