Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את תיאור התקלה שלך, למה להחליף משאבת דלק כשאפשר להחליף רק את האטם?

אגב, האם אתה "דוחס" לאחר קפיצת הידית?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אצלי אותם סימפטומים של שלולית בצד ימין מאחורה, אחרי ש"דחסתי" בתדלוק מלא.

האם מדובר באטם המשאבה?

משכנתא זה קל

פורסם

יש לי בעיה דומה בטויוטה יאריס 1.3 אוטו' 2001 ,לאחר תידלוק מיכל מלא יש נזילת דלק מאיזור העליון בחיבור (פלאנצ') לבין מיכל הדלק , באחד המקומות בהיקף של הפלנצ' ליד אחד הברגים שמהדקים את מכלול משאבת הדלק לפלאנצ'. ניגשתי למוסך מורשה יבואן טויוטה והוצעו לי שלוש אפשרויות: 1, הח' מיכל דלק מקורי (כ-3500 ש"ח כולל עבודה ומסנן דלק) .2: למצוא מיכל מפירוק ואז זה בערך כ- 1000 ש"ח כולל עבודה ומסנן דלק + מחיר מיכל מפירוק. 3: לפרק את המיכל , לבצע תיקון (ריתוך באופן עצמאי) והחזרת המיכל למוסך להרכבה , עלות של כ-1000 שח כולל הח' מסנן דלק. כנראה שאמתין עד לריקון המיכל ואבצע את האפשרות השלישית.מה המלצתכם?.

פורסם

לא הבנתי, מאיפה הנזילה? תוכל לצלם?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר, יש לי סרטון אבל אני לא יודע איך להעלות אותו לפורום , אם תרצה שלח לי בפרטי את הסלולרי שלך ואשלח לך את הסרטון דרך ווטסאפ, בכל מקרה הנזילה היא מילימטר מתחת לפתח העליון במיכל אליו מתיישב מכלול המשאבה שמהודק מסביב עם 8 ברגים.

פורסם

הבנתי. אתה בטוח שהחלפת האטם לא תפתור את הבעייה?

פורסם
היי איתמר, יש לי סרטון אבל אני לא יודע איך להעלות אותו לפורום , אם תרצה שלח לי בפרטי את הסלולרי שלך ואשלח לך את הסרטון דרך ווטסאפ, בכל מקרה הנזילה היא מילימטר מתחת לפתח העליון במיכל אליו מתיישב מכלול המשאבה שמהודק מסביב עם 8 ברגים.

זה האטם של המשאבה או שגסגרו חזק מידי את הברגים.

יש לפרק להחליף אטם ואז לסגור את המשאבה עם הברגים בעדינות וברגש

פורסם

איתמר ודנידין , את אותה שאלה שאלתי לגביי אפשרות שהאטם לא תקין ומנהל המוסך היה החלטי שזה לא מהאטם !!, במוסך פירקו את מכלול המשאבה שנמצאת בתוך המיכל ואמרו שיש סדק היכן שרשמתי בתגובתי הקודמת.מאחר ומיכל הדלק היה מלא עד הסוף המשאבה הורכבה בחזרה ואני ממתין עד להתרוקנות המיכל ואז אגיע למוסך לשם פירוקו וריתוך הסדק אצל מסגר מקצועי כנראה בעזרת רתכת טיג. בכל מקרה לאחר פירוק המיכל המוסך מן הסתם יצטרך להראות לי היכן הסדק ..... ואז נהיה יותר חכמים , האם בעיית אטם או סדק.

פורסם

דנידין ,אם היית קורא את התגובה הראשונה שלי בדיון זה אז אולי היית מבין שתגובתך האחרונה הייתה מיותרת.בכל אופן תודה על שאר תגובותיך.

פורסם
אצלי אותם סימפטומים של שלולית בצד ימין מאחורה, אחרי ש"דחסתי" בתדלוק מלא.

האם מדובר באטם המשאבה?

היום חקרתי קצת.

מבחוץ הכל יבש, גם הצינור הקשיח הגדול וגם הצינור הגמיש הגדול. גם הצינורות הקטנות יבשות.

מתחת למושב יבש, והאטם שסוגר שם גם נראה שלא נרטב.

מתחת למכסה מנוע גם יבש לחלוטין.

בעצם רוב הריח מתכנס לפנים הרכב באיזור מושב הנוסע, הרמתי שם את השטיח לבד - אך חוץ מדיבורית נוקיה לא מצאתי שם כלום.

הרכב זה לנסר 2000.

יש למישהו כיוון?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית אם היה מדובר בנזילה מהחיבור של הפלאנצ מבפנים איפה שהפייה של הדלק . אני הייתי אוטם עם פוקסי פלסטלינה את כל הסביב מהחלק החיצוני כמובן וסוגר עניין בלי להחליף מיכל דלק ב 3000 שקל ובלי להחליף משאבת דלק, בלי סיפורים על סדקים במיכל מתכת ובלי סיפורי אלף לילה ולילה.

השאלה היא מאיפה הנזילה בדיוק ולמה לדחוס דלק מעל המכסימום מלכתחילה...?

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני מניח שהשלולית שהייתה, הייתה עקב נזילה בין חור הפיה לבין הצינור הקשיח עם הקוטר הגדול.

איך זה שרוב הריח בתוך הרכב במושב הנוסע? האם זה רק עניין של נידוף חסר בפנים?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...