Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נושא הקשת כבר נידון לעייפה - הרי הפקיד במשרד התחבורע יודע יותר טוב מכל היצרנים בעולם שמסרבים להתקין את הקשת על הטרקטורונים שלהם...:evil:

והיום המשטרה כבר מאשימה את האב בתאונה ,רכב ללא ניירות ,הרכיב עוד אדם על הטרקטורון... מה לא.

נכון שהוא נהג בניגוד לחוק , והוא עבריין - אבל אולי להפעיל קצת הגיון בריא ולחפש את המניאק שהשאיר כבל מתוח ללא סימון ? אם האב היה לבד ונפגע קשה בעצמו זה פוטר את מותח הכבל ?

ורוכב אופנוע ?

ואופניים ?

כמו ששמעתי במו אזניי את מפקד מרחב השפלה -שוטר בדרגת ניצב משנה - אומר לפקודיו :

"הנהג תמיד אשם ,לא משנה מה. אין הולך רגל קפץ לכביש , אין תשתית רעועה ,אין נסיבות אחרות - הנהג אשם "

בטח , הכי קל זה להתעמר בבעל רשיון ולקנוס אותו/לשלול לו. אחלה דמוקטטורה :evil:

איך אמר שלום חנוך?

"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
כמו ששמעתי במו אזניי את מפקד מרחב השפלה -שוטר בדרגת ניצב משנה - אומר לפקודיו :

"הנהג תמיד אשם ,לא משנה מה. אין הולך רגל קפץ לכביש , אין תשתית רעועה ,אין נסיבות אחרות - הנהג אשם ":evil:

מדהים - פשוט מדהים.

אבל, לאור הכתבה הזו ממעריב, האם זה אומר שהמשטרה משנה את גישתה? אולי כבר לא ר-ק "הגורם האנושי תמיד אשם"?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/821/124.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מדהים - פשוט מדהים.

אבל, לאור הכתבה הזו ממעריב, האם זה אומר שהמשטרה משנה את גישתה? אולי כבר לא ר-ק "הגורם האנושי תמיד אשם"?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/821/124.html

זין בעין , שים לב לכבישים שמופו - כבישים מהירים (ברובם) , עם אספלט ותוואי דרך מהטובים בארץ.

גם כמות התאונות. 3 או 4 לקטע. איך הגענו ל-480 הרוגים ?

מזכיר לי את התשדיר על הכבישים האדומים מלפני 15 שנה (אוקיי , אני בכביש בית ליד -חדרה).

בפועל הגברת הנוכחות תהיה , כרגיל , בכבישים המהירים - איפה שאפשר לדפוק קופה על מהירות.

אין לאף אחד במשטרה שמץ של מושג איך למנוע תאונות בצורה אפקטיבית .

הנתונים לפניהם , הם פשוט מסרבים לקרוא אותם.

האכיפה שלהם שווה לתחת - לא יותר . היא מכוונת נגד נהגים ממהרים ,לא נגד נהגים מסוכנים . אין סיכוי שיתפסו נהג עייף או מסומם או שיכור , אלא אם מדובר בפוקס של החיים.

משטרת ישראל (לפחות אגף התנועה) פועלת בצורה שבלונית וצפוייה , וללא טיפת מחשבה או קשר למציאות.

במקום לבוא ולהצביע על הקשר ההדוק בין אפסות רמת הנהיגה בארץ לבין כמות התאונות , ולהעיר את האחראים במשרד התחבורע (ששולח את אותם חסרי ידע אל הכביש להיהרג) - טומנת המשטרה את ראשה בחול בטיעון המגוחך של "אנחנו רק אוכפים את החוק ,אנחנו לא מחנכים" ועוזרת לעליהום על הנהגים בעזרת גאדג'טים למדידת מהירות בקו ישר.:evil:

פורסם
זין בעין , שים לב לכבישים שמופו - כבישים מהירים (ברובם) , עם אספלט ותוואי דרך מהטובים בארץ.

גם כמות התאונות. 3 או 4 לקטע. איך הגענו ל-480 הרוגים ?

מזכיר לי את התשדיר על הכבישים האדומים מלפני 15 שנה (אוקיי , אני בכביש בית ליד -חדרה).

בפועל הגברת הנוכחות תהיה , כרגיל , בכבישים המהירים - איפה שאפשר לדפוק קופה על מהירות.

אין לאף אחד במשטרה שמץ של מושג איך למנוע תאונות בצורה אפקטיבית .

הנתונים לפניהם , הם פשוט מסרבים לקרוא אותם.

האכיפה שלהם שווה לתחת - לא יותר . היא מכוונת נגד נהגים ממהרים ,לא נגד נהגים מסוכנים . אין סיכוי שיתפסו נהג עייף או מסומם או שיכור , אלא אם מדובר בפוקס של החיים.

משטרת ישראל (לפחות אגף התנועה) פועלת בצורה שבלונית וצפוייה , וללא טיפת מחשבה או קשר למציאות.

במקום לבוא ולהצביע על הקשר ההדוק בין אפסות רמת הנהיגה בארץ לבין כמות התאונות , ולהעיר את האחראים במשרד התחבורע (ששולח את אותם חסרי ידע אל הכביש להיהרג) - טומנת המשטרה את ראשה בחול בטיעון המגוחך של "אנחנו רק אוכפים את החוק ,אנחנו לא מחנכים" ועוזרת לעליהום על הנהגים בעזרת גאדג'טים למדידת מהירות בקו ישר.:evil:

אני התכוונתי למשפט הבא:

"בעקבות עבודת המחקר, הורה ראש אגף התנועה במשטרה ניצב שחר איילון לשלש את כמות כוחות המשטרה באותם כבישים - ולהתמקד בפעילות נגד הגורמים לתאונות. אלא שבמשטרה אומרים שיש שני גורמים שלא בהכרח נתונים לשליטתם: הגורם האנושי - ובעיות התשתית בכבישים. "

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
אני התכוונתי למשפט הבא:

"בעקבות עבודת המחקר, הורה ראש אגף התנועה במשטרה ניצב שחר איילון לשלש את כמות כוחות המשטרה באותם כבישים - ולהתמקד בפעילות נגד הגורמים לתאונות. אלא שבמשטרה אומרים שיש שני גורמים שלא בהכרח נתונים לשליטתם: הגורם האנושי - ובעיות התשתית בכבישים. "

ואני התכוונתי למשוואה הבאה :

התמקדות בגורמים לתאונות + שילוש כמות כוחות המשטרה + ניצב פוליטי ולא מקצועי העונה לשם שחר איילון + תירוצים של ילדות בגן = עוד מארבי לייזר / מצלמה / ואסקאר * 0 יעילות.

שים לב , אם למדת מתמטיקה ברמה של כיתה ו' ומעלה - שהתוצאה מכל הסמטוכה הזו היא אפס אחד גדול.

• תוכן חדש...