Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים בתקציב 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפשת רכב באיזור ה-25000 פלוס מינוס. בעיקר ישמש לנסיעות עירוניות (כ-80 ק"מ ביום) ומדי פעם נסיעות ארוכות יותר.

עדיפות לידני אבל זה בעיקר תלוי במה שאמצא :-P

כרגע יש התלבטות בין 3 רכבים:

דייהטסו סיריון 1.3, שנת 2006

פולקסווגן פולו 1.4, שנת 2004

םיאט פונטו 1.4 איזור 2008

ההתלבטות נובעת בעיקר מכך שרוב הרכבים שנמכרים בדגמים ובמחירים האלה הם אוטומטיים ובקילומטראז' 120,000 בערך. עד כמה כדאי לי להסתכן עם אוטומטי בן כמעט 10? (מה גם שעד עכשיו נהגתי רק בידני אז העדיפות היא כמובן לידני). בנוסף הזהירו אותי מהגיר הרובוטי של הפונטו, וראיתי רק כמה ידניים בודדים שהם לא 1.25 ושהקילומטראז' שלהם די גבוה. הרבה טוענים שהפולקסווגן אמינה אבל קצת מפחיד אותי עניין מחיר התיקונים. בעיקרון האוטו נקנה בערך לשנה-שנה וחצי וימכר לאחר מכן (אני מתחילה לימודים), ככה שגם חשוב שהערך שלו לא ירד יותר מידי.

אשמח לעזרה :)

עריכה אחרונה על ידי AvigailK
  • תוכן חדש...