Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמה שאלות לחבר'ה המנוסים יותר:

1. אני מתכוונן לעשות פוליש ידני. הבנתי שרצוי להטרטיב קצת את הפד - נוזל סיכוך לפלסטלינה/ ONR יעבוד גם או שצריך רק מים נקיים?

2. יש לי שאריות של וקס בחריצים של הפלסטיקים החיצוניים והפאנלים. יש אפשרות לנסות להוריד אותם עם פלסטלינה (סינית) או שיש שיטה אחרת מועילה יותר?

3. יש לי קצת בילבול לגבי העבודה עם פלסטלינה: כמה חזק צריך ללחוץ על הפלסטלינה בזמן העבודה? בנוסף לסינית (התייאשתי לחכות לזו שהזמנתי לפני 3 חודשים אז הזמנתי עוד אחת) יש לי ספוג של ננוסקין ברמה עדינה. כשעבדתי עם הננוסקין הייתי צריך ללחוץ קצת כדי לשחרר את הג'יפה הסוררת וזה השאיר לי מרקם תפוזי בלכה (יורד עם פוליש עדין). מה אני צריך לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? (היה מספיק סיכוך)

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

1.התזה 1-2 משפריצר. גם מים יתאימו.

2.נסה להעביר מטלית מתוחה בחרכים. קיסמי אוזניים עם מעט ONR או QD. קיטור יהיה יעיל ביותר.

פלסטלינה יכולה להשאר שם בנוסף לפוליש.

3.את הפלסטלינה מומלץ להעביר בקלות על הפח ללא לחץ. נסה להחליף מסכך. מה שנשאר לך על הרכב זה לא תפוז אלא מריחות-marring.

זה נוצר בעקבות הפעלת לחץ על הפלסטלינה, כאשר חלקיקים מזעריים נתפסים בשכבת הלכה.

נסה להגן על הרכב בעזרת מוצרי וקס/אוטם/ציפוי על מנת להמנע משימוש תדיר בפלסטלינה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

דני, באמת, אתה אומר לי להשתמש בוקס? אני צריך לחפור פה יותר על כל מיני שטויות שאני מנסה כדי שאנשים יכירו אותי יותר?

(ומאיפה אתה חושב שיש לי את השאריות וקס בחריצים)

ניסיתי קיסמי אוזניים ומטליות- לא עבד. לא חשבתי על זה שגם הפלסטלינה תתקע לי שם. כנראה שאין ברירה- קייסמי שיניים (פלסטיק עדינים ודקים במיוחד) it is.

לגבי השפריצר בפוליש- אני יודע שמים יתאימו- השאלה שלי זה אם אפשר להשתמש בQD (חומר לשיכוך פלסטלינה/ ONR) או שזה יפגע בפוליש (אני מנסה לחסוך לעצמי לסחוב עוד שפריצר)

פורסם

כן זה ידוע שאתה חובב חומרי הגנה. ציינתי בשביל הפרוטוקול. נסה ציפוי אולי.

בגדול אני לא משתמש במים/QD עד לרגע שאני רואה שהפוליש סתם בצורה קריטית את הפד. זה בדר"כ קורה לאחר 3/4 רכב.

למרות מינון פחות או יותר מתאים, הפד סופג את הפוליש ונהפך למסטיקי. שפריץ של נוזל, עוזר להסדרת הפד למצבו התקין.

אני מדבר על עבודה עם מכונה.

ישנם פולישים שבעזרת סיכוך מינימלי ממשיכים לחתוך. הפולישים של מגוירס בעלי תכונות כאלו. לא זוכר אם זה כולם או חלק מהם.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

ציפוי בשלב הזה קצת יותר מידי overkill בשבילי (יקר ויש לי מלאי גדול של כל מיני חומרים. כשיסתיימו בעוד איזה שנתים אולי אני אשים הגנה)

והבנתי שמתיזים את המים כדי לאפשר זמן עבודה ארוך יותר עד שהחומר מתייבש. כשהפד נסתם אפשר לשטוף אותו ממש.

אני שואל לגבי ההתזה בתחילת העבודה לדילול\ לובריקציה של הפוליש

• תוכן חדש...