Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טנדר וויליס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר חיפושים לאחר רכב השיפוץ מצאתי טנדר וויליס במצב שהורידו לו את הארגז האחורי ,

המנוע מניע והוא זקוק לניקלים חדשים וכמובן עוד חלקים מכאנים ועוד פחחות צבע וכוליי

עכשיו השאלה שלי היא האם לטנדר כזה יש ערך אספני בארץ והאם יש לו "שוק"? הציאו לי אותו במחיר של 12 אלף ש"ח! אני לא יודע בידיוק איזה דגם זה אבל ראיתי ברוב הדגמים שיש מאחורה כנפיים ומדרגה בנויות יחד ורציתי לדעת גם אם אפשר למצוא אותם ובכלל מה אתם חושבים?.

תודה מראש שמעון

פורסם

מאיזו שנה ?

יש ניירות?

מנוע 6 או 4 ציינדר

הנעה 4X4 או רק 4X2

מה מצב הפח בפנים ובחוץ

אחרי זה ננסה להעריך...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני לא בידיוק זוכר שנה אם אני לא טועה זה 66 2X4

המצב של הפח דיי בסדר בריצפה יש מין חורים קטנים בחלק של הנהג וגם לא הרבה וכל שאר הפח לא רקוב בכלל שלדה נקיה

המנוע מניע הרכב עבר טסט ב2000.

היה לו מחובר לקבינה הארגז אבל הוא נחתך בצורה חורנית אפשר לראות זאת כי נשאר חלק מהקורות של הארגז שהיתה מחוברת לקבינה אבל את כל זה אפשר להחליק ולעשות יפה אצל פחח . המנוע מניע וזהו בעיקרון, הבעלים אמר שלא היה קנפיים כמו של הדגם 4על4 הוא אמר שהיה כנפיים לא בולטות אבל אין להם ולארגז זכר!

לסיכום:

מנוע מניע

שלדה נקיה

קבינה בלי ארגז

מושבים צריכים ריפוד חדש וזהו בעיקרון!

השמח לשמוע דעתכם תודה מראש שמעון

פורסם

לפי דבריך נראה שמדובר בויליס קומפקט, שזה בעצם טנדר על בסיס הויליס המסחרית (כאילו רכב מסחרי שחתכו לו מאחורי תא הנהג את הגג וחצי מגובה הדפנות).

הדגם הזה הרבה פחות "אספני" ומעניין בצורה, היה לו רק מנוע 4 צלינדרים (יכול להיות שהוא בכלל יוצר בצורה הזו רק בארץ, לא יודע).

אני חושב שלא יצא טוב להפוך קומפקט לטנדר רגיל, ו- 12,000 ש"ח עבור כזה טנדר נראה לי הוא עתק. תראה כמה רוצים עבור טנדר רגיל במצב סביר.

דב

אני לא בידיוק זוכר שנה אם אני לא טועה זה 66 2X4

המצב של הפח דיי בסדר בריצפה יש מין חורים קטנים בחלק של הנהג וגם לא הרבה וכל שאר הפח לא רקוב בכלל שלדה נקיה

המנוע מניע הרכב עבר טסט ב2000.

היה לו מחובר לקבינה הארגז אבל הוא נחתך בצורה חורנית אפשר לראות זאת כי נשאר חלק מהקורות של הארגז שהיתה מחוברת לקבינה אבל את כל זה אפשר להחליק ולעשות יפה אצל פחח . המנוע מניע וזהו בעיקרון, הבעלים אמר שלא היה קנפיים כמו של הדגם 4על4 הוא אמר שהיה כנפיים לא בולטות אבל אין להם ולארגז זכר!

לסיכום:

מנוע מניע

שלדה נקיה

קבינה בלי ארגז

מושבים צריכים ריפוד חדש וזהו בעיקרון!

השמח לשמוע דעתכם תודה מראש שמעון

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב צודק.

המדובר אם כך בטנדר קומפקט. טנדר כזה יצר רק בארץ, ולא יוצר בחול.

אפשר אולי להרכיב לו ארגז טקסס, כמו שהיה לטנדרים מחו"ל, לא ברור מה רמת הפחחות שתדרש לקיר האחורי.

בדוק רקבונות במרזב ובחיבורי הגג.

בכל מקרה - המחיר הוא בינך לבין המוכר. אין מספיק נמכרים כאלו...

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

לא בהכרח, היו בארץ גם טנדרים ללא ארגז מאחורה וללא כנפיים ,רק פלטה מברזל ודפנות עץ כמו במשאיות של פעם.

פורסם

דגם ה-flatbed לא יוצר בארץ ולא יובא לארץ.

בנוסף, מהתאור של הבחור ברור שזה קומפקט חתוך.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

האם מדובר בוויליס דומה לזה ?

אם תוכל לצלם את הרכב ולשלוח תמונות אולי ניתן יהיה להעריך את המחיר בצורה טובה יותר, אולם חשוב לזכור כפי שכבר נכתב . . . המחיר הוא בין המוכר לקונה :razz:

בכל מקרה אם תחליט לקנות אשמח לעזור עם הנסיון המועט שצברתי

טל

DSCN3759.JPG

ויליס 007.gif

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם

זה בידיוק כזה גם לפי התיאור של הבעלים וגם לפי אייך שהוא היום, היום אין את הארגז נשארה רק הקבינה והארגז נחתך ונזרק!

בכל אופן אני עדיין לא סגור אם אני יקנה את הרכב אני כרגע בודק רכבים אפשרים לקניה ואני גם ישמח להצעות ממכם...אני אוהב ג'יפים,טנדרים,או רכבי קבריולט או אמריקאיות עם מנוע מפלצתי בכל אופן הכל כרגע בגדר חשיבה ובדיקה!

יום טוב שמעון

פורסם

אם אתה מעוניין בג'יפ אספנות בסכום הזה:

בקריות ישנו ג'יפ 68 פתוח. אחרי שיפוץ מלא ברמת הבורג, פחחות, אוברול.

שם הבעלים של האוטו אריה והטלפון שלו 0522619372

פורסם
דגם ה-flatbed לא יוצר בארץ ולא יובא לארץ.

בנוסף, מהתאור של הבחור ברור שזה קומפקט חתוך.

רק לידיעתך כל דיגמי הויליס יובאו בזמנו לארץ בצורה זו או אחרת כולל הדגמים הראשונים עם מנוע 4 בוכנות ראש שטוח

חבל רק שלא שרדו.

• תוכן חדש...