Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשנה האחרונה לא יכולתי כמעט ליסוע באוטו שלי בגלל מחלה. היה לי ביטוח חובה בלבד ולא היה לי ביטוח מקיף ולא ביטוח צד ג', מסיבה שמראש ידעתי שכמעט ולא אסע, למעט פעם בשבוע או פעם ב-10 ימים נסיעה מינימלית לטעינת המצבר. אף אחד באוטו לא מורשה לנהוג פרט לי. לא היתה כל תאונה במשך אותה שנה. יש לי העדר תביעות של ביטוח מקיף על שנתיים שלפני אותה שנה. כשפניתי לביטוח כדי לעשות ביטוח מקיף לפני כשבועיים, נאמר לי כי בגלל שיש לי העדר תביעות בביטוח מקיף רק על שנתיים מתוך השלוש האחרונות, עלי לשלם הרבה יותר (זה יוצא יותר מ-1300 ש"ח מאשר אם היה לי היעדר תביעות בביטוח מקיף ב-3 השנים האחרונות).

מעניין אותי מה ההיגיון של חברות הביטוח במקרה זה. אם לא היו בכלל כל תאונות בשלוש שנים האחרונות, מה זה בעצם משנה להם אם כן או לא היה ביטוח מקיף בשנה האחרונה מתוך השלוש ? או שאולי זה סתם תירוץ לגבות כספים מהמבוטח ?

בברכה,

יוסי

פורסם

ההנחה מתקבלת אחרי שהוכחת שאתה נהג זהיר 3 שנים.

אם לא נהגת 3 שנים אתה לא מקבל את ההנחה.

כמובן שאם היה לך ביטוח ולא נהגת מבחינתם כאילו נהגת.

ובהיעדר ביטוח אין לך דרך להוכיח שלא היו לך תאונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון, אך היה לו ביטוח חובה והוא נהג איתו, למה זה לא מספק?

במשך שנה הוא לקח את כל הריסק על עצמו. אז עכשיו יוצא כאילו הם אומרים, שאם הם לא "הרוויחו" עליו במשך השנה הזאת, אז הם לא לוקחים אותה בחשבון.

פורסם

איך הם יודעים שלא היו לך בשנה האחרונה 10 תאונות ושילמת עליהם מכספך?

הם מחפשים מצב שבו יש לך ביטוח ולא תבעת אותם.

דרך אגב, בעת מעבר בין חברות הם יכולים לגלות יותר גמישות בקריטריונים ואז בחברה חדשה יכול להיות שתקבל תעריף טוב בהרבה.

פורסם

אכן רצוי לבדוק בכמה חברות.

יש להדגיש שהמצב בשנה האחרונה הוא "לא היה מקיף" ולא "היה מקיף עם תביעות".

הערות:

1. אם תבטח צד ג' המחירים יהיו הרבה יותר שפויים.

2. בביטוח החובה אין לך בעיה. זה לא קשור לעניין המקיף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...