Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת האימונים שלי אני בודק האם מה שמפריע לי כרגע זה עודף נוזלים או שומן, והמטמן הביא לי כדור משתן, לנסות באופן חד פעמי ולראות אם המשקל יירד בצורה ניכרת.

האם יש סיכון בצריכת כדור כזה באופן חד פעמי?

פורסם

שאל איזה כדור זה ואז שאל את רופא המשפחה שלך.

עם ריאות לא משחקים ועם כל הכבוד למאמן שלך, במקומך לא הייתי סומך על הכישורים הרפואיים שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מזל טוב, המאמן שלך נתן לך סטרואידים, לא מומלץ ומסוכן לצרוך אם אין צורך בזה (בדר"כ משתמשים בסטרואידים כאלו לטיפול בנפיחות מדלקות).

זה ברור שהמאמן שלך לא חושב על הבריאות שלך במקום ראשון אלא על התוצאות, בכל מחיר.

את המחיר אתה תשלם בבריאות שלך, אישית הייתי עוזב מאמן עם סדרי עדיפויות כאלו.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

תחליף מאמן.

התרופות הללו [משתני לולאה] יכולות לגרום לאיבוד מינרלים חשובים בגוף [אשלגן ונתרן]. אני לא יודע אם יצא לך להיתקל באדם שיש לו מחסור נתרן בגוף. לי כן, וזו לא חוויה נחמדה בכלל. ייתכן והוא יאמר לך שהסיכוי לכך קלוש, אבל סביר שהוא לא באמת יודע מה הסיכוי, וזה שהוא מרשה לעצמו להמר על זה, מטריד מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מזל טוב, המאמן שלך נתן לך סטרואידים, לא מומלץ ומסוכן לצרוך אם אין צורך בזה (בדר"כ משתמשים בסטרואידים כאלו לטיפול בנפיחות מדלקות).

זה ברור שהמאמן שלך לא חושב על הבריאות שלך במקום ראשון אלא על התוצאות, בכל מחיר.

את המחיר אתה תשלם בבריאות שלך, אישית הייתי עוזב מאמן עם סדרי עדיפויות כאלו.

הוא נתן כדור בשם קלוריל שנמכר לכל מי שרוצה בחנויות טבע \ סופר פארם ומעודד השתנה.

המטרה של זה לבדוק אם ברגע שאני מאבד נוזלים אני יורד במשקל בצורה משמעותית ולדעת אם המשקל שנשאר זה שומן או שריר.

אגב, בתור אחד שקורא המון ספרים על תזונה - סטרואידים ממש לא מגיעים בצורת כדור.

אם זה מסוכן למה זה נמכר ללא משם רופא בכל סופר פארם ?

תחליף מאמן.

התרופות הללו [משתני לולאה] יכולות לגרום לאיבוד מינרלים חשובים בגוף [אשלגן ונתרן]. אני לא יודע אם יצא לך להיתקל באדם שיש לו מחסור נתרן בגוף. לי כן, וזו לא חוויה נחמדה בכלל. ייתכן והוא יאמר לך שהסיכוי לכך קלוש, אבל סביר שהוא לא באמת יודע מה הסיכוי, וזה שהוא מרשה לעצמו להמר על זה, מטריד מאוד.

הבנתי אוקי.

מדובר ב"קלוריל" תרופה שנמכרת ברשתות הפארם.

פורסם

כמו כל תרופה - צריך לדעת מתי להשתמש בה, כיצד להשתמש בה ומתילהמנע מלהשתמש זה. אני מסופק אם למאמן שלך יש הידע הדרוש.

אני מהמר על כך שהוא לא יודע מה הוא עושה, מכסימום מסתמך על מה שסיפר לו איזה בוגר קורס חובשים על המתיחות שביצע למדריכים שלו.

אני מצטרף לשי222 - זרוק את המאמן רחוק ככל האפשר, ואפילו דווח עליו לרשויות. לתת תרופה בעלת פוטנציאל להשפעות לואי משמעותיות לאדם בריא, או לאדם שמצבו לא ידוע, על ידי אדם שאינו מוסמך לכך עלול לסכן אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלינק דווקא לתרופה פחות נפוצה, אני מניח שהתרופה שהוצעה היא פוסיד. איני מצליח לקשר לדף באתר ה"כללית" אבל ניתן למצוא אותו בקלות מהלינק של שי. בהחלט תרופה עם תופעות לואי משמעותיות שצריכה להנתן לפי שיקול דעת רפואי. לתת תרופה כזו רק כי "משהו מפריע" (מהו אותו "משהו" ולמה הוא מפריע?), ובלי לבצע מעקב נדרש זה דבר שלא יעשה, בודאי כאשר הדבר נעשה על ידי מישהו שאינו בקי ברזי הרפואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מקרה, הבחור צריך להבין שאקמול היום יכול להרוג ולגרום לתופעות לוואי, אנשים בודקים ב 7 עיניים רכישת רכב, או ציוד אלקטרוני, נכון?

אבל לקחת כדור שעושה משהו לגוף, ממאמן כלשהו שספק מה הוא מבין בזה או מה ההכשרות שלו, על זה אתה עובר על סדר היום?

לדעתי זה מאוד הזוי, תדמיין שהמאמן הזה נותן כדורים שכאלו ( ותהיה בטוח שכן ) לילדים שמתאמנים ( כאילו, 17-18 ) וכן הלאה, מפזר רעל, כדורים והורס את המערכות של הרבה אחרים, ואם מישהו ימות מזה?

בחיי, תקח את הנושא ברצינות.

פורסם

קלוריל הוא תרופת מרשם בלבד. לא חנויות טבע ולא בטיח ולא שטויות.

מאמן שנותן כדורים? אפילו אם הוא מספק לך אקמול או קלגרון זה פסול,

אתית וחוקית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה פסול ומסוכן. פוסיד יכול לגרום לך בפוטנציה להתייבש עד גרימת נזק חמור.

מאמן לא רושם תרופות נקודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה זה הליצנות הזאת? סמוך עליי שמה שעוצר אותך באימונים זה לא נוזלים.

אם המאמן שלך נתן לך את זה, מצטער אבל הוא לא יודע לאמן :)

• תוכן חדש...