Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקת מחירי וטרינרים בארה"ב, לפני שקפצת עם מנטרת "בארץ..." (כולל שקלול יוקר מחייה)?

בוטרינר, מה שחשוב זה המקצועיות, לא לחסוך 10%-15% בעלויות ולשלם בבריאות של החיה. רצוי שיהיה יקר, גם אם לא יקרן. היוקר משקף מוניטין, ביקוש, איכות ציוד... זה לא המקום שאתה רוצה לקמץ באיכות ולחפש רק על בסיס מחיר.

וטרינר זה גם לא מוסך. חשוב שתהיה אצלו ההיסטוריה הרפואית של החיה. חשוב שתהיה לו את היכולת לתת שירותים מיידית במקרה חירום (רמז - לא אחד שעובד לבד). ורצוי שיהיו יותר מוטרינר אחד במרפאה, לקבלת חוות דעת שנייה.

אני מסכים להרבה ממה שכתוב כאן, פרט להנחה של רצוי שיהיה יקר.

והדוגמא שאני נתתי ,כמה פוסטים למעלה של גיא וטינה הם בדיוק המקרה שלא חייבים להיות יקרנים בכדי להיות טובים , המוניטין שלהם מעולה, וכאשר אתה מגיע, אתה מחכה לפעמים שעה בתור לפעמים גם יותר (כלומר ישנו ביקוש)

וכן הם שניים במרפאה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש הבדל בין יקרן ל-יקר.

אני אחדד.

מה שרציתי לאמר שזה שמישהו זול, יש סיבה שהוא זול, וזה בד"כ קשור לזה שהוא עוד לא מבוקש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ניתוח הבדיקות נעשה במקום ע"י הסייעת, קיבלנו תשובות אחרי 20 דקות, וגם זה בגלל שהיתה הפסקת חשמל במקום.

יש לכם וטרינר מומלץ באיזור חיפה?

אני מטפלת בחתול שלי ב"וט האוס" שנמצאים ברמות רמז.

כבר שנה שניה שאני מחדשת אצלם את התוכנית השנתית שכוללת את החיסונים ותילועים שהוא צריך לקבל במהלך השנה, 50% הנחה על ביקורים, ועוד כמה אחוזים קבועים על אוכל, טיפולים ותרופות, שנה שעברה גם קיבלנו הנחה לסירוס.

מה שיפה זה שהתוכנית עולה כמו חיסון בודד. כי הם מעוניינים שתטפל בחיה ברפואה מונעת ולא רק כשקורה משהו.

לגבי העלויות באופן ככלי. יש לו נטיה לפתח אלרגיות. אז הטיפול כולל: פגישה, זריקה של סטרואידים, כדורי אנטיביוטיקה ומשחה. שילמתי בערך 300 ש"ח. מאז כל ביקור עלה פחות כי את המשחה למשל כבר יש לי, כדורים משתדלים לא לתת לו ומסתפקים בזריקה וגם זה לא תמיד. אבל כל אלה נוגעים לחתול, עלויות של כלב כנראה יהיו יותר גבוהות, אבל אולי שווה לך לבדוק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אשתי עובדת במרפאת חיות בפ"ת.המחירים סבירים אם כי על הרף הגבוה.

רק שיהיה ברור : לא כל מי שקורא לעצמו "בית חולים" הוא אכן בית חולים.

במרכז יש שני בתי חולים לבעלי חיים : הכפר הירוק והמרכז הוטרינרי בבית דגן.

בפ"ת אלה שקוראים לעצמם "בית חולים" הם : @#%$^$!^ או בעברית: מספרי סיפורים.

ביקור בבית חולים תמיד (!) יעלה כפל כפליים מביקור אצל וטרינר.

בידקו איזה וטרינר נותן "ביטוח" (תכנית טיפולים במחיר קבוע הכולל חיסונים,ביקור חינם וכו') .

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

רגע, מה עם "חוות דעת" בבית ברל? אחד החתולים שלי אושפז שם למשך שבוע אחרי PU, והמקום מקצועי לעילא ולעילא. לא חושב שהם קוראים לעצם בית חולים, אבל מבחינת facilities יש שם הכל.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני מטפלת בחתול שלי ב"וט האוס" שנמצאים ברמות רמז.

כבר שנה שניה שאני מחדשת אצלם את התוכנית השנתית שכוללת את החיסונים ותילועים שהוא צריך לקבל במהלך השנה, 50% הנחה על ביקורים, ועוד כמה אחוזים קבועים על אוכל, טיפולים ותרופות, שנה שעברה גם קיבלנו הנחה לסירוס.

מה שיפה זה שהתוכנית עולה כמו חיסון בודד. כי הם מעוניינים שתטפל בחיה ברפואה מונעת ולא רק כשקורה משהו.

לגבי העלויות באופן ככלי. יש לו נטיה לפתח אלרגיות. אז הטיפול כולל: פגישה, זריקה של סטרואידים, כדורי אנטיביוטיקה ומשחה. שילמתי בערך 300 ש"ח. מאז כל ביקור עלה פחות כי את המשחה למשל כבר יש לי, כדורים משתדלים לא לתת לו ומסתפקים בזריקה וגם זה לא תמיד. אבל כל אלה נוגעים לחתול, עלויות של כלב כנראה יהיו יותר גבוהות, אבל אולי שווה לך לבדוק.

תודה אני אבדוק.

פורסם
לא כל כך הבנתי את אלמנט השוד. האם אותו וטרינר כיוון גלוק לכלבתך ואילץ אותך להביא אותה לטיפול אצלו? או שמא לא שאלת מהו מחיר הטיפול או הבדיקה?

לא גלוק, שוטגן. :roll:

פורסם

כן,גם "חוות דעת" בבית ברל בית חולים. שכחתי אותם.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

לוטרינר שלי (שנמצא במוצקין דרך אגב) יש שירות שהוא קורא לו "ביטוח בריאות" משלמים סכום קבוע כל חודש (כ100 שקלים) וזה כולל בפנים חיסונים,בדיקות דם, פגישות וסיבסוד של ניתוחים,אוכל ואמפולות.

סה"כ לבנתיים השתמשתי בשירות די הרבה כי הכלב אצלי חצי שנה ועל כל שטות הייתי רץ.

הבנתי שיש כאלה דברים אצל עוד וטרינרים, שווה לבדוק.

ובלי קשר, אולי תביא את הכלבה שלך למפגש כלבים ברמות רמז שתפגוש ותשחק עם הפושע שלי :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...