Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתיקה כלבתי היקרה חולה. לקחתי אותה לוטרינר (מדי-וט בחורב, חיפה). החשבון היה כדקלמן:

ביקור אצל הרופא - 170 ש"ח.

בדיקות דם - 440 ש"ח

זריקת אנטיביוטיקה - 70 ש"ח

כדורי אנטיביוטיקה - 150 ש"ח.

זה רק אני או שאלו מחירים גבוהים? איפה אתם מטפלים וכמה עולה לכם ?

מה שיותר הפריע זה שאחרי החשבון של ה800~ שקלים הנ"ל הוא לא ידע לתת לי אבחנה, רק שיש דלקת כלשהי איפשהו בגוף.

נתן אנטיביוטיקה וזהו.

פורסם

אילו מחירים סבירים לווטרינר קטן שאין לו מעבדה בקליניקה ולכן הוא נדרש לשלוח את דוגמיות הדם למעבדה חיצונית.

מומלץ לגשת לבית-חולים לחיות, ששם יש את כל המכשור בהישג יד, גם יותר זול וגם התוצאות מתקבלות תוך דקות.

מטרת בדיקת הדם היא זיהוי הנגיף, אחרי שמזהים את הנגיף, אפשר לתת אנטיביוטיקה שמתמקדת בנגיף הספציפי הזה, יחד עם זאת, לא תמיד אפשר או משתלם לזהות את סוג הנגיף (עד שיערכו את כל הבדיקות, שיעלו בוודאי אלפי שקלים רבים, הדלקת תשמיד את הכבד או שהכלב ימות), לפעמים גם מבחינה רפואית משתלם לתת אנטיביוטיקה רחבת היקף (בדר"כ מסוג צפלוספורין) מאשר להמשיך ולבזבז זמן בניסיון לזהות את הנגיף.

החיסרונות בכזאת אנטיביוטיקה שהיא תהיה פחות יעילה נגד נגיף ספציפי, והרבה יותר רעילה לגוף, ולכן קודם מנסים לזהות את הנגיף.

פורסם

ביקור- סביר. בדרכ גובים 150-200.

בדיקות דם- זהו בדרכ המחיר למי שנדרש לשלוח למעבדה חיצונית.

זריקות וכדורים- אותו כנל, לא יקר מאוד אבל גם לא זול.

פורסם

ניתוח הבדיקות נעשה במקום ע"י הסייעת, קיבלנו תשובות אחרי 20 דקות, וגם זה בגלל שהיתה הפסקת חשמל במקום.

יש לכם וטרינר מומלץ באיזור חיפה?

פורסם

קצת יקר, אם היה באיזור ראשון. הייתי ממליץ על גיא וטינה אוהב-שלום, גם וטרינרים מעולים וגם מחירים סבירים ובכלל מדובר על אנשים שעובדים מתוך אהבה למקצוע,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
קצת יקר, אם היה באיזור ראשון. הייתי ממליץ על גיא וטינה אוהב-שלום, גם וטרינרים מעולים וגם מחירים סבירים ובכלל מדובר על אנשים שעובדים מתוך אהבה למקצוע,

ממליץ גם!, עזרו לי הרבה וגם היו פעמים שבכלל לא לקחו כסף .

הם באמת אוהבים חיות ולא כמו כל הזבל שיש היום בחוץ שחושבים רק כסף.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

סכום זהה (!!!) שולם על חיבור לעירוי נוזלים (במקסימום 200CC) מועשר בקלציום ובדיקת גלוקוז וקלציום.

ללא ביקור בית.

הזוי.

המחיר עבור אמפולת קלציום 10CC (אאל"ט) הייתה 150 ש"ח.

למען הסר ספק, זוהי אותה אמפולה שמשמשת עבור בני אדם ונסחרת במחיר שנמוך עשרות אחוזים מהתמחור ע"י הווטרינר.

פורסם

אלו המחירים שאתם הייתם נאלצים לשלם, אם לא היה לכם ביטוח בריאות.

אני הגעתי למחירים הרבה יותר גבוהים, על חמוסה שהייתה כבר בדמי ימיה...

פורסם

זה המחירים.

לחתולה שלי היה תקוע משהו במעיים, אחרי טיפול ואשפוז של יומיים זה עלה לי למעלה מ-2500 ש"ח.

זה היה לפני כמה שנים אז אני לא זוכר פירוט, אבל אני זוכר שכמעט נפלתי מהרגליים כשהופתעתי מהסכום הזה.

זה היה בבית החולים לחיות בפתח תקווה.

אופנוען

פורסם

מחירים סבירים אם כי לדעתי מעט יקרים. ביקורים/טיפולים אצל וטרינרים זה עסק יקר. גם אני עשיתי בדיקות דם לכלבה שלי ושלחתי לבית חולים לחיות אבל עלה לי 350 ולא 440. (בית החולים ברמת ישי)

פורסם

בדקת מחירי וטרינרים בארה"ב, לפני שקפצת עם מנטרת "בארץ..." (כולל שקלול יוקר מחייה)?

בוטרינר, מה שחשוב זה המקצועיות, לא לחסוך 10%-15% בעלויות ולשלם בבריאות של החיה. רצוי שיהיה יקר, גם אם לא יקרן. היוקר משקף מוניטין, ביקוש, איכות ציוד... זה לא המקום שאתה רוצה לקמץ באיכות ולחפש רק על בסיס מחיר.

וטרינר זה גם לא מוסך. חשוב שתהיה אצלו ההיסטוריה הרפואית של החיה. חשוב שתהיה לו את היכולת לתת שירותים מיידית במקרה חירום (רמז - לא אחד שעובד לבד). ורצוי שיהיו יותר מוטרינר אחד במרפאה, לקבלת חוות דעת שנייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לא כל כך הבנתי את אלמנט השוד. האם אותו וטרינר כיוון גלוק לכלבתך ואילץ אותך להביא אותה לטיפול אצלו? או שמא לא שאלת מהו מחיר הטיפול או הבדיקה?

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...