Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יש רנו מגאן שנת 2002 שמדי פעם לאחר נסיעה במהירויות איטיות כמו בחיפוש חניה וכדומה כשאני נוסע רוורס ולאחר מכן מכניס לd

הרכב נשאר בניוטרל ולא נכנסים הילוכים גם אם אני לוחץ על d3 או מוריד לd2 או 1 זה עדיין לא עוזר ואז רק אחרי כמה פעמים שאני משלב לרוורס ונוסע קצת ואז מכניס שוב לd לאחר כמה נסיונות זה נכנס לי להילוך ואז הרכב נוסע רגיל והכל בסדר

זה בדרך כלל קורה כשהרכב חם ובחורף זה כמעט לא קרה עכשיו שקיץ זה קורה לי יותר

מה יכולה להיות הבעיה?

אמר לי מישהו שכדאי להחליף שמן גיר כי הרכב אצלי רק כמה חודשים ואני לא יודע אם ומתי החליפו שמן

השאלה אם זה בכלל קשור?...

בלוח שעונים לא נדלקת מנורה או משהו פשוט הרכב נשאר בהילוך סרק ורק רוורס עובד..אשמח לתשובה תודה

פורסם

גש למכון גירים שיביט בבעייה, לא אמורים לגבות תשלום על בדיקה. בהתאם למה שיגידו תחליט איך לפעול. ייתכן מאוד שהגיר יהיה נחוץ שיפוץ.

פורסם

קובי תעשה חיפוש בפורום.

בעיות גיר כמו שלך נידונו לעייפה.

תלמד כדי שלא תעשה טעויות של אלפים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חיפוש יעזור מאד להבין מה האפשרויות, בגדול, שעומדות בפניו.

אחר כך יוכל לחזור עם שאלות ספציציות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זאת לא בעיה מוכרת לי כלל ולכן יכולה להיות כל דבר ממגע רופף במתג רב תפקודי עד לשיפוץ גיר

בחיפוש תמצא בעיות של שסתום שדורשות תיקון יחסית יקר

אם מכריחים אותי לתת אבחון ככה הייתי אומר פלגים

פורסם

מוסך מורשה יעשו בדיקת מחשב ללא תשלום?

לגבי מה שאמרת החלפתי לפני שבוע 4 פלגים חדשים אורגנליים וגם בחודש האחרון 3 כוהלים חדשים של וולאו כאשר הרביעי הוחלף לפני שקניתי את הרכב שזה כמה חודשים גם כן לוולאו ככה שזה בטוח לא זה.

מה זה כן אני בנתיים שובר את הראש להבין.

פורסם

פלאגים, יפה. אף אחד לא מכריח אותך לתת אבחון.

אני מציע לפות"ש לבצע חיפוש על בעיות בגירים האלה כדי שלפחות יידע מה עשו אלה שנתקלו בבעיות, החל מסולנואיד תקול וכלה בשיפוץ גיר.

מכון גירים אמין ומקצועי בירושלים? אני לא מכיר כזה, וביררתי (אולי זה השתנה). מציע לברר באיזור המרכז, שם יש את שאפט ואורן בן סימון שלפחות ינסו לאבחן בצורה טובה יותר מאשר בפורום.

Winston S. Churchill -

פורסם

שכחתי לציין את העובדה שאני לא צריך ללחוץ על הבלם על מנת להעביר הילוכים זה יכול להעיד על משהו?

זה בכלל משהו שאמור להיות שאי אפשר להכניס הילוכים בלי ללחוץ על הבלמים?

פורסם

אתה יכול להוציא מ P ללא לחיצה על דוושת הבלם? מ N ל R ללא לחיצה על דוושת הבלם? לא תקין ומסוכן ביותר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...