Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק במכון שטיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז הסיפור הוא כזה.

לפני פסח נכנסתי לתחנת דלק, תדלקתי בסכום מסוים וקיבלתי שטיפה חינם במכון במתחם תחנת הדלק, עד כאן הכל רגיל ועשיתי זאת מספר פעמים כבר. כאשר נכנסתי למכון השטיפה, השוטף (שהוא גם הבעלים) השתמש בצינור הידני על מנת לשטוף את הרכב נקודתית תוך כדי שהרכב נכנס לאט לאט לתוך מנהרת השטיפה.

כאשר הרכב נכנס פתאום שמעתי חבטות עזות בפח הרכב, לפי מה שראיתי ולפי ההסבר שלהם צינור השטיפה הסתבך באחת המברשות ופשוט עף על הדלת האחורית ונתן לה 2 חבטות (לחיצות קטנות) ומספר שריטות + שריטה בדלת הקדמית.

כאשר יצאתי הבעלים עשה לי וקס לדלת בתקווה שזה יטשטש את המכה, אך הוקס לא טישטש בכלל את השריטות מה גם שיש 2 לחיצות בפח.

לא הסכמתי לכך כמובן, החתמתי אותו על מסמך שהוא מצהיר שהוא אחראי לנזק ולתיקונו.

נפגשנו אצל פחח, וכאן העסק נהיה יותר מסריח לדעתי. הפחח ניסה לשכנע אותי שלא שווה לסדר את הדלת (דרוש צבע כולל) ובתמורה בעל מכון השטיפה הציע לי מנוי שטיפות ווקס לכל הרכב (בולשיט). הטיעון המרכזי היה שבמידה ויתקנו את הדלת הספציפית הזאת רק, זה יבלוט לעיין בשינוי הצבעים מישן לחדש.

בדקתי את הטענה הזאת אצל פחח שאני מכיר והוא אמר לי שנכון הדבר אך בגלל זה ניתן לעשות טשטוש מחלקים מסביב לדלת וכך לפתור בעיה זאת.

מה שמעלה את המסקנה

הפחח ניסה לסבן אותי, מבחינתי או שהוא לא מספיק מקצועי אם הוא לא הציע לי בעצמו את עניין הטשטוש או שהוא מנסה להוריד עלויות לבעלים של מכון השטיפה.

כרגע אמרתי לו שאני רוצה לבדוק את הדברים (כאן אתם גם נכנסים), הוא לא יודע שבדקתי אצל פחח אחר.

מה לדעתכם אני אמור לעשות כאן?

כרגע אני שוקל להתקשר אליו ולדרוש צביעה לדלת + טשטוש כמו שהפחח שלי המליץ או פשוט לעלות את זה לתביעה של הביטוח.

בסך הכל אני לא רוצה רכב פגום, ואם צביעה של דלת אחת יוצרת בעיה אחרת מחובתו לפתור גם אותה אחרי הכול הוא יצר את הבלגן.

תודה

פורסם

במקרים כאלה חובה להעלות תמונה.

יכול להיות שאתה תצטרך PDR פשוט, ותוכל לשלוח את הפחח שמבחינתו העבודה מיותרת ולא שווה, לעשות את מלאכתו על רכבים שהכישורים שלו מתאימים להם.

Pdr = paint-less dent removel

שיטה להוצאת לחיצות, בלי צורך בפחחות (קצת גוגל ותבין).

לגבי השריטות, שוב, תעלה תמונות ונוכל לעזור יותר.

יכול להיות שתצטרך פוליש מקומי שיטשטש או יעלים את השריטה, כתלות בעומק שלה.

יכול להיות שתצטרך טאצ' אפ קטן עם צבע בקוד שתואם לרכב, ויכול להיות שבכלל אין מנוס וכן תצטרך פחח, אז - תמונה תעזור.

ממליץ להעביר את השרשור הזה לפורום דיטיילינג, או לפתוח שם אחד חדש.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...