Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dragon 95? הבדל משמעותי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי נו בחיאת כמו שXLI הבין אותי אני בטוח שגם אתה והשאר הבינו אותי טוב מאוד

אז עשה לי טובה אנחנו לא בשיעור פה ויש דברים שלא צריך סתם לחפש להעיר עליהם.

פורסם
ג'ורג, אתה צריך עובדים בתחנה ?

בהחלט כן!

דבר איתי בפרטי.

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אז מהשירשור ה"מרשים" הזה, ומאד בוגר (לא מדבר על מורי,אלה על הילדים שמתווכחים פה באיזה תחנות הדלק מהול או לא) אני אמור להבין-

* שלתוסף אין שום משמעות ניכרת?

* שאין דבר כזה תוסף וזהו סתם נושא פירסומי?

* שברכבים מסויימים מרגישים ובחלק מהם לא?

נא הקף את התשובה הנכונה....:-)

פורסם
אז מהשירשור ה"מרשים" הזה, ומאד בוגר (לא מדבר על מורי,אלה על הילדים שמתווכחים פה באיזה תחנות הדלק מהול או לא) אני אמור להבין-

* שלתוסף אין שום משמעות ניכרת? בדיוק ככה, הוא איננו, כמו שכתבת ב * השניה...

* שאין דבר כזה תוסף וזהו סתם נושא פירסומי? ענית לעצמך על השאלה...

* שברכבים מסויימים מרגישים ובחלק מהם לא? לא מרגישים בשומדבר, אולי הדלק שהם ממלאים לא נמהל לעומת תחנה אחרת שבה הם תדלקו והדלק נמהל, או שזה סתם בראש שלהם השינוי...

נא הקף את התשובה הנכונה....:-)

אבל בכל זאת, אני התרגלתי למלא דלק, בגלל שעבדתי בדלק...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...