Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי TRACK17

2014-05-29 00:00, The item is being held by customs. A notification was sent to the addressee on 29/05/2014

יש מה לדאוג?

מה קורה אם הם לא רשמו מחיר אמיתי מבחינת המכס בארץ והאם כאדי להפעיל את פייפל נשאר לי עד מחר להגיב אחרת הקייס נסגר

• תגובות 529
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במיקרה שלך אתה לא צריך לידאוג כ ערך החבילה פחות מ75$ לכן המכס לא יכול להטיל עליך קנסות וכו'.

יש מצב שהמכס עצמו ישחרר את החבילה כי יראה שהוא לא כרוך במיסים- אבל בישביל לזרז הליכים אולי מומלץ שתישלח להם בפקס את הטפסים הרלוונטים עם חשבונית הקניה שיראו שהערך אכן לא דורש מיסים וישחררו את החבילה לסניף הדואר:

כל המידע כאן:

http://iandroid.co.il/forum/topic158432.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אני מחכה לתגובת החנות אם יכולים לחדש את הקופון ל69.99$ כמו בהתחלה, בינתיים יש רק את הקופון של ה5% שהחנות מעניקה לנירשמים לניוזלטר שלה-תנסה 1da3cf או 1e307c ואמור לצאת כ72$אם לא ניצלת אותם עכשיו ואם כן אז תירשם לניוזלטר עם אימייל אחר בעמוד הבית מצד שמאל שרשום הפרומו של ה5% ותקבל קוד חדש במייל.

http://bit.ly/JIAYU_F1

למרות שלא רשום- מקבלים גם מגן מסך וקייס סיליקון מקורי במתנה, מיתברר שככה היצרן נותן לכל החנויות וכבר החלו לקבל את המכשיר מבאנג ואישרו זאת.

במידה והחנות תיתן לי קופון חדש אעדכן כאן.

יום מצויין.

הטלפון הגיע אתמול (הוזמן ב- 22.4.2014) . כולל מגן מסך וכיסוי.

סיקור במילה אחת - מדהים. ב- 3 מילים, האישה השתלטה עליו..

רוצה להזמין חדש לעצמי בלבן. יש מצב לעוד קופון ?

פורסם

איזה כיף לישמוע :-),

אני עובד על זה, הסינים בחופש עד ה4/6 ואני מצפה לתשובה מהם עם קופון חדש, אעדכן שהיה לי תשובה.

בינתיים הוא יוצא כ72$ עם קופון ה5% בימקום 70$?

מי שרוצה הגיעה גם סט מטען חיצוני וסוללה וגם כסו גב מכשיר בצבעים נוספים.

נ.ב- הגיעה הטאבלט שהבטחתי עם הGPS ו3G :-)

עוד כמה ימים אעלה את הסקירה, בינתיים ניראה חמוד מאוד בשביל 75$ :-).

IMG_20140601_112432.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה היתרון בהחלפת רום במכשיר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

קיבלתי את ה-F1 שהוזמן ב-6 למאי (יש עוד אחד בדרך שהוזמן ב-17 למאי).

הגיע עם קייס סיליקון שקוף ומגן מסך - כל הכבוד להם. רשמו על החבילה ערך של 22$, לא ביקשתי משהו ספציפי, עבר חלק במכס.

מרגיש מאד מוצק ביד, הגודל שלו מצויין לטעמי (דומה מאד לאייפון 5S שלי, רק טיפה יותר עבה, כשהאייפון עם קייס דק הם די זהים).

המסך אכן לא פאר היצירה, אבל לא משהו זוועתי או שאי אפשר לחיות איתו.

המצלמה מאאאד בסיסית.

הטאצ' עובד טוב, והמערכת מגיבה מהר יחסית (המוטו G לשם השוואה כמובן מהיר יותר, אבל זה ממש לא משהו קריטי).

WAZE עם GPS ניסיתי רק מהחלון, נראה שננעל בזמן סביר, דורש בדיקה יותר יסודית בנסיעה.

דפדפן כרום רץ יפה וחלק למדי.

בקיצור - נראה כמו רכישה מאד מוצלחת במחיר של 260 ש"ח (מיועד ללכת לאחיינית בת 13 שלי).

אגב - הוא מגיע עם 4.2.2, יש דרך לעדכן לקיטקט ? לא שזה קריטי, סתם מסקרנות..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מה היתרון בהחלפת רום במכשיר ?

בד"כ ממשק טוב ומהיר יותר (כמעט) ללא לאגים (בניגוד גמור לדוגמא לטאצ'וויז של סמסונג המחורבן)

יש רומים שאם בממשק המקורי היו באגים,אז תקנו אותם

תוספות \ קיצוץ של אפליקציות ופונקציות במערכת

ועוד כמה דברים נחמדים.

הבעיה שאתה צריך הרשאת אדמין (ROOT\SU) ולא תמיד מי שמתעסק בזה,יודע מה הוא עושה וזה פתח די גדול לצרות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תתנחם בעובדה שגם בסאמרטפונים הרבה יותר יקרים משלך איכות צילום התמונה בלילה היא לא טובה כל כך.

מי שמצליח לבצע עבודה נאה יחסית הוא הZ2, אבל זה בשל העובדה שיש לו חיישן של מצלמה דיגיטלית קומפקטית ממוצעת. (חיישן בגודל 1/2.3", זה מה שיש ברוב הקומפקטיות)

אני אגלה לך עוד משהו? יש לי ציוד צילום יקר יחסית וכדי להוציא תמונה טובה בלילה צריך להתאמץ הרבה יותר מאשר בתנאי תאורה טובים.

יש לי Z2 והוא מדהים, אבל המצלמה שלו הרבה פחות ממה שעושים ממנה, במקרה הטוב היא סבירה מינוס. עוד לא קם הנייד עם המצלמה האולטימטיבית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נ.ב- הגיעה הטאבלט שהבטחתי עם הGPS ו3G :-)

עוד כמה ימים אעלה את הסקירה, בינתיים ניראה חמוד מאוד בשביל 75$ :-).

[ATTACH=CONFIG]383573[/ATTACH]

נראה חביב, איזה מכשיר זה?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מחכה לקופון חדש. מתכנן לקנות 2/3 מכשירים.

ממש מחכה לסקירה על הטבלט.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
יש לי Z2 והוא מדהים, אבל המצלמה שלו הרבה פחות ממה שעושים ממנה, במקרה הטוב היא סבירה מינוס. עוד לא קם הנייד עם המצלמה האולטימטיבית

יש נייד כלשהו של סוני שניתן להחליף לו עדשות עם חיישנים, יש עדשה אחת שכוללת חיישן 1", זה חיישן שניתן למצוא בסוני RX100, די גדול, אמור לספק איכות תמונה גבוהה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
נראה חביב, איזה מכשיר זה?

Cube U51GTW Talk7X 3G

http://bit.ly/U51GT-W

הוא גם סמארטפון לכל דבר כולל שיחות.

מחכה לקופון חדש. מתכנן לקנות 2/3 מכשירים.

ממש מחכה לסקירה על הטבלט.

הסינים חוזרים מחופשת החג עוד יומיים, מקווה שיתנו לנו קופון חדש, אעדכן אתכם מה ענו לי.

כרגע עסוק עם הטאבלט החמוד- זה הטאבלט הראשון שלי :-).

בינתיים דאגתי לו לריקוברי מקוסטם, עשיתי גיבויים, היתקנתי רום חדש מאתר היצרן הסיני, לא הצלחתי לעשות רוט עם FRAMEROOT אבל הצלחתי עם MTK Droid Root & Tools v2.5.3 :lol:.

מקווה להכין גירסת רום מקוסטמת עבורנו עם סדור GPS וכל השטויות.

הסקרה תעלה לקראת ום רביעי/חמישי שאקבל את הקופון המיוחד עבורו שירד לנו המחיר ל74.99$ בשביל שהמכס לא יהנה מהכסף שלנו סתם חחח.

בינתיים אני ממש מרוצה, רק נשאר ליבדוק WAZE בנסיעה+ איך הבהירות בסביבת רכב ביום שמש, מבחינת הרמקול לWAZE- הוא מאוד חזק יחסית לגודל הטאבלט וההוראות מאוד ברורות :-).

בנוסף הוא מנגן בל בעיה קיבצ FLAC+ חיברתי אותו למערכת בחדר ATP3 ואין תלונות על איכות הסאונד-אני לא מומחה לסאונד אבל למשתמש הממוצע לא תיהיה תלונה להוציא סאונד לרכב-הכי חשוב אין רעש סטטי ביציאה וחיבור למטען סולות לא יצר רעש גם.

עוד משהו- סוף סוף סיני שהתאורה האוטמטית עובדת נכון החל ממסך כמעט חשוך בחושך ועד ל100% בשמש.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

עדכון לגבי ה-GPS - נסעתי עם WAZE פתוח גם ב-F1 וגם באייפון 5S. צריך לזכור שה-F1 ללא סים, היה מקושר בWIFI לנקודה חמה מהאייפון.

ביציאה מהחניה האייפון קיבל נעילה תוך כמה שניות, ל-F1 לקח כמה עשרות שניות (דקה-שתיים). מרגע הנעילה לא היו בעיות בנסיעה.

בחיפה יש את מנהרות הכרמל, שמחולקות לשני חלקים, באמצע יש קטע של כ-500 מטר שהוא לא מנהרה. כמובן שבתוך המנהרות אין קליטה ל-GPS.

השאלה כמה זמן לוקח לו להתאפס ביציאה. באייפון תוך כמה שניות מהיציאה הWAZE התמקם מחדש, ב-F1 כ-10 שניות אחרי זה, ממש לפני שנכנסתי למנהרה השניה.

לא משהו קריטי, בהחלט שמיש לניווט יומיומי לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...