Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב ידיעתי יש איוו 8 צהובה במיצובישי מוטרוס באזור התעשיה בחולון.

כן, ושם גם עומדת איוו 6 אדומה.

בכל אופן, לפי דעתי הפוקוס SUV ממש ממש יפה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
כן, ושם גם עומדת איוו 6 אדומה.

בכל אופן, לפי דעתי הפוקוס SUV ממש ממש יפה.

אתם ראיתם, אני לא. חוץ מכמה כריזמות פה ושם לא ממש ראיתי את הלנסר החדשה (ואני מדבר על האיוו 7 ומעלה).

גם לא במפגשים בר"ג...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חדשות רכב אמרתם בבקשה

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=1282&SubjectId=81

ואני שואל למה עושים את זה, למה מייבאים אותה ביכלל

אם לאנשים אין כסף כדי ליקנות מכונית מישפחתית חדשה

אז מן הסתם הם לא יוציאו כסף שיספיק למכונית מנהלים קטנה

ובטח ובטח שלא יוציאו כסף לצעצוע של חברת שעונים שוויצרית ומרצדס

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
נראה מתי נקבל את האיוו 9 בארץ... את ה8 בקושי רואים על הכבישים.

אני אישית לא ראיתי, לא בכבישים ולא במפגשים.

הםםם בוא נחשוב ביחד למה אין הרבה EVO על הכבישים:

א. 300 אלף ש"ח למכונית זה הרבה מאוד כסף בישראל, ולא להרבה אנשים יש כל כך הרבה כסף. וגם כאלה שיש להם את היכולת יעדיפו מכוניות פאר \ משפחתית יוקרתית \ סתם רכב פוזה דבר שמביא אותנו לסעיף ב.

ב. ברוב המקרים מר ישראלי לא מעוניין ברכב ספורטיבי, ב300 אלף האלה הוא יעדיף לקנות אאודי \ מרצדס \ במוו וכל אוטו יוקרתי אחר. מכוניות ספורט כדוגמת האיבו לא ממש נמצאות בראש הרשימה של מר ישראלי הממוצע (אמנם יש כאלה יוצאים דופן, אבל מספרם זעום, ולראיה נתוני המכירות הזעומים של האיבו ושל האימפרזה STI).

ג. יפית, וזה כדאי! :-P

נ.ב יוסי זה שאתה לא רואה את האיבו או כל מכונית אחרת במפגש, זה לא אומר שהן לא קיימות. לא כל בעל רכב מעוניין לבוא למפגש עם איבו ולראות חבורה של 15 ערסים עם גופיות וכפכפים מתרפקת לו על האוטו, תוך כדי דיון סוער ומעניין בדבר נתוני הגזירה והפתיחה של האיבו בגבוהות ובנמוכות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
כן בתצורת ראלי.

יפהפיה:-)

הEVO הנ"ל שייכת אם אני לא טועה לג'וני משהו (משהו = שם המשפחה שאותו שכחתי), והיא משמשת למירוצי ראלי. לעוד מידע על הEVO הספציפית הנ"ל אפשר לפנות לחיפוש.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
הםםם בוא נחשוב ביחד למה אין הרבה EVO על הכבישים:

א. 300 אלף ש"ח למכונית זה הרבה מאוד כסף בישראל, ולא להרבה אנשים יש כל כך הרבה כסף. וגם כאלה שיש להם את היכולת יעדיפו מכוניות פאר \ משפחתית יוקרתית \ סתם רכב פוזה דבר שמביא אותנו לסעיף ב.

ב. ברוב המקרים מר ישראלי לא מעוניין ברכב ספורטיבי, ב300 אלף האלה הוא יעדיף לקנות אאודי \ מרצדס \ במוו וכל אוטו יוקרתי אחר. מכוניות ספורט כדוגמת האיבו לא ממש נמצאות בראש הרשימה של מר ישראלי הממוצע (אמנם יש כאלה יוצאים דופן, אבל מספרם זעום, ולראיה נתוני המכירות הזעומים של האיבו ושל האימפרזה STI).

ג. יפית, וזה כדאי! :-P

נ.ב יוסי זה שאתה לא רואה את האיבו או כל מכונית אחרת במפגש, זה לא אומר שהן לא קיימות. לא כל בעל רכב מעוניין לבוא למפגש עם איבו ולראות חבורה של 15 ערסים עם גופיות וכפכפים מתרפקת לו על האוטו, תוך כדי דיון סוער ומעניין בדבר נתוני הגזירה והפתיחה של האיבו בגבוהות ובנמוכות.

פליקס

צודק, גם אני לא הייתי קונה ב300 אלף שקל את האיוו.

אפשר לקנות במחיר הזה STI ואיזו פונטו לילד :wink:

גם אני בגדול הייתי קונה איזו במוו או איזו מרצדס במחיר הזה, גם בטח מכוניות כאלה (כמו האיוו) לא קל לבטח.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אהההה באמת וריכבי יוקרה קל לבטח. עם המנוע הענקי שלהם והמידות שלהם

תאמין לי שביטוח הרכב בהחלטה של איוו או רכב יוקרה אמור ליהיות האחרון בסדר העדיפויות שלך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...