Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה הייתי מעדיף לקנות מהפסיכופט הזה שמלקק כל בורג ברכב, אבל שנתון 2006, מאשר לקנות מ"ענק הרכב" משנת 2008.

אני לא מעוניין לקנות מגאן משנת 2006 בגלל ה"מחלות" שהיה לה בגיר וכו" , דברים שסידרו בדגמים החדשים יותר, ולצערי למרות האחזקה ההדוקה של הטייס הוא כנראה לא יכול למנוע מהתקלות שרדפו את השנתונים האלה מלקרות.

לי יש ניסיון טוב עם קופיוטסט מערב ראשלצ.

לא מכיר את המגרש המדובר.

זכור את מה שכתבתי לך לגבי בדיקת הרכב הדקדקנית שאתה צריך לבצע כדי לא ליפול בפח.

לא רחוק מקומפיוטסט תימצא את סנף קרסו טרייד אין שיהיה הרבה יותר הוגן מכל מגרש אחר בראשלצ.

בהצלחה!

איך אני יכול לבדוק אם הקילומטרג' ברכב באמת נכון? כלומר שלא שיחקו שם בלוח שעונים?

ומבחינת הליפול בפח, זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה למצוא מוסך שיעשה לי בדיקה אמיתית ולא יהיה משוחד על ידי סוכן כזה או אחר.

ואז אני ידע את המצב האמיתי של הרכב.

פורסם

טוב חבר'ה מצטער על ההקפצה!

אבל אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה .

אז ככה , למרות מה שנאמר פה על המיצובשי לאנסר( ואני לא מזלזל חס וחלילה במגיבים פה)אבל יש לי 2 קולגות בעבודה שלאחרונה מכרו את הלאנסרים שלהם ( שנת 2008)

והם ממש לא הסכימו לגבי האמינות של הרכב אמרו שהיה להם לא מעט תקלות הקשורות לגיר ועוד כמה דברים שלא כלכך זכרתי, ובנוסף שניהם נהגים רגועים ולא לוחצים על הגז והצריכת דלק אצלהם היית זוועתית במקרה הטוב 9.5 קילומטר לליטר.

וגם אני אישיתי לא התחברתי לרכב הנ"ל.

אז ניצא מנקודת הנחה ששללתי את הלנסר,

איזה רכב אחר לעזאזל אני יכול לקנות? האם באמת עדיף לקנות מזדה שנת 2005-2004 עם קילומטרג 150 ויותר ולא מגאן שנת 2008 עם קילומטרג' נמוך מ100? מצטער ששוב אני מעלה את עניין המגאן אבל האם באמת עדיך לקחת רכב ב3-4 שנים יותר מבוגר ועם 30% יותר קילומטרים בהיסטוריה שלו אבל העיקר שהוא "יפני"? שוב פעם בהנחה שמשווים למגאן שמורה , מידיים פרטיות ורכב שטופל אך ורק במוסך מורשה עם קבלות ולא רכב מליסינג שאי אפשר לדעת מה עבר עלי.

חשוב לי להגיד שאני לא מחפש רכב קטן\מיני\סופר מיני , אלה רכב משפחתי טיפוסי. אני כבר לא מתעקש על כך שיהיה אוטומט בהחלט אפשר גם ידני , וגם הסחירות שלו לא מעניינת, כי לדעתי ברגע שקונים רכב ב25 אלף לא מפחדים מירידת ערך \ סחירות, מה שכן אני לא מוכן להתפשר על נוחות וביטיחות וכמה שיותר אמינות.

שוב תודה!

פורסם (נערך)

חשוב לי להגיד שאני לא מחפש רכב קטן\מיני\סופר מיני , אלה רכב משפחתי טיפוסי. אני כבר לא מתעקש על כך שיהיה אוטומט בהחלט אפשר גם ידני , וגם הסחירות שלו לא מעניינת, כי לדעתי ברגע שקונים רכב ב25 אלף לא מפחדים מירידת ערך \ סחירות, מה שכן אני לא מוכן להתפשר על נוחות וביטיחות וכמה שיותר אמינות.

שוב תודה!

לדעתי, במיוחד לאור מה שאתה מעלה כאן - לך על הסניק ולא תתחרט.

אם לא אז המגאן.

אמינות זה הרבה עניין של מזל ולרדת בשנתונים ולעלות בק"מ לא ממש תורם לזה, גם ב"יפנית".

בסוף אחזקת רכב זה לא וודו - תעביר את הרכב ישור קו מקצועי, טפל בו כראוי ובסבירות גבוהה יהיה לך שקט (עד כמה שאפשר לצפות מכל רכב ב-25K, "יפני" ככל שיהיה).

עריכה אחרונה על ידי gillz

• תוכן חדש...